• Tips i december!

  Finns det något vackrare än gnistrande snö i solen i ett vinterlandskap? Att samla vänner, familj eller kollegor till en mysig spahelg, julbord med julshow eller att tillsammans skåla in det nya året. Se våra erbjudanden i december nedan. Hjärtligt välkommen!

  Tips i december!

 • Spapaketet Lugn fredag

  Välkommen att starta helgen med att varva ner hos oss, och låt lugnet infinna sig i hela kroppen. Incheckning på fredagen är kl. 14.00 och utcheckning på lördagen kl. 11.00. Under december så inkluderar paketet julbord istället för trerättersmiddag. Njut av varma sköna bad, träning på gym och instruktörsledda pass.

  Fredag-lördag: Lugn fredag

 • Spapaket inkl julbord 4-18/12

  Besök oss när det är som vackrast! I vårt spa inspirerat av naturen och årstiderna finns njutning för både kropp & själ. 4/12-14/12 ingår julbord utan extra kostnad när du bokar ett spapaket med övernattning. Även dagspapaketet "AW på spa" inkluderar julbord onsdagar och torsdagar. Hjärtligt välkommen!

  Spapaket med övernattning

 • Nyårspaket 31/12-1/1

  Njut av årets sista timmar och starta upp det nya året med någon som betyder mycket för dig. Vi har skapat ett paket som är en trevlig gåva att både få ta emot och att ge i present eller som julklapp.

  Nyårspaket 31/12-1/1