Nyårspaketet 31/12-1/1 (spa ankomstdag) - Slutsålt! 2795:- (inkl.moms)

Njut av årets sista timmar och starta upp det nya året med någon som betyder mycket för dig. Vi har skapat ett paket som är en trevlig gåva att både få ta emot och att ge i present eller som julklapp. I detta paket ingår entré till vårt spa på självaste Nyårsafton. Slutsålt! Läs mer ›

 • Relax på spa inkl julmiddag 3/12, 10/12 & 17/12

  Finns det något vackrare än gnistrande snö i solen i ett vinterlandskap? Koppla av efter jobbet i lugn och rogivande miljö. Under kvällen får du njuta av julens underbara smaker. Allt omsorgsfullt tillagat med råvaror av högsta kvalitét. Gäller torsdagen den 3/12, 10/12 och 17/12. Allt anpassat efter rådande rekommendationer. Få gäster på spa och glest möblerat i vår restaurang, där distansen mellan gäster är minst 1,5 meter mellan borden. Sällskap sitter max 8 personer vid ett bord. Vi är ett Safehotels CovidClean™-certifierat hotell. Hjärtligt välkommen!

  Relax på spa inkl julmiddag 30/11-19/12

 • Svårt att hitta den rätta julklappen?

  Köp ett presentkort fylld av Wellness! I en tid där hälsa är det viktigaste vi har, kan vi inte komma på en bättre julklapp än att ge bort välmående. Ett presentkort med en spaupplevelse ger mottagaren skön avkoppling där ett ”må-bra-hormon” frigörs som främjar välbefinnande. Vi är ett Safehotels CovidClean™-certifierat hotell och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer så att du som gäst ska kunna känna dig trygg när du vistas hos oss. Din hälsa och ditt välmående är vår högsta prioritet.

  Presentkort online

 • Vi är ett Safehotels CovidClean™-certifierat hotell

  Skepparholmen Nacka är ett av de första Safehotels CovidClean™-certifierade hotellen i Sverige. Detta är en helt ny standard för att säkerställa åtgärder för att minska smittspridning av Covid-19. Att ha granskats och kvalitetssäkrats av tredje part innebär ökad trygghet både för gäster och medarbetare. Våra ledord för säkerhet är ansvarsfullt, hållbart och omtänksamt. Välkommen till oss!

  Pressmeddelande

 • Spapaketet "Vandring & spa"

  Kombinera motion i vacker natur med återhämtning på spa. Njut av Boo-leden där du får se sjöar, utsiktsplatser, fornminnen och kulturhistoriska platser. Leden passar alla oavsett vilken fysik du har. Starten går längs med Hasseludddsvägen och viker av in mot Boo-leden. Färden går sedan vidare genom vacker orörd natur fram till naturreservatet i Velamsund. När du kommer tillbaka till oss kopplar du av på spa och avslutar kvällen med en läcker trerätters middag. Allt anpassat efter rådande restriktioner.

  Fre-lör & lör-sön: Vandring & spa