Inspiration från hav & sjö 

Här finns fina möjligheter till träning både inomhus på gym och instruktörsledda pass samt löpning och promenader. Vi erbjuder även härliga träningsevents på helgerna. 

 

 • Sjung med Evelina Olsén 11/9 - Musik, Mod och Medkänsla

  Välkommen till oss för en dag av sång, musik, meditation, glädje och återhämtning med Evelina Olsén. Där sjunger man i grupp, och du behöver inte ha några förkunskaper. Fokus ligger på att våga, ta sig ur sin comfortzone och känna musikens helande kraft. Vi kommer även göra sångmeditationer och enklare yoga/rörelser som alla kan vara med på.

  Sjung med Evelina Olsén 11/9 - Musik, Mod och Medkänsla

 • Yogaretreat med Taudien Training 22-23/5 - extrainsatt

  Kom bort från vardagsbekymmer, fyll på energi på bästa sätt genom en avslappnande och inspirerande yogahelg/yogaretreat på Skepparholmen. Här får du får den hjälp du önskar från professionella och hjälpsamma instruktörer samt trevlig sammanhållning. En yogahelg för både nya och vana yogautövare Vi har ett gediget program för helgen där du får prova på flera olika yogapass, komma igång eller utveckla din yogapraktik, ta del av inspirerande workshop, njuta av lugnet på spa samt god mat på hotellets prisbelönta restaurang. Oavsett om du är van yogautövare eller helt nybörjare så kommer du kunna vara med.

  Yogaretreat med Taudien Training 22-23/5 - extrainsatt

 • Holistic Boost 15/5 - Inga fler platser tillgängliga

  Våra populära Holistic Boost-events med Cecilia Gustafsson fortsätter med uppdaterade klasser. En dag med "helhet" som ger inspiration på samma gång som du tränar kroppen, gör av med spänningar och får ny energi. Rytm, kraft och stillhet är temat på dagen med härliga Cecilia Gustafsson. Förvänta dig en uppfyllande upplevelse! Inga fler platser tillgängliga för den 15/5 men vi hänvisar till Cecilias träningsevent den 22/6, där lediga platser finns.

  Holistic Boost 15/5 - Inga fler platser tillgängliga

 • Kom och dansa med Malin & David Watson 19/6

  Vi dansar på stora ytor - utan partner - med avstånd. Kul, Enkelt och Svettigt - Inga förkunskaper krävs. Tre danspass, en föreläsning samt lunch och fika inkluderat. Vi utlovar massor av energi och dansglädje.

  Kom och dansa med Malin & David Watson 19/6