• Söndagsspecial Sön-mån 20-21/10

  Slappna av och hämta kraft och börja veckan fylld av ny energi! Vi erbjuder söndagsspecial utvalda söndagar under året. Just nu finns möjlighet att boka den 20-21 okt och den 24-25 nov inför hösten. Inför våren erbjuder 2-3 feb, 15-16 mars, 19-20 april samt den 31 maj-1 juni. Varmt välkommen!

  Söndag-måndag: Söndagsspecial

 • Nyhet! Vandring & spa

  Kombinera motion i vacker natur med återhämtning på spa. Njut av Boo-leden där du får se sjöar, utsiktsplatser, fornminnen och kulturhistoriska platser. Leden passar alla oavsett vilken fysik du har. Sträckan som är 1,5 mil är även perfekt för elit- och traillöpare. Starten är vid Skepparholmen, går längs med Hasseludddsvägen och viker av in mot Boo-leden. Färden går sedan vidare genom vacker orörd natur fram till naturreservatet i Velamsund. 100 kr per person av ditt spapaket går till Världsnaturfondens projekt "Rädda Östersjön". Du är även med i en utlottning av en spavistelse för 2 personer.

  Fre-lör & lör-sön: Vandring & spa

 • Fars dag 10/11

  Överraska far med något extra trevligt, något som ni kan göra tillsammans! Den 10 november kan du boka våra dagspapaket "Fånga dagen" och "Vilopaus". Vi har även platser lediga till vår populära brunchbuffé. Vill du ha lite extra tid att umgås föreslår vi vårt spapaket med övernattning som heter "Ledig lördag". Hjärtligt välkommen! <3

  Lördag-söndag: Ledig lördag

 • Nyårspaket 31/12-1/1

  Njut av årets sista timmar och starta upp det nya året med någon som betyder mycket för dig. Vi har skapat ett paket som är en trevlig gåva att både få ta emot och att ge i present eller som julklapp.

  Nyårspaket 31/12-1/1