Skiddag på barmark med Malin DeMora 22/10

Malin är certifierad skidcoach i Svenska Skidförbundet och licensierad personlig tränare. Dagen innehåller föreläsning med fokus på längdskidteknik i teorin och hur du tränar året runt för att bli en bättre skidåkare samt kringliggande ämnen inom längdåkning såsom träningsplanering, utrustning och pulsträning. Vi kör ett praktiskt träningspass inomhus med fokus på skidstyrka och rörlighet samt ett utomhuspass med stavar och fokus på skidgång och backträning i våra vackra omgivningar. 

Se Malins FB-sida här.

PROGRAM

10.00 Samling fika

10.15 Föreläsning Skidteknik i teori samt hur jag tränar året runt för att bli en bättre längdåkare

11.30 Inomhuspass – skidstyrka och rörlighet för skidåkare

12.30 Lunchbuffé

13.30 Föreläsning om Pulsträning - ta din träning till nästa nivå

14.30-16.30  Ombyte för utomhusträning med fokus på skidgång

16.30 Tillbaka till Skepparholmen, dusch för de som vill samt eftermiddagskaffe med tillbehör

17.00 Återsamling och frågestund

Ca 18.00 Slut

Pris per person: 1295 kr

Medtag träningskläder för inomhusträning samt för utomhusträning efter väder. Skidhandskar och mössa. Medtag pulsklocka (om du har) och skidgångsstavar. Gärna 10-20 cm kortare än dina vanliga klassiska längdskidstavar. (Stavar och pulsklocka går att beställa om du uppger det vid bokning.)

Det finns även möjlighet att addera till spaentré från kl 18, tvårättersmiddag med förrätt och varmrätt, övernattning och frukostbuffé för ett tillägg av 1.000 kr per person. I priset ingår då även entré till spa på söndagen fram till kl 12.00. För bokning kontakta försäljningsavdelningen på 08-747 65 00 eller info@skepparholmen.se

Varmt välkommen!

Malindemorabild _1

 

Obligatoriska fält är markerade med *

Antal personer:

Paket:

Ankomstdatum: *

Avresedatum: *

Namn: *

Företag:

Adress:

Postnr:

Ort:

E-post: *

Telefon: *

Övrigt:

 • Skiddag på barmark med Malin DeMora 22/10

  Vi erbjuder en träningsdag med fokus på barmarksträning inför längdskidsäsongen med populära MalinDeMora - certifierad skidcoach i Svenska Skidförbundet och licensierad personlig tränare. Dagen innehåller föreläsning med fokus på längdskidteknik i teorin och hur du tränar året runt för att bli en bättre skidåkare samt kringliggande ämnen inom längdåkning såsom träningsplanering, pulsträning & utrustning.

  Skiddag på barmark med Malin DeMora 22/10

 • Fler datum med Holistic Boost!

  Våra populära Holistic Boost-events med Cecilia Gustafsson fortsätter under 2018. Nu med uppdaterade klasser och en tillagd föreläsning. En dag med "helhet" som ger inspiration på samma gång som du tränar kroppen, gör av med spänningar och får ny energi. Rytm, kraft och stillhet är temat på dagen med härliga Cecilia Gustafsson. Förvänta dig en uppfyllande upplevelse! Det finns platser kvar till: 13/1, 17/2, 28/4 och 12/5 2018. Varmt välkommen!

  Holistic Boost 13/1, 17/2, 28/4 och 12/5 2018

 • Annette Lefterow 28/10 - Yoga Of Hope

  Träningsdag med Annette där du får prova Lefterow-metoden och några av hennes mest populära konceptpass under en härlig dag hos oss. Du får fin träningsinspiration genom Annettes Yogalett, Kathap, Yogalates och Guidad meditation och självmassage. När du anmäler dig till detta träningsevent är du även med och stödjer Barncancerfondens "Yoga of Hope". Skepparholmen Nacka skänker 100 kr per deltagare.

  Annette Lefterow 28/10

 • Träningsevent med José Nunez 11/11

  Välkommen att ta del av en fantastisk dag där du inspireras och fylls med kunskap som du direkt kan använda dig av i din träning efter helgen. Dagen vänder sig till dig som av olika anledningar vill få bättre kontroll och styrka i din kropp och samtidigt hitta övningar som framkallar fokus och glädje. Upplägget gör så att alla kan vara med och prestera efter sina individuella förutsättningar. Läs mer ›

  Träningsevent med José Nunez 11/11