Taudien training den 14-15 oktober

Detta är en träningshelg som passar alla. Här finns passen för dig som vill komma igång med träning och för dig som redan tränar regelbundet. Det blir allt från yoga till löpskolning, funktionell träning och riktigt tuffa träningspass. Under helgen bjuds det också på föreläsningar för att få med sig ännu mer motivation och kunskap hem. Så ta med partnern, kompisgänget, mamma/pappa eller kollegorna och njut av vår träningsweekend med rolig träning, god mat och skön avkoppling på spa. TaudienTraining är träningsreseföretaget som fokuserar på Dig och att Du ska få uppleva en aktiv och spännande träningshelg med mycket glädje och gemenskap.

PROGRAM

Lördag
09.30 Välkomstfika

10.00- 10.30 Välkomstmöte – Träffa dina instruktörer för helgen och få information om Skepparholmen och helgens aktiviteter.

10.45- 11.30 Poweryoga med Jennifer– Ger dig stryka och balans samtidigt som den dämpar stress, spänning och ökar rörligheten. Den här yogaformen passar alla eftersom du utgår från din egen kapacitet och förmåga.

10.45 – 11.30 Löpskolning och löpstyrka med Björn– Lär dig springa med rätt löpteknik med hjälp av olika löpskolningsövningar samt löpstyrka. Få tips på hur du kan springa mer effektivt och skonsamt för kroppen för att spara energi. Passet körs utomhus!

 11.45 – 12.15 Dance med Jennifer– Härligt danspass med både gamla och nya låtar. Lev dig in i rollen från musikvideon och här är det du som är stjärnan! Enkla danssteg som i slutet av passet sätts samman till en längre koreografi.

11.45 – 12.15 MRL med Hanna - Den perfekta klassen för dig som vill träna hårt och effektivt för utvalda kroppsdelar. Vi arbetar igenom lår, rumpa och mage med hjälp av intervaller och du själv bestämmer hur tufft passet ska bli.

12.15 – 13.15 Lunchbuffé med soppa, varmrätt, stor salladsbuffé samt måltidsdryck

13.30 - 14.15 Föreläsning med Björn – En föreläsning som ger dig både kunskap och verktyg för att nå resultat med din träning. Oavsett om du föredrar styrketräning, konditionsträning eller träning där du blandar dessa kommer du lära dig något nytt och få massor att fundera på!

14.30 – 15.00 Mobility med Hanna – En klass fylld av effektiva stretchövningar som hjälper dig till ökad rörlighet och bättre kroppskontroll.

14.30 – 15.00 Tabata med Björn – Funktionell styrka med hög puls som utförs i intervallform.

15.15 – 16.15 Endurance med Björn - Löpning kombinerat med olika styrkeövningar som utförs i skogen i de vackra skogsslingorna vid havet. Passet körs utomhus!

15.15 – 16.15 Pilates med Jennifer - Pilates hjälper till att bygga upp styrkan i hela kroppen, med tonvikt på vår coremuskulatur. Träningen bygger på styrketräning tillsammans med stretching och koncentration. Kom ned  i varv samtidigt som du stärker hela kroppen!

16.20- 16.45 Stretch med  Jennifer– Sträck ut i hela kroppen efter en tuff träningsdag.  Avslutas med avslappning.

16.45 Eftermiddagsfika

18.00 – 20.00 SPA

20.00 3rätters middag inkl kaffe

Söndag
07.15 – 08.15 Yinyoga med Jennifer – I yinyoga fokuserar vi på Yin-delarna i kroppen med bl.a skelett,  bindväv och ligament. Denna yoga öppnar sakta upp stela höfter, baksidor av ben och vader som blir smidigare och mer elastiska. Yinyogan fyller hela dig med färsk, ny energi och lugnar ditt sinne.

07.30 – 08.00 Morgonjogg med Björn – Börja dagen med en skön och lugn joggingtur i Skepparholmens underbara miljö.

07.30 – 08.00 Morning cardio med Hanna – Glad musik tar dig med på enkla steg och rörelser för att väcka kroppen för en ny dag.

07.30 – 10.00 Frukostbuffé

09.30 – 10.15 Föreläsning motivation med Jennifer –  En långsamt hållbar hälsosam livsstil, så lyckas du!

Så kan du med tankens kraft, kunskap, planering och tydliga mål skapa en långsiktigt hälsosam livsstil. Här får du konkreta tips och råd på hur du får in både träning och återhämtning i en fullspäckad vardag. Att bibehålla motivationen över tid handlar mycket om att skapa nya vanor, som blir rutiner, som blir en sund livsstil. Välkommen att inspireras!

10.30 – 11.15 Soma Move med Jennifer - är ett holistiskt sätt att träna som är atletiskt och samtidigt mjukt. Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap. Hela passet är ett oavbrutet flöde av rörelsemönster där fokus är att arbeta med kroppen som en enhet i harmoni med andningen.

10.30 – 11.15 Funktionell Cirkel med Hanna – Träna igenom hela kroppen genom stationsträning där vi växlar styrke-och konditionsövningar.  Gummibandsövningar växlas med övningar med egna kroppen och med kettlebells.

11.30  - 12.15  Zumba med Jennifer - Sväng loss till latinamerikanska rytmer med massor glädje. Härlig avslutning för helgens träning.

11.30 – 12.15 WOD med Björn– Crossfit inspirerat pass där vi tränar igenom olika block på tid där du själv väljer intensiteten. Passet körs utomhus.

12.20 – 12.45 Stretch med Hanna– Sträck ut i kroppens alla muskler och avsluta med en skön avslappning

12.45 – 13.45 Lunchbuffé med soppa, varmrätt, stor salladsbuffé samt måltidsdryck.

13.45 – 14.15 Tack och avslutning!

2995 kr per person i enkelrum eller i del av dubbelrum

TaudienTraining är träningsreseföretaget som fokuserar på Dig och att du ska få uppleva en aktiv och spännande semester med mycket glädje och gemenskap. TaudienTraining har många års erfarenhet inom både tränings- och resebranschen och vill dela med oss av det bästa av dessa två världar genom träningsresor! Vi finns alltid nära tillhands redo att hjälpa dig med alternativ på övningar, kosttips, visa teknik på någon övning eller vad du kan tänkas vilja ha hjälp med.

Björn Österberg
Björn är 28 år och kommer ursprungligen från Haparanda. Tidigare har han spelat både fotboll och ishockey innan styrketräningen tog över som den huvudsakliga träningsformen. Förutom detta så har löpträningen alltid varit en betydande del av träningen, framförallt för att det är roligt och för att hålla konditionen uppe. Favoritpasset tycker han är backträning eller korta tuffa intervaller. Björn är diplomerad löpcoach och älskar att hjälpa, inspirera och motiveraandra till träning. Träningen är en livsstil och han vill få andra att känna samma glädje till ett aktivt liv som han själv. Han är väldigt nyfiken på allt som har med träning och kroppen att göra och vill hela tiden lära sig nya saker. Björn älskar att diskutera träning och kost samt uppdaterar sig alltid om det senaste från träningsvärlden genom att läsa studier, böcker och lyssnar mycket på nördiga träningspodcasts.

Jennifer Wiktander
Har en aldrig sinande passion för att hjälpa andra till en bättre hälsa och brinner för att inspirera och motivera. Med 25 års erfarenhet i friskvårdsbranschen har hon instruerat i en mängd olika träningsformer men intresserar sig numera lite extra för yoga, löpning, styrke- och rörlighetsbaserad träning och dansinspirerade pass. Jennifer driver sitt egna företag Health by Wiktander i Linköping. Hon är utbildad kost-och näringsrådgivare och föreläser gärna om hälsa ur ett helhetsperspektiv. Till vardags arbetar hon som personlig tränare, hälsocoach, yogalärare och föreläsare.

Hanna Nyström
Glad och sprallig tjej som gillar allsidigheten inom träning. Att varva tuffa pass med koreograferade för att aktivera hjärnan, att hela tiden lära sig nya träningsformer men för den sakens skull inte glömma rörligheten. Hanna har under sin tid som instruktör hunnit med att arbeta med träningsresor utomlands, instruerat i en mängd olika klasser och har senaste åren arbetet som ansvarig för gruppträningen på flera Sats anläggningar i Stockholm. Under helgen ser hon framemot att sprida träningsglädje omkring sig!

 

Obligatoriska fält är markerade med *

Antal personer:

Paket:

Ankomstdatum: *

Avresedatum: *

Namn: *

Företag:

Adress:

Postnr:

Ort:

E-post: *

Telefon: *

Övrigt:

 • Skiddag på barmark med Malin DeMora 22/10

  Vi erbjuder en träningsdag med fokus på barmarksträning inför längdskidsäsongen med populära MalinDeMora - certifierad skidcoach i Svenska Skidförbundet och licensierad personlig tränare. Dagen innehåller föreläsning med fokus på längdskidteknik i teorin och hur du tränar året runt för att bli en bättre skidåkare samt kringliggande ämnen inom längdåkning såsom träningsplanering, pulsträning & utrustning. Vi kör ett praktiskt träningspass inomhus med inriktning på skidstyrka och rörlighet samt ett utomhuspass med stavar och fokus på skidgång och backträning i våra vackra omgivningar.

  Skiddag på barmark med Malin DeMora 22/10

 • Träning- & dansdag med Maria Bild från Let´s dance 30/9

  Kom och var med på en dag fylld med träning och dans tillsammans med Maria Bild. Här får du ta del av Marias träningsglädje och energi och prova olika träningsformer, varav dans är ett av inslagen. Maria känner vi igen bland annat från Lets dance där hon redan första omgången tog hem segern tillsammans med Måns Zelmerlöw. Hon är även med i succén "En dans på rosor" tillsammans med Tobias Karlsson.

  Träning- & dansdag med Maria Bild från Let´s dance 30/9

 • Annette Lefterow 28/10

  Träningsdag med Annette där du får prova Lefterow-metoden och några av hennes mest populära konceptpass under en härlig dag hos oss. Du får fin träningsinspiration genom Annettes Yogalett, Kathap, Yogalates och Guidad meditation och självmassage. Det ingår även medlemskap inklusive 3 månader i Annette Lefterows digitala wellnessklubb med tillgång till träning online, guidade meditationer, webinar och e-kurser.

  Annette Lefterow 28/10

 • Nyhet! Padel hos Court1 Padel Club

  Perfekt aktivitet för konferensgrupper från 4 upp till 40 personer. Reglerna är i princip som de för tennis, men spelet är inte lika avancerat utan passar alla åldrar och ingen förkunskap behövs. Man spelar 4 personer per bana och vi kör introduktion, uppvärmning och spel, garanterad mycket skratt utlovas också. Aktiviteten genomförs 5 min med bil från Skepparholmen på helt nyöppnad anläggning.

  Padel