Vilopaus eftermiddag, halvdagspaket 

Halvdagspaketet för dig som vill besöka oss några timmar och ladda batterierna inför veckan. Detta spapaket väljer du som önskar besöka oss en halv dag under en torsdag, fredag eller söndag. 

 • Ni har tillgång till vårt spa kl. 12-16
 • För våra torsdag-fredagsgäster ingår lunchbuffé med dryck och kaffe kl. 11.45-13.30. För våra söndagsgäster ingår brunchbuffé kl. 11.00-14.00. 
 • Entré till spa med tillgång till gym, inomhuspool, tempererad utomhuspool året om, bastu, relax med havsutsikt
 • Lån av handduk, badrock och tofflor
 • Instruktörslett pass som t ex qigong, pilates under eftermiddagen. (Föranmälan till pass görs i receptionen på spa samma dag. Är kostnadsfritt och gäller i mån av plats.)

Pris för halvdagspaketet eftermiddag; torsdag 650 kr per person

Pris för halvdagspaketet eftermiddag; fredag 850 kr per person

Pris för halvdagspaketet eftermiddag; söndag 950 kr per person

Obligatoriska fält är markerade med *

Antal personer:

Paket:

Ankomstdatum: *

Avresedatum: *

Namn: *

Företag:

Adress:

Postnr:

Ort:

E-post: *

Telefon: *

Önskemål om behandling:

 • Bonus-presentkort

  Vi tror på en morgondag! Passa på redan nu att planera för studenten, bröllopet, skolavslutningen etc. Vid köp av presentkort får du just nu ett extra presentkort på ytterligare 50 % av det belopp du köpt för, dvs köper du för 1000 kr får du ytterligare ett presentkort på 500 kr på köpet. Ditt presentkort är giltigt i 2 år. Varmt välkommen! Vi får dig att längta tillbaka!

  Presentkort

 • "Vandring & spa" - perfekt i dessa tider!

  Kombinera motion i vacker natur med återhämtning på spa. Njut av Boo-leden där du får se sjöar, utsiktsplatser, fornminnen och kulturhistoriska platser. Efter vandringen kopplar du av på spa och avslutar kvällen med en läcker trerätters middag. 100 kr per person av ditt spapaket går till Världsnaturfondens projekt "Rädda Östersjön". Du är även med i en utlottning av en spavistelse för 2.

  Fre-lör & lör-sön: Vandring & spa

 • Drop in-vigsel 21/5

  Få saker är större än när två människor av kärlek väljer att dela sina liv. Boka en ”Drop in-vigsel” hos oss den 21/5. En vacker vigsel med havsutsikt vid vårt lusthus. På plats finns präst, musiker och solist. Familj och vänner är självklart också välkomna. Man kan även addera till festvåning- och spapaket.

  Gift dig hos oss 21/5 2020

 • Söndagsspecial sön-mån 19-20/4

  Slappna av och hämta kraft och börja veckan fylld av ny energi! Vi erbjuder söndagsspecial utvalda söndagar under året. Inför våren finns följande datum; 19-20 april samt den 31 maj-1 juni.

  Söndag-måndag: Söndagsspecial