Sportlovspaketet 1695:- (inkl.moms)

Samla energi inför våren! Gäller utvalda dagar v. 9 med incheckning 2/3, 3/3 och 4/3. Under sportlovet sänker vi åldersgränsen till 10 år. Här finns varm utomhus- & inomhuspool, bastu med havsutsikt, relax och gym. Läget mellan hav och sjö är perfekt för utomhusaktiviteter med massor av frisk luft. Läs mer ›

 • Fredagspaketet

  Välkommen att starta helgen med att varva ner hos oss. Låt lugnet infinna sig i hela kroppen. Njut sedan på spa med bad i varm utomhuspool och vacker inomhuspool. Ta en skön promenad runt den vackra udden eller träna på våra digitalledda träningspass. Låt dig sedan väl smaka av en härlig trerättersmiddag

  Fredagspaketet

 • Lördagspaketet

  Paketet för dig som vill koppla av lördag till söndag, sova extra länge på söndagen och bara känna dig ledig. Njut av den vacker naturen, vårt spa och den goda maten. Utanför fönstret kan du höra vågskvalp och känna havsbrisen.

  Lördagspaketet

 • Alla hjärtans dag-paketet

  Överraska din kära inför Alla hjärtans dag! Gäller den 12-13 eller 13-14 februari. Ett romantiskt och härligt spapaket som ger dig och din hjärtevän en lugn och skön helg. Här finns vackra omgivningar för promenader längs med havet och skön avslappning i varm inomhus- och utomhuspool.

  All hjärtans dag-paket

 • Sportlovspaketet

  Samla energi inför våren! Gäller utvalda dagar v. 9 med incheckning 2/3, 3/3 och 4/3. Under sportlovet sänker vi åldersgränsen till 10 år. Här finns varm utomhus- & inomhuspool, bastu med havsutsikt, relax och gym. Läget mellan hav och sjö är perfekt för utomhusaktiviteter med massor av frisk luft.

  Sportlovspaketet