"Skepparholmen springer för Östersjön" 18/6 2017

Datum / tid
Startskottet går kl. 14.00 söndagen den 18 juni 2017. Banan är öppen fram till att siste person är i mål vilket vi räknar med är ca kl. 15.30. Deltagaravgift för att springa loppet är för vuxen 200 kr och ungdom 12-15 år 100 kr. Endast ungdom över 12 år får delta i loppet. För de yngre barnen ordnar vi med ledarledda aktiviteter. Deltagaravgifterna går oavkortat till Världsnaturfonden. 

Distans / beskrivning av banan - OBS! Ny bana i år! 
Man kan välja att springa, promenera eller stavgå 5 km eller 10 km vilket innebär att man väljer 1 eller 2 varv av banan. Racetimer klockar tiden. Banans karaktär är asfalt, grusad gångväg samt en smalare stig vid ett tillfälle. Banan ligger i den närmaste omgivningen vid Skepparholmen Nacka. Man kan springa eller gå med barnvagn. Vid ett par ställen går banan över mindre trafikerad väg. Där finns funktionärer på plats som stoppar trafiken. Löpning sker på egen risk. Se karta för nya banan. 

Aktiviteter för barn
Vi anordnar aktiviteter för de yngre barnen kl. 14.00 - 17.00 medan föräldrarna motionerar. Det blir i form av fiskdamm, ansiktsmålning och naturstig.

Aktiviteter för vuxna
Innan och efter loppet kan alla som vill få prova på några utvalda aktiviteter som sittande massage/energimassage och segway.  

Mat & dryck
I samband med målgång bjuder vi på enklare förtäring i form av wrap, fruktspett, smoothie, måltidsdryck och något till kaffet. Vegetariskt alternativ finns. Vi bjuder även på mat för de yngre deltagarna som inte är anmälda till loppet. 

Prisutdelning
Ca kl. 15.30 blir det tal och prisutdelning i Sjösalen, som ligger i anslutning till vår reception. Snabbast DAM (10 km resp 5 km) och HERR (10 km resp 5 km) får var sitt presentkort på dagspapaketet Vilopaus x 2 personer. Snabbast UNGDOM (12-15 år, 10 resp 5 km) får ett presentkort på Brunch x 2 personer. Vi lottar även ut 2 st spapapaket, som heter Lugn fredag x 2 personer, vilket ger alla en möjlighet att bli vinnare. Vi kommer även att lotta ut fler fina gåvor från våra leverantörer. 

Spa efter loppet kl 16.00-18.00 
För de som redan bokat in sig på spa i samband med loppet gäller entré till spa kl 16:00-18:00. Medtag badkläder för bad (lån av handduk & tofflor ingår) och extra träningskläder om du vill vara med på pass. (Mental avslappning kl 16.30 och även kl 17:30). Passen gäller i mån av plats och bokas i receptionen på vårt spa tidigast kl 16:00 samma dag som loppet. Åldersgräns från 7 år på vårt spa.   

Vid anmälan samma dag som loppet kostar det 100 kr extra per person att delta. Detta för bästa planering gällande förberedelser av mat & dryck. 

Bokning/Anmälan här!!

Sponsorer
Vi vill tacka våra sponsorer Boo energiÖppet havAV-Huset och Kerstin Florian

Vid praktiska frågor gällande loppet kontakta marknads- & PR-chef Eva Suits på eva.suits@skepparholmen.se

 

 • Skepparholmen springer för Östersjön 18/6 kl 14:00

  För 8:e året i rad anordnas motionsloppet. Vid målgång bjuds deltagarna på mat och dryck. Distansen är 5 km eller 10 km. Det anordnas aktiviteter för yngre deltagare medan föräldrarna motionerar bl a guidad naturstig, ansiktsmålning och fiskdamm. Vi har ett fåtal platser kvar till spa, dvs om man bokar plats till loppet nu och vill köpa till entré till spa så går det bra. 150 kr per person för entré till spa, oavsett ålder. Gäller endast i samband med loppet. Varmt välkommen!

  Skepparholmen springer för Östersjön 18/6 2017

 • Träning- & dansdag med Maria Bild från Let´s dance 30/9

  Kom och var med på en dag fylld med träning och dans tillsammans med Maria Bild. Här får du ta del av Marias träningsglädje och energi och prova olika träningsformer, varav dans är ett av inslagen. Maria känner vi igen bland annat från Lets dance där hon redan första omgången tog hem segern tillsammans med Måns Zelmerlöw. Hon är även med i succén "En dans på rosor" tillsammans med Tobias Karlsson.

  Träning- & dansdag med Maria Bild från Let´s dance 30/9

 • Cecilia med vänner 9/9

  Välkomna till en dag för att uppleva inspiration och energi på plats, men också för att ta med dig kunskap och motivation hem att fortsätta med din löpning, träning och återhämtning. Mina vänner Peppe och hans syster Sanna är två uppskattade profiler inom löpning och träning med 20 års erfarenhet att coacha och leda människor - alla - till bättre prestationer. Med lättsamhet, humor och förankrad erfarenhet. Sanna är personlig tränare sedan 20 år, Womens Health-expert på löpning och Asics ”frontruiner”. Peppe är trummisen och ex-friidrottaren som coachar och inspirerar speciella klienter med framgång. Jag, Cecilia ger er mina favoritklasser som höjer energin och kraften i dig. Välkomna!

  Cecilia med vänner 9/9

 • Söndag-måndag: Söndagsspecial

  Njut och slappna av i den ångande varma utomhuspoolen! Låt oss pyssla om dig så att du kan hämta ny kraft och börja veckan fylld av energi! Söndagsspecial är ett rabatterat spapaket som gäller söndag till måndag den 28-29 maj, 3-4 sep, 8-9 okt och den 12-13 nov. Varmt välkommen! Vi får dig att längta tillbaka.

  Söndag-måndag: Söndagsspecial