Aktivitetshubb i sommar 

Skepparholmen ligger vackert beläget mellan hav och sjö. Perfekt läge för härliga aktiviteter på vattnet. Via ett samarbete med aktivitetsföretaget Öppet Hav kan vi erbjuda allt från en skön kajaktur till en fartfylld tur med en RIB-båt. Eller vad sägs om en tur med en Ferrari 488 GTB eller en Lamborghini Huracan EVO som går från 0 till 100 km/h på 2,9 sekunder? 

Att näst intill ljudlöst glida fram över vattenytan är en upplevelse utöver det vanliga. De lugna paddeltagen skapar en stark, medveten närvaro som ger kraft, och närheten till vattnet förstärker naturupplevelsen. Hyr din kajak eller SUP hos oss i sommar.

 • Rabatt på Nacka Golfklubb

  Övernatta hos oss i sommar så får du rabatt hos Nacka GK. Berättigar till 100 kr rabatt på ordinarie greenfee på vardagar under perioden 23/6-8/8. Uppge rabattkod ”Skepparholmen” vid bokning av golftid på telefon 08-570 360 27, se nackagk.se. Välkommen!

  Rabatt på Nacka Golfklubb

 • Intensivkurs i orientering 28-29/8

  En kurs för dig som vill ta steget utanför den vanliga löprundan och gärna få lite lera under skorna! Järla Orientering har under flera år arrangerat mycket lyckade kurser i sin klubbstuga Järlagården. För första gången erbjuder vi nu en variant med “guldkant”. Vi använder då Skepparholmens fina anläggning och vår nyritade Orminge-karta där Skepparholmen ingår. Vi följer självklart gällande rekommendationer från myndigheter och Svenska Orienteringsförbundet.

  Intensivkurs i orientering 28-29 augusti 2021

 • ToppHälsa 1-3/10

  Har du fastnat i gamla träningsvanor och inspirationen tryter? Pusha dig själv till nya nivåer och testa något du kanske aldrig provat förr på ToppHälsas träningshelg på fantastiska Skepparholmen i Stockholms skärgård!

  ToppHälsa 1-3/10

 • Kom & dansa med paret Watson 21/8

  Vi dansar på stora ytor - utan partner - med avstånd. Kul, Enkelt och Svettigt - Inga förkunskaper krävs. Tre danspass, en föreläsning samt lunch och fika inkluderat. Vi utlovar massor av energi och dansglädje.

  Kom och dansa med Malin & David Watson 21/8