Inspiration från hav & sjö 

Här finns fina möjligheter till träning både inomhus på gym och instruktörsledda pass samt löpning och promenader. Vi erbjuder även härliga träningsevents på helgerna. 

 

 • Sjung med Evelina Olsén 17/4

  Välkommen till Skepparholmen för en dag av sång, musik, meditation, glädje och återhämtning. Vi kommer att sjunga i grupp, och du behöver inte ha några förkunskaper. Fokus ligger på att våga, ta sig ur sin comfortzone och känna musikens helande kraft.

  Sjung med Evelina Olsén 17/4 - Mod, musik och medkänsla

 • Ulf Wallgren Yoga Hitta glädje & lugn med MediYoga 20-21/3

  Temat för den populära yogahelgen är ”Lust och energi.” Med hjälp av olika andningstekniker, mjuka yogaövningar och meditation får du verktyg för att må bra och hitta lust och glädje i vardagen. Njut av en helg med härlig yoga, sköna promenader i vackra omgivningar vid havet, god mat och bekvämt boende.

  Ulf Wallgren Yoga - Hitta glädje & lugn med MediYoga 20-21/3 2021

 • Holistic Boost 6/3, 27/3 & 15/5

  Våra populära Holistic Boost-events med Cecilia Gustafsson fortsätter med uppdaterade klasser. En dag med "helhet" som ger inspiration på samma gång som du tränar kroppen, gör av med spänningar och får ny energi. Rytm, kraft och stillhet är temat på dagen med härliga Cecilia Gustafsson. Förvänta dig en uppfyllande upplevelse!

  Holistic Boost 6/3, 27/3 & 15/5 2021

 • Kom och dansa med Malin & David Watson 27/2

  Vi dansar på stora ytor - utan partner - med avstånd. Kul, Enkelt och Svettigt - Inga förkunskaper krävs. Tre danspass, en föreläsning samt lunch och fika inkluderat. Vi utlovar massor av energi och dansglädje.

  Kom och dansa med Malin & David Watson 27/2 2021