Aktiviteter mellan hav & sjö

Skepparholmen ligger vackert beläget mellan hav och sjö. Perfekt läge för härliga utomhusaktiviteter både på vatten och på land. Så låt dig inspireras av våra träningsevents med allt från yoga och dans till SomaMove och meditation. Här finns något för alla. 

 • Digitalledda pass med Yogobe och Cecilia Gustafsson

  Vill du träna med några av Nordens främsta profiler inom träning och hälsa? Vi på Skepparholmen är glada över att, genom våra vänner på Yogobe, kunna erbjuda kvalitativ och säker träning i samband med ditt spabesök hos oss. Vi har valt vår favoritinstruktör - Cecilia Gustafsson!

  Gruppträning & gym

 • Yogaretreat med Taudien Training 7-8/5 2022

  Kom bort från vardagsbekymmer, fyll på energi på bästa sätt genom en avslappnande och inspirerande yogahelg/yogaretreat på Skepparholmen. Här får du får den hjälp du önskar från professionella och hjälpsamma instruktörer samt trevlig sammanhållning.

  Yogaretreat med Taudien Training 7-8/5 2022

 • Avstressande MediYoga med Ulf Wallgren 26-27/3 2022

  Möt våren och ta fram ljuset och värmen inom dig under en oförglömlig yogahelg på Skepparholmen den 26-27 mars med Ulf Wallgren, nyhetsankaret som bytte spår i livet och blev yogalärare. MediYoga har de verktyg du behöver för att hitta dig själv, för att hjälpa dig att lyssna inåt på det som är din innersta önskan. Yogan hjälper dig att öppna upp och hitta ditt inre ljus vilket ger dig grunden till ett lyckligare liv. Välkommen!

  Avstressande MediYoga med Ulf Wallgren 26-27/3.

 • Kom och dansa med Malin & David Watson 26/2 2022

  Vi dansar på stora ytor - utan partner - med avstånd. Kul, Enkelt och Svettigt - Inga förkunskaper krävs. Fyra danspass samt brunch och fika inkluderat. Vi utlovar massor av energi och dansglädje. Välkommen!

  Kom och dansa med Malin & David Watson 26/2 2022