Taudien training den 24-25/3 

Detta är en träningshelg som passar alla. Här finns passen för dig som vill komma igång med träning och för dig som redan tränar regelbundet. Det blir allt från yoga till löpskolning, funktionell träning och riktigt tuffa träningspass. Under helgen bjuds det också på föreläsningar för att få med sig ännu mer motivation och kunskap hem. Så ta med partnern, kompisgänget, mamma/pappa eller kollegorna och njut av vår träningsweekend med rolig träning, god mat och skön avkoppling på spa. TaudienTraining är träningsreseföretaget som fokuserar på Dig och att Du ska få uppleva en aktiv och spännande träningshelg med mycket glädje och gemenskap.

Program

Lördag

09.45- 10.15 Välkomstmöte – Träffa dina instruktörer för helgen och få information om Skepparholmen och helgens aktiviteter.

10.30- 11.15 Box med Adam – Med hjälp av handskar och mitzar jobbar vi med slag och sparkar tillsammans med vår träningskompis. Inga förkunskaper krävs och går utmärkt att komma själv på passet.

10.30 – 11.15 Funktionell styrka med Marlene – Glatt och funktionellt pass där vi jobbar igenom kroppens alla delar genom rörlighet, styrka och kondition. Passet är koreograferat till musiken och flera av övningarna utförs med hjälp av gummiband.

11.30 – 12.15 Tabata med Adam – Funktionell styrka och pulshöjande övningar som utförs i intervaller. Explosiva övningar  med hög puls.

11.30 – 12.15 Soma Move med Jennifer - Är ett holistiskt sätt att träna som är atletiskt och samtidigt mjukt. Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap. Hela passet är ett oavbrutet flöde av rörelsemönster där fokus är att arbeta med kroppen som en enhet i harmoni med andningen.

12.15 – 13.15 Lunchbuffé med två olika varmrätter, salladsbuffé samt måltidsdryck.

13.15 - 14.00 Föreläsning med Adam om Träning och kost

14.15 – 14.45 Dance med Jennifer - Härligt danspass med både gamla och nya låtar. Lev dig in i rollen från musikvideon och här är det du som är stjärnan! Enkla danssteg som i sätts samman till små koreografier i låtarna.

14.15 – 14.45 Les Mills GRIT ™ Cardio med Marlene - är ett högintensivt konditionspass som inget annat. Det är utformat för att bränna fett och snabbt förbättra din atletiska förmåga. I detta explosiva gruppträningspass använder du endast din egna kropp som vikt.

15.00 – 16.00 Endurance med Adam & Marlene - Löpning kombinerat med olika styrkeövningar som utförs i skogen i de vackra skogsslingorna vid havet.

15.00 – 16.00 Pilates med Jennifer - Pilates hjälper till att bygga upp styrkan i hela kroppen, med tonvikt på vår coremuskulatur. Träningen bygger på styrketräning tillsammans med stretching och koncentration. Kom ned i varv samtidigt som du stärker hela kroppen!

16.10- 16.30 Stretch med Marlene – Sträck ut i hela kroppen efter en tuff träningsdag. Avslutas med avslappning.

16.30 Eftermiddagsfika

18.00 – 20.00 Spa 

20.00 Trerätters middag inkl. kaffe 

Söndag

07.30 – 08.30 Yinyoga med Jennifer - I yinyoga fokuserar vi på Yin-delarna i kroppen med bl.a skelett, bindväv och ligament. Denna yoga öppnar sakta upp stela höfter, baksidor av ben och vader som blir smidigare och mer elastiska. Yinyogan fyller hela dig med färsk, ny energi och lugnar ditt sinne.

07.30 – 08.00 Morgonjogg med Adam – Börja dagen med en skön joggingtur i Skepparholmens underbara miljö.

07.30 – 08.00 Core Cardio med Marlene - Glad musik tar dig med på enkla steg och rörelser för att väcka kroppen för en ny dag.

07.30 – 10.00 Frukostbuffé

09.30 – 10.15 Föreläsning motivation med Jennifer –  En långsamt hållbar hälsosam livsstil, så lyckas du! Så kan du med tankens kraft, kunskap, planering och tydliga mål skapa en långsiktigt hälsosam livsstil. Här får du konkreta tips och råd på hur du får in både träning och återhämtning i en fullspäckad vardag. Att bibehålla motivationen över tid handlar mycket om att skapa nya vanor, som blir rutiner, som blir en sund livsstil. Välkommen att inspireras!

10.30 – 11.15 Freepower med Marlene - På det här intensiva och samtidigt rofyllda pass kommer du att skapa mer pondus. Du kommer att upptäcka dina olika förmågor; att vara smidig och koncentrerad, skärpt, dansant och avspänd, explosiv och kraftfull samt ha kroppskontroll och vara öppen i sinnet. Vi både börjar och avslutar med meditation. Ett riktigt coolt pass!

10.30 – 11.15 Löpskolning och löpstyrka med Jennifer– Lär dig springa med rätt löpteknik med hjälp av olika löpskolningsövningar samt löpstyrka. Få tips på hur du kan springa mer effektivt och skonsamt för kroppen för att spara energi. Passet körs utomhus!

11.30  - 12.15 Zumba med Jennifer - Sväng loss till latinamerikanska rytmer med massor glädje. Skön avslutning på helgen!

11.30 – 12.15 WOD med Adam – Crossfit inspirerat pass där vi tränar igenom olika block på tid där du själv väljer intensiteten. Träningen sker utomhus.

12.20 – 12.40 Stretch med Marlene – Sträck ut i kroppens alla muskler och avsluta med en skön avslappning

12.45 – 13.00 Tack och avslutning!

13.00- 14.00 Lunchbuffé med två olika varmrätter, salladsbuffé samt måltidsdryck.

14.00 – 14.30 Dusch och utcheckning

2995 kr per person i enkelrum eller i del av dubbelrum

TaudienTraining är träningsreseföretaget som fokuserar på Dig och att du ska få uppleva en aktiv och spännande semester med mycket glädje och gemenskap. TaudienTraining har många års erfarenhet inom både tränings- och resebranschen och vill dela med oss av det bästa av dessa två världar genom träningsresor! Vi finns alltid nära tillhands redo att hjälpa dig med alternativ på övningar, kosttips, visa teknik på någon övning eller vad du kan tänkas vilja ha hjälp med.

Istruktörer
Marlene Taudien - Älskar känslan som uppstår av att träna i grupp och genom att se andra utvecklas. Tränar själv allsidigt, men föredrar högintensiv funktionell träning men ser även till att få in yogan i sin träning varje vecka. Startade TaudienTraining 2013 och har sedan dess anlitats till arrangemang av träningsresor och föreläsningar. Är även personlig tränare och gruppträningsinstruktör inom en stor bredd av olika klasser. Mycket uppskattad instruktör. Får alla att känna sig sedda och leder till att man utmanar sig lite mer än vad man trodde var möjligt.

Adam Taudien - Tycker att det bästa som finns är att lyfta tungt på gymmet och det är just styrketräning som han ägnar mest av sin egen träning åt. Uppskattad för sin pedagogiska utlärningsstil där han lyckas få alla att förstå hur olika övningar ska utföras. Inspirerar med olika styrkeklasser och sin uppskattade föreläsning. Jobbar som instruktör inom boxning och funktionell träning samt även som personlig tränare.

Jennifer Wiktander - Oavsett om du är tränad eller otränad, ung eller gammal, man eller kvinna så vet Jennifer hur hon stöttar och peppar på bästa sätt. Hon har en imponerande utbildsningsbas, som Personlig tränare, Kostrådgivare, Yogalärare, Löpcoach och gruppträningsinstruktör inom en mängd olika koncept. Brinner för att hjälpa människor och vill se dem utvecklas. Driver idag träningsföretaget HealthbyWiktander.

Varmt välkommen till en härlig träningshelg!

 

Obligatoriska fält är markerade med *

Antal personer:

Paket:

Ankomstdatum: *

Avresedatum: *

Namn: *

Företag:

Adress:

Postnr:

Ort:

E-post: *

Telefon: *

Övrigt:

 • Skidåkarkurs med Malin DeMora 28/1

  Vi erbjuder en träningsdag med fokus på längdskidåkning med populära MalinDeMora - certifierad skidcoach i Svenska Skidförbundet och licensierad personlig tränare. Dagen innehåller föreläsning med fokus på längdskidteknik i teorin och hur du tränar året runt för att bli en bättre skidåkare samt kringliggande ämnen inom längdåkning såsom utrustning och valla. Vi kör även ett praktiskt längdskidpass med samtliga tekniker för de klassiska fem åkväxlarna.

  Skidåkarkurs med Malin DeMora 28/1-18

 • Peace & Quiet den 16/2

  Mini-retreat Peace & Quiet med Cecilia Gustafsson. Börja helgen med ett miniretreat av yinyoga, medittion och djup återhämtning. Cecilia guidar inspirerande och lugnt genom de olika momenten, och ibland njuter du endast tystnaden och låter kvällen bädda in dig i mjuk bomull efter en hektisk vecka. Inga förkunskaper krävs, bara en längtan efter lite peace & quiet! Vi bjuder på kaffe, te och smörgås från kl 17.00.

  Peace & Quiet den 16/2 med Cecilia Gustafsson

 • Träning- & dansdag med Maria Bild från Let´s dance 3/2

  Under dagen får du ta del av Marias träningsglädje och energi samt prova olika träningsformer, varav dans är ett av inslagen. Maria känner vi igen bland annat från Let´s dance där hon redan första omgången tog hem segern tillsammans med Måns Zelmerlöw. Läs mer om Maria Bild

  Träning- & dansdag med Maria Bild från Let´s dance 3/2-18

 • Viryayoga på tisdagar

  Viryayoga är en dynamisk yoga med fokus på biomekanik. I systematiskt komponerade yogaserier får du en tuff och rolig yogaträning med små filosofiska teman i varje klass som ger tanke för själen. Nu har du möjlighet att tillsammans med Eva Lindström få ta del av Viryayoga under 7 st tisdagskvällar. Köp ett yogakort för 9 jan, 16 jan, 23 jan, 30 jan samt den 6 feb, 13 feb och den 20 feb. Kursen riktar sig till alla - både nybörjare och de som redan utövar yoga.

  Viryayoga med Eva Lindström på tisdagar med start 9/1-18