Avstressande MediYoga med Ulf Wallgren 26-27/3 

Vi är glada över att kunna erbjuda ännu en yogahelg med läkande MediYoga med Ulf Wallgren den 26-27 mars. Temat för den populära yogahelgen är den här gången ” Hitta ljuset och värmen inom dig.”

Med hjälp av olika andningstekniker, enkla, mjuka yogaövningar, meditationer och vila får du verktyg som gör att du kan öka ditt medvetande om vad du behöver för att må bra. Du lär dig att lyssna inåt på det som är kärnan inuti dig och flytta fokus från alla tankar som snurrar omkring i ditt sinne till din kropp. Du blir mer uppmärksam på vad din kropp säger dig och det gör att du kan ta fram dina positiva sidor. Du får verktyg till förändring, en transformation som också kommer att påverka dina nära och kära i vardagen.

Alla kan göra den här yogan eftersom du kan göra övningarna lika bra på en stol som på en yogamatta.

Njut av en helg med härlig yoga, sköna promenader i underbart vackra omgivningar nära havet, en av Sveriges främsta spa-anläggningar, god mat och bekvämt boende.

Skepparholmen är Covid Clean Certifierade av Safehotels och vi arbetar ständigt med att förbättra säkerheten under pandemitider. Antalet deltagare är begränsat för att vi ska ha gott om plats mellan mattorna och stolarna i yogasalen.

Ulf Wallgren är diplomerad mediyogaterapeut och mediyogalärare och har tidigare under många år arbetat som programledare inom SVT men arbetar nu med att föra ut mediyogans budskap till alla som vill leva ett liv i balans utan stress.

Här är ett omdöme bland många från tidigare yogahelger: ”Efter ett stressigt halvår fick jag äntligen känna lugn och harmoni i kroppen. Jag upplever att jag genom yogan lärt känna min kropp och fått kontakt mellan mitt huvud och min kropp. Ulf är empatisk, omtänksam och pedagogisk som yogalärare. Jag är jättenöjd och glad.” 

Varmt välkommen!

Program 

Dag 1. Ankomst lördag förmiddag 10.30 – 11.00 Välkommen och information.

Yogapass nr 1. Kl. 11.00 - 12.30. ”Stretch för kropp och sinne.”. Ett pass som jobbar med hela dig och tar fram ljuset inom dig.

Lunch inkl. kaffe och te samt incheckning. 12.30 – 14.00

Yogapass nr 2. Kl. 14.00-16.00 ”Yoga för balans av chakrasystemet.”
Ett litet längre yogapass som balanserar ditt energisystem. Vi tittar närmare på  chakrasystemet och hur det påverkar din hälsa. Steg för steg går vi igenom kroppens olika energinivåer med hjälp av olika yogaövningar och meditation.

Eftermiddagskaffe/te med tillbehör i Bistron 16.00 -16.30

Fri tid för Spa, umgänge, promenad och reflektion, 16.30 – 20.00 (Spa-tid mellan
18.00 – 20.00)

Trerättersmiddag inkl. kaffe/te Kl. 20.00

Dag 2. Frukost söndag morgon 8.00 -10.00..

Yogapass nr 3. Kl. 10.00-12.00 ”Din innersta intention.” Ett lite mer fysiskt pass som fokuserar på att öppna dig för din väg i livet.

Avslutning Kl. 12 .00– 12.30. Sammanfattning, möjlighet att dela med dig av
upplevelserna från yogan och tillfälle att ge återkoppling på helgen.

Mer om yogan och Ulf finns på www.ulfwallgrenyoga.se. Tel: Ulf Wallgren 070 2604414.

Pris per person: 3995 kr  

 

Obligatoriska fält är markerade med *

Antal personer:

Paket:

Ankomstdatum: *

Avresedatum: *

Namn: *

Företag:

Adress:

Postnr:

Ort:

E-post: *

Telefon: *

Önskemål om behandling: