Babyshower

Skäm bort den blivande mamman med en härlig ”baby shower”! Boka vårt fina Baby Showerpaket som innehåller följande: 

 • Egen lokal dekorerad med ballonger från kl 17.00.
 • I lokalen har vi dukat upp en plockbricka med charkuterier, ostar, kex, druvor samt cupcakes, kaffe, te och naturligtvis alkoholfritt bubbel.
 • Därefter är ni välkomna till spa kl 18.00-20.00.
 • Lån av badrock, handduk & tofflor ingår.
 • Gäller måndag-torsdag. Minimum: 5 personer

Pris: 700 kr per person

Hjärtligt välkommen! 

 

 

 

 

 

 

 

Obligatoriska fält är markerade med *

Antal personer:

Paket:

Ankomstdatum: *

Avresedatum: *

Namn: *

Företag:

Adress:

Postnr:

Ort:

E-post: *

Telefon: *

Önskemål om behandling:

 • 25% rabatt på alla spapaket i augusti

  Förläng sommarkänslan hos oss! Njut på spa med bad i varm utomhuspool och vacker inomhuspool. Ta en skön promenad runt udden eller träna på gym. Hos oss kan du hålla fysisk distans. Prisexempel med 25% rabatt: dagpaket från 338 kr och övernattningspaket från 1196 kr. För att få tillgång till rabatt bokas spapaketen via info@skepparholmen eller via telefon 08-747 65 00. Går ej att boka online. De priser som visas på hemsidan är ordinarie priser. Välkommen!

  Spa

 • VIP på hotellrummet?

  Beställ en VIP till rummet och njut lite extra av din vistelse! Överraska med rosor eller något gott att dricka. Vad sägs om en välgörande ansiktsmask att koppla av med när du slappnar av inför kvällens middag? Hos oss kan du sätta en extra guldkant på tillvaron.

  VIP på rummet

 • Babyshower

  Skäm bort den blivande mamman med en härlig ”baby shower”! Boka vårt fina Baby Showerpaket som innehåller följande: Egen lokal dekorerad med ballonger från kl 17.00. I lokalen har vi dukat upp en plockbricka med charkuterier, ostar, kex, druvor samt cupcakes, kaffe, te och naturligtvis alkoholfritt bubbel. Därefter är ni välkomna till spa kl 18.00-20.00. Lån av badrock, handduk & tofflor ingår. Går att boka från den 10/8. Välkommen!

  Babyshower

 • Spapaketet "Vandring & spa" 25% rabatt

  Kombinera motion i vacker natur med återhämtning på spa. Njut av Boo-leden där du får se sjöar, utsiktsplatser, fornminnen och kulturhistoriska platser. Leden passar alla oavsett vilken fysik du har. Starten går längs med Hasseludddsvägen och viker av in mot Boo-leden. Färden går sedan vidare genom vacker orörd natur fram till naturreservatet i Velamsund. När du kommer tillbaka till oss kopplar du av på spa och avslutar kvällen med en läcker trerätters middag. 100 kr per person av ditt spapaket går till Världsnaturfondens projekt "Rädda Östersjön". Du är även med i en utlottning av en spavistelse för 2 personer. Platser tillgängliga i augusti.

  Fre-lör & lör-sön: Vandring & spa