Nyårsspecial 31/12-1/1 (spa avresedag) 2495:- (inkl.moms)

Njut av årets sista timmar och starta upp det nya året med någon som betyder mycket för dig. Vi har skapat ett paket som är en trevlig gåva att både få ta emot och att ge i present eller som julklapp. I detta paket ingår entré till spa på Nyårsdagen. Läs mer ›

 • 25% rabatt på våra dagspapaket i sept

  Passa på att förlänga sommarkänslan hos oss.! Njut på spa med bad i varm utomhuspool och vacker inomhuspool. Ta en skön promenad runt udden eller träna på gym. Hos oss kan du hålla fysisk distans. Vi ger även 25% rabatt på Vardagspaketet där även övernattning ingår. För att få tillgång till rabatt bokas spapaketen via info@skepparholmen eller via telefon 08-747 65 00. Går ej att boka online. De priser som visas på hemsidan är ordinarie priser. OBS! Rabatten gäller ej för dagspapaketet "Fånga Dagen".

  Spapaket utan övernattning

 • Nyårspaketet 31/12-1/1

  Njut av årets sista timmar och starta upp det nya året med någon som betyder mycket för dig. Vi har skapat ett paket som är en trevlig gåva att både få ta emot och att ge i present eller som julklapp. I detta paket ingår entré till vårt spa på självaste Nyårsafton.

  Nyårspaketet 31/12-1/1 (spa ankomstdag)

 • Höstlovspaketet

  Under höstlovet sänker vi åldersgränsen på vårt spa till 10 år så att hela familjen kan vara tillsammans. Höstlovspaketet gäller utvalda dagar under v. 44. Incheckning 26/10, 27/10, 28/10 eller 29/10. Njut av varma sköna bad, träning på gym och instruktörsledda pass. Under dessa dagar erbjuder vi även spabehandlingar för barn.

  Höstlovspaketet

 • Spapaketet "Vandring & spa" passar fint i dessa tider

  Kombinera motion i vacker natur med återhämtning på spa. Njut av Boo-leden där du får se sjöar, utsiktsplatser, fornminnen och kulturhistoriska platser. Leden passar alla oavsett vilken fysik du har. Starten går längs med Hasseludddsvägen och viker av in mot Boo-leden. Färden går sedan vidare genom vacker orörd natur fram till naturreservatet i Velamsund. När du kommer tillbaka till oss kopplar du av på spa och avslutar kvällen med en läcker trerätters middag. Platser tillgängliga i oktober.

  Fre-lör & lör-sön: Vandring & spa