Fre-lör & lör-sön: Vandring & spa 1995:- (inkl.moms)

Kombinera motion i vacker natur med återhämtning på spa. Njut av Boo-leden där du får se sjöar, utsiktsplatser, fornminnen och kulturhistoriska platser. Leden passar alla oavsett vilken fysik du har. Sträckan som är 1,5 mil är även perfekt för elit- och traillöpare. Starten är vid Skepparholmen, går längs med Hasseludddsvägen och viker av in mot Boo-leden. Färden går sedan vidare genom vacker orörd natur fram till naturreservatet i Velamsund. Där finns möjlighet att rasta, fylla sin vattenflaska och besöka toalett. När du kommer tillbaka till Skepparholmen kopplar du av på spa och avslutar kvällen med en läcker trerätters middag. Praktiskt information; medtag egen ryggsäck, bra skor och kläder efter väder. Karta får du låna i receptionen. 100 kr per person av ditt spapaket går till Världsnaturfondens projekt "Rädda Östersjön". Du är även med i en utlottning av en spavistelse för 2 personer om du lämna din mejladress vid utcheckning och visar upp 3 st bilder längs med Boo-leden. Dragning av vinnare blir i slutet på säsongen. Läs mer ›

 • Bonus-presentkort

  Vi tror på en morgondag! Passa på redan nu att planera för studenten, bröllopet, skolavslutningen etc. Vid köp av presentkort får du just nu ett extra presentkort på ytterligare 50 % av det belopp du köpt för, dvs köper du för 1000 kr får du ytterligare ett presentkort på 500 kr på köpet. Ditt presentkort är giltigt i 2 år. Varmt välkommen! Vi får dig att längta tillbaka!

  Presentkort

 • Påsklovspaketet - från 10 år

  På vårt spa inspirerat av naturen och årstiderna får livet en extra guldkant. Koppla av i utomhuspoolen och i den rymliga bastun med hänförande utsikt över skärgården. Unna dig en välgörande behandling och njut i den varma inomhuspoolen. Påsklovspaketet gäller utvalda dagar under v. 15 och 16. Incheckning 6/4, 7/4, 8/4, 14/4 eller 15/4. Dessa dagar sänker vi åldersgränsen till vårt spa att gälla från 10 år. Läget mellan hav och sjö är perfekt för utomhusaktiviteter. Familjeyoga, Mental avslappning och tipspromenad ingår också. Välkommen!

  Påsklovspaketet

 • Drop in-vigsel 21/5

  Få saker är större än när två människor av kärlek väljer att dela sina liv. Boka en ”Drop in-vigsel” hos oss den 21/5. En vacker vigsel med havsutsikt vid vårt lusthus. På plats finns präst, musiker och solist. Familj och vänner är självklart också välkomna. Man kan även addera till festvåning- och spapaket.

  Gift dig hos oss 21/5 2020

 • Spapaketet "Vandring & spa"

  Kombinera motion i vacker natur med återhämtning på spa. Njut av Boo-leden där du får se sjöar, utsiktsplatser, fornminnen och kulturhistoriska platser. Leden passar alla oavsett vilken fysik du har. Starten går längs med Hasseludddsvägen och viker av in mot Boo-leden. Färden går sedan vidare genom vacker orörd natur fram till naturreservatet i Velamsund. När du kommer tillbaka till oss kopplar du av på spa och avslutar kvällen med en läcker trerätters middag. 100 kr per person av ditt spapaket går till Världsnaturfondens projekt "Rädda Östersjön". Du är även med i en utlottning av en spavistelse för 2 personer.

  Fre-lör & lör-sön: Vandring & spa