Annette Lefterow 28/10

Prova Lefterow-metoden och några av Annette Lefterows mest populära konceptpass under en härlig dag hos oss. Du får fin träningsinspiration genom Annettes Yogalett, Kathap, Yogalates och Guidad meditation och självmassage. Det ingår även medlemskap inklusive 3 månader i Annette Lefterows digitala wellnessklubb med tillgång till träning online, guidade meditationer, webinar och e-kurser.

PROGRAM

10.00-11.00 Yogabalett
Yogallet är en mix av yoga och klassisk balett. Här förenas yogans meditativa flöde med balanserande balettövningar till vacker och stämningsfull musik. Yogallet stärker dig från topp till tå och tå till topp. En meditativ klass med bra balans mellan fysisk aktivitet och vila. 

11.15-12.00 Kathap – rytmisk dans
Kathap® är ett rytmiskt danspass med inspiration från två dansstilar där fötterna är i fokus, stepp och indisk kathak. Barfotaträning med bjällror runt fötterna och rörelser från hela världen, så som bollywood, samba, salsa och mycket mer. Du tränar både kondition, styrka, balans och smidighet. Passet inleds och avslutas med yoga.

12.00-13.30 Lunch inkl promenad

13.30-14.15 Föredrag om Lefterow metoden, 8 vägar mot hälsa och välbefinnande
Annette Lefterow berättar om sin livsresa med wellness och mer än 30 års branscherfarenhet. I hennes senaste bok, som är en hälsofilosofi, beskriver hon sitt fokus på egenvård och hur Lefterow-metoden blivit en del av mångas liv. Här förenas 8 vägar mot hälsa och välbefinnande genom yoga, pilates, meditation, ayurveda, träning, mat, spa och dans.

14.30-15.30 Yogalates
Yogalates by lefterow® förenar det bästa av två världar, yoga och pilates. Yogalates är läkande, balanserande och stärkande samt bygger styrka, balans och smidighet i kropp, tanke och själ. Med inspiration från Ayurveda finns det fokus på övningar och rytmer som balanserar vata, pitta och kapha.

15.45-16.30 Guidad meditation och självmassage
Anelow® bygger på guidad meditation och självmassage. Här får du göra en meditativ resa inom dig själv, landa i medveten närvaro, stärka din livskraft och sätta nya mål på din livsväg. Passet inleds med en avslappnande huvud och skalpmassage som gör dig redo för en meditativ stund. 

Priset är 1295 kr per person. (Priset inkluderar även medlemskap inklusive 3 månader i Annette Lefterows digitala wellnessklubb med tillgång till träning, online, guidade meditationer, webinar och e-kurser. Värde 325 kr.)

Det finns även möjlighet att addera till spaentré från kl 18, tvårättersmiddag med förrätt och varmrätt, övernattning och frukostbuffé för ett tillägg av 1.000 kr per person. I priset ingår då även entré till spa på söndagen fram till kl 12.00. För bokning kontakta försäljningsavdelningen på 08-747 65 00 eller info@skepparholmen.se

Obligatoriska fält är markerade med *

Antal personer:

Paket:

Ankomstdatum: *

Avresedatum: *

Namn: *

Företag:

Adress:

Postnr:

Ort:

E-post: *

Telefon: *

Övrigt:

 • Skiddag på barmark med Malin DeMora 22/10

  Vi erbjuder en träningsdag med fokus på barmarksträning inför längdskidsäsongen med populära MalinDeMora - certifierad skidcoach i Svenska Skidförbundet och licensierad personlig tränare. Dagen innehåller föreläsning med fokus på längdskidteknik i teorin och hur du tränar året runt för att bli en bättre skidåkare samt kringliggande ämnen inom längdåkning såsom träningsplanering, pulsträning & utrustning. Vi kör ett praktiskt träningspass inomhus med inriktning på skidstyrka och rörlighet samt ett utomhuspass med stavar och fokus på skidgång och backträning i våra vackra omgivningar.

  Skiddag på barmark med Malin DeMora 22/10

 • Träning- & dansdag med Maria Bild från Let´s dance 30/9

  Kom och var med på en dag fylld med träning och dans tillsammans med Maria Bild. Här får du ta del av Marias träningsglädje och energi och prova olika träningsformer, varav dans är ett av inslagen. Maria känner vi igen bland annat från Lets dance där hon redan första omgången tog hem segern tillsammans med Måns Zelmerlöw. Hon är även med i succén "En dans på rosor" tillsammans med Tobias Karlsson.

  Träning- & dansdag med Maria Bild från Let´s dance 30/9

 • Annette Lefterow 28/10

  Träningsdag med Annette där du får prova Lefterow-metoden och några av hennes mest populära konceptpass under en härlig dag hos oss. Du får fin träningsinspiration genom Annettes Yogalett, Kathap, Yogalates och Guidad meditation och självmassage. Det ingår även medlemskap inklusive 3 månader i Annette Lefterows digitala wellnessklubb med tillgång till träning online, guidade meditationer, webinar och e-kurser.

  Annette Lefterow 28/10

 • Nyhet! Padel hos Court1 Padel Club

  Perfekt aktivitet för konferensgrupper från 4 upp till 40 personer. Reglerna är i princip som de för tennis, men spelet är inte lika avancerat utan passar alla åldrar och ingen förkunskap behövs. Man spelar 4 personer per bana och vi kör introduktion, uppvärmning och spel, garanterad mycket skratt utlovas också. Aktiviteten genomförs 5 min med bil från Skepparholmen på helt nyöppnad anläggning.

  Padel