Kristi Himmelsfärd 21-22/5

Den 21 maj är det Kristi himmelsfärdsdag och vårkänslorna börjar spira. Möt våren här hos oss och sätt en extra guldkant på tillvaron. Börja vistelsen med en kaffe- och tebuffé med tillbehör. Njut sedan på spa med bad i varm utomhuspool och vacker inomhuspool. Ta en skön promenad runt den vackra udden eller träna på gym. Låt dig sedan väl smaka av en härlig trerättersmiddag. Läs mer ›

 • Tips i december!

  Finns det något vackrare än gnistrande snö i solen i ett vinterlandskap? Att samla vänner, familj eller kollegor till en mysig spahelg, julbord med julshow eller att tillsammans skåla in det nya året. Se våra erbjudanden i december nedan. Hjärtligt välkommen!

  Tips i december!

 • Spapaketet Lugn fredag

  Välkommen att starta helgen med att varva ner hos oss, och låt lugnet infinna sig i hela kroppen. Incheckning på fredagen är kl. 14.00 och utcheckning på lördagen kl. 11.00. Under december så inkluderar paketet julbord istället för trerättersmiddag. Njut av varma sköna bad, träning på gym och instruktörsledda pass.

  Fredag-lördag: Lugn fredag

 • Söndagsspecial 24-25 nov

  Slappna av och hämta kraft och börja veckan fylld av ny energi! Vi erbjuder söndagsspecial utvalda söndagar under året. Just nu finns möjlighet att boka den 24-25 nov inför hösten. Inför våren erbjuder 2-3 feb, 15-16 mars, 19-20 april samt den 31 maj-1 juni.

  Söndag-måndag: Söndagsspecial

 • Nyårspaket 31/12-1/1

  Njut av årets sista timmar och starta upp det nya året med någon som betyder mycket för dig. Vi har skapat ett paket som är en trevlig gåva att både få ta emot och att ge i present eller som julklapp.

  Nyårspaket 31/12-1/1