Lördagspaketet 2295:- (inkl.moms)

Paketet för dig som vill koppla av lördag till söndag, sova extra länge på söndagen och bara känna dig ledig. Njut av den vackra naturen, vårt spa och den goda maten. Utanför fönstret kan du höra vågskvalp och känna havsbrisen. P g a nuvarande restriktioner är spatiden kl 16:15-20:00 minskad till kl 16:15-18:45. Gäller tillsvidare. Läs mer ›

 • Sportlovspaketet

  Samla energi inför våren! Gäller utvalda dagar v. 9 med incheckning 3/3, 4/3, 5/3 och 6/3. Under sportlovet sänker vi åldersgränsen till 10 år. Här finns varm utomhus- & inomhuspool, bastu med havsutsikt, relax och gym. Läget mellan hav och sjö är perfekt för utomhusaktiviteter med massor av frisk luft.

  Sportlovspaketet

 • Lördagspaketet

  Paketet för dig som vill koppla av lördag till söndag, sova extra länge på söndagen och bara känna dig ledig. Njut av den vacker naturen, vårt spa och den goda maten. Utanför fönstret kan du höra vågskvalp och känna havsbrisen.

  Lördagspaketet

 • Nyhet! Brunch & spa

  Halvdagspaketet för dig som vill sätta en extra guldkant på helgen. Koppla av på vackert spa med varma pooler, torrbastu, ångbastu, gym och relax. Njut sedan av en läcker brunch i vår matsal. Detta spapaket väljer du som önskar besöka oss en lördag eller söndag förmiddag alternativt en söndag eftermiddag. Bokningsbart från den 6/3. Hjärtligt välkommen!

  Spapaket utan övernattning

 • Fredagspaketet

  Välkommen att starta helgen med att varva ner hos oss. Låt lugnet infinna sig i hela kroppen. Njut sedan på spa med bad i varm utomhuspool och vacker inomhuspool. Ta en skön promenad runt den vackra udden eller träna på våra digitalledda träningspass. Låt dig sedan väl smaka av en härlig trerättersmiddag

  Fredagspaketet