AW på spa

Koppla av efter jobbet i lugn och energigivande miljö. Eller ta sista mötet för dagen i den varma utomhuspoolen med utsikt över havet.

Spapaketet "AW på spa" gäller mån-lör kl. 16-20. Följande ingår:

 • Entré till spa med utomhuspool, inomhuspool, bastu och relax
 • Lån av handduk, badrock & tofflor
 • Tillgång till nytt stort gym med havsutsikt
 • Trerättersmiddag i restaurangen

Pris 750 kr per person inkl. moms. 

Obligatoriska fält är markerade med *

Antal personer:

Paket:

Ankomstdatum: *

Avresedatum: *

Namn: *

Företag:

Adress:

Postnr:

Ort:

E-post: *

Telefon: *

Önskemål om behandling:

 • Bonus-presentkort

  Vi tror på en morgondag! Passa på redan nu att planera för studenten, bröllopet, skolavslutningen etc. Vid köp av presentkort får du just nu ett extra presentkort på ytterligare 50 % av det belopp du köpt för, dvs köper du för 1000 kr får du ytterligare ett presentkort på 500 kr på köpet. Ditt presentkort är giltigt i 2 år. Varmt välkommen! Vi får dig att längta tillbaka!

  Presentkort

 • "Vandring & spa" - perfekt i dessa tider!

  Kombinera motion i vacker natur med återhämtning på spa. Njut av Boo-leden där du får se sjöar, utsiktsplatser, fornminnen och kulturhistoriska platser. Efter vandringen kopplar du av på spa och avslutar kvällen med en läcker trerätters middag. 100 kr per person av ditt spapaket går till Världsnaturfondens projekt "Rädda Östersjön". Du är även med i en utlottning av en spavistelse för 2.

  Fre-lör & lör-sön: Vandring & spa

 • Drop in-vigsel 21/5

  Få saker är större än när två människor av kärlek väljer att dela sina liv. Boka en ”Drop in-vigsel” hos oss den 21/5. En vacker vigsel med havsutsikt vid vårt lusthus. På plats finns präst, musiker och solist. Familj och vänner är självklart också välkomna. Man kan även addera till festvåning- och spapaket.

  Gift dig hos oss 21/5 2020

 • Söndagsspecial sön-mån 19-20/4

  Slappna av och hämta kraft och börja veckan fylld av ny energi! Vi erbjuder söndagsspecial utvalda söndagar under året. Inför våren finns följande datum; 19-20 april samt den 31 maj-1 juni.

  Söndag-måndag: Söndagsspecial