AW på spa inkl. Julbord 

Finns det något vackrare än gnistrande snö i solen i ett vinterlandskap? Koppla av efter jobbet i lugn och rogivande miljö. Eller varför inte ta sista mötet för dagen i den varma utomhuspoolen. Njut av vacker utsikt och låt er väl smaka av vårt julbord. Vår kökschef Daniel Engellau med team hälsar er välkommen till bords.

Gäller mån-tors den 30/11-19/12 kl 16:00-20:00. Följande ingår: 

 • Entré till spa med utomhuspool, inomhuspool, bastu och relax
 • Lån av handduk, badrock & tofflor
 • Tillgång till nytt stort gym med havsutsikt
 • Traditionellt svenskt julbord

Pris 950 kr per person inkl. moms. Varmt välkommen!

Obligatoriska fält är markerade med *

Antal personer:

Paket:

Ankomstdatum: *

Avresedatum: *

Namn: *

Företag:

Adress:

Postnr:

Ort:

E-post: *

Telefon: *

Önskemål om behandling:

 • AW på spa inkl. Julbord

  Finns det något vackrare än gnistrande snö i solen i ett vinterlandskap? Koppla av efter jobbet i lugn och energigivande miljö. Eller ta sista mötet för dagen i den varma utomhuspoolen med utsikt över havet. Njut sedan av ett traditionellt julbord. Detta spapaket gäller kl 16-20 mån-tors den 30/11-19/12.

  AW på spa inkl. Julbord

 • Nyårspaketet 31/12-1/1

  Njut av årets sista timmar och starta upp det nya året med någon som betyder mycket för dig. Vi har skapat ett paket som är en trevlig gåva att både få ta emot och att ge i present eller som julklapp. I detta paket ingår entré till vårt spa på självaste Nyårsafton.

  Nyårspaketet 31/12-1/1 (spa ankomstdag)

 • Höstlovspaketet

  Under höstlovet sänker vi åldersgränsen på vårt spa till 10 år så att hela familjen kan vara tillsammans. Höstlovspaketet gäller utvalda dagar under v. 44. Incheckning 26/10, 27/10, 28/10 eller 29/10. Njut av varma sköna bad, träning på gym och instruktörsledda pass. Under dessa dagar erbjuder vi även spabehandlingar för barn.

  Höstlovspaketet

 • Spapaketet "Vandring & spa" passar fint i dessa tider

  Kombinera motion i vacker natur med återhämtning på spa. Njut av Boo-leden där du får se sjöar, utsiktsplatser, fornminnen och kulturhistoriska platser. Leden passar alla oavsett vilken fysik du har. Starten går längs med Hasseludddsvägen och viker av in mot Boo-leden. Färden går sedan vidare genom vacker orörd natur fram till naturreservatet i Velamsund. När du kommer tillbaka till oss kopplar du av på spa och avslutar kvällen med en läcker trerätters middag.

  Fre-lör & lör-sön: Vandring & spa