HIIT-helg med Sabina Dufberg och Robin Malmström 14-15/4

Vi kickar igång våren med en träningshelg tillsammans med Amelia. Här kommer vi att inspireras och pusha oss själva till nya nivåer tillsammans med Sabina Dufberg och Robin Malmström. Det spelar ingen roll vilken träningsnivå du startar på, du lägger nivån själv och vi finns där för dig hela vägen. Men vad är egentligen HIIT? Det står för högintensiv intervall träning och här kortar man ner passen till ca 30 minuter och satsar sitt eget max. Om ryktet stämmer att man förbränner som mest under dessa träningspass får ni reda på om ni följer med oss. Ni kommer även lära er hur ni i er vardag kan applicera HIIT för att hinna med träningen och allt annat som livet har att erbjuda.

Under helgen kommer vi även ha föreläsningar där vi talar om kost för resultat, HIIT träning och dess påverkan på kroppen samt en lång frågestund tillsammans med både Sabina och Robin.

Efter dagens träningspass och föreläsningar avslutar vi med en 2-rätters middag och sen är det fri tillgång till Skepparholmens spaanläggning. Kom med din bästa vän, mamma eller varför inte ta med din respektive på en grym träningshelg.

PROGRAM

Lördag 14 april

09:30 Välkomstmöte
10:00 Fantastic 60 abs and ass Sabina Dufberg
10:00 Posture Power Robin Malmström
11:00 Fantastic 60 abs and ass Sabina Dufberg
11:00 Posture Power Robin Malmström
12:00 Lunchbuffé
13:00 Föreläsning: Kost för resultat med Sabina Dufberg
14:00 Frågestund om föreläsningen: Kost för resultat
14:30 Mellanmål
15:00 Incheckning
15:30 Boot camp Sabina Dufberg och Robin Malmström
16:30 Föreläsning:HIIT Träning med Robin Malmström
17:30 Frågestund om föreläsningen HIIT Träning
18:00 2-rätters middag
20:00 Fri tillgång till spaanläggningen, endast för Amelias gäster

Söndag 15 april 

08:00 Tabata Robin Malmström
08:00 HIIT 30 Sabina Dufberg
09:00 Frukost (08:00-10:00)
11:00 Tabata Robin Malmström
11:00 HIIT 30 Sabina Dufberg
12:00 Lunchbuffé
13:00 Frågestund med Sabina Dufberg och Robin Malmström
15:00 Avtackning

Pris per person: 3595 kr i del av dubbelrum. Önskas enkelrum tillkommer 300 kr. 
Pris för Amelia prenumeranter: 3295 kr. Uppge prenumerationsnumret vid bokning.

För bokning kontakta försäljningsavdelningen på 08-747 65 00 eller info@skepparholmen.se Varmt välkommen!

Info om profilerna

Sabina Dufberg
Med 25 års erfarenhet av att leda andra inom träning för resultat är Sabina Dufberg mycket mer än sitt namn och varumärke. Det är en källa till hållbar livsstil där kost, träning och det mentala är en del av vardagsglädjen och goda resultat är belöningen. För henne handlar det om att leva som man lär utan att ge avkall på livet, njutningen och passionen. Att utstråla sin kompetens och inte bara prata om den. Att våga stå för resultat som särskiljer från det brus som finns i träningsbranschen.

Robin Malmström
Robin är 32 år och har jobbat i träningsbranschen sedan 2006. Träning och näringslära är något som ligger honom varmt om hjärtat och är välutbildad inom området. Han är utbildad personlig tränare och kostrådgivare vid Uppsala Akademin och jobbar numera som PT Online Coach och Kiropraktor vid Matton Jernberg i Stockholm. Robins filosofi när det gäller kost och träning är att alla människor har olika gener, förutsättningar och mål med sin träning och behöver därmed också individanpassade tränings- och kostprogram.

 

Obligatoriska fält är markerade med *

Antal personer:

Paket:

Ankomstdatum: *

Avresedatum: *

Namn: *

Företag:

Adress:

Postnr:

Ort:

E-post: *

Telefon: *

Övrigt:

 • Skidåkarkurs med Malin DeMora 28/1

  Vi erbjuder en träningsdag med fokus på längdskidåkning med populära MalinDeMora - certifierad skidcoach i Svenska Skidförbundet och licensierad personlig tränare. Dagen innehåller föreläsning med fokus på längdskidteknik i teorin och hur du tränar året runt för att bli en bättre skidåkare samt kringliggande ämnen inom längdåkning såsom utrustning och valla. Vi kör även ett praktiskt längdskidpass med samtliga tekniker för de klassiska fem åkväxlarna.

  Skidåkarkurs med Malin DeMora 28/1-18

 • Peace & Quiet den 16/2

  Mini-retreat Peace & Quiet med Cecilia Gustafsson. Börja helgen med ett miniretreat av yinyoga, medittion och djup återhämtning. Cecilia guidar inspirerande och lugnt genom de olika momenten, och ibland njuter du endast tystnaden och låter kvällen bädda in dig i mjuk bomull efter en hektisk vecka. Inga förkunskaper krävs, bara en längtan efter lite peace & quiet! Vi bjuder på kaffe, te och smörgås från kl 17.00.

  Peace & Quiet den 16/2 med Cecilia Gustafsson

 • Träning- & dansdag med Maria Bild från Let´s dance 3/2

  Under dagen får du ta del av Marias träningsglädje och energi samt prova olika träningsformer, varav dans är ett av inslagen. Maria känner vi igen bland annat från Let´s dance där hon redan första omgången tog hem segern tillsammans med Måns Zelmerlöw. Läs mer om Maria Bild

  Träning- & dansdag med Maria Bild från Let´s dance 3/2-18

 • Viryayoga på tisdagar

  Viryayoga är en dynamisk yoga med fokus på biomekanik. I systematiskt komponerade yogaserier får du en tuff och rolig yogaträning med små filosofiska teman i varje klass som ger tanke för själen. Nu har du möjlighet att tillsammans med Eva Lindström få ta del av Viryayoga under 7 st tisdagskvällar. Köp ett yogakort för 9 jan, 16 jan, 23 jan, 30 jan samt den 6 feb, 13 feb och den 20 feb. Kursen riktar sig till alla - både nybörjare och de som redan utövar yoga.

  Viryayoga med Eva Lindström på tisdagar med start 9/1-18