GRIT 14-15/9

- Träningshelg med driv, pannben och jävlar anamma 

 

Nå höstpeppen med Grit Stockholm! Fullspäckat träningsschema, tjejmiddag tapasstyle och exklusiv tillgång till vår populära spaavdelning till kvällen.

För att stärka ditt GRIT behöver du ge dig tiden och förutsättningarna att bli den bästa versionen av dig själv. Det vill vi hjälpa dig med!

Det som gör en helg arrangerad av Grit Stockholm unik är helheten. Vi skapar träningshelger för kvinnor där man får svettas, springa och ta ut sig. Även en helg med yoga och återhämtning i vackra miljöer och njutbara spaupplevelser.  

2995 kr i del av dubbelrum alt enkelrum.

Schema:

Lördag

09.00         Välkomna med grön hälsoshot

09.30        Information och presentation om helgen

10.00-12.00    Löpning med skolning och teknik-tips

12.00-13.00    Lunchbuffé

13.30-14.30    Yoga Flow

15.00-16.00     Eftermiddagsfika

17.00-18.30    Meditation/Medicinsk yoga   

18.30-20.00    Tjejmiddag Tapasstyle i egen matsal

20.00-22.00    Exklusiv tillgång till spaavdelningen där vi även serverar kvällens dessert

Söndag

07.30-08.30    Morgon yoga

07.30-10.00    Frukostbuffé

10.00-11.00     HIIT

Önskar du utöka sin vistelse och njuta lite ytterligare på söndagen kan du addera till brunch samt entré till spa fram till kl 16.00 den 15/9 till priset 850 kr per person. Det finns även möjlighet att boka spabehandlingar. 

Löpning
Ett härligt löppass där Du får utveckla dig inom löpteknik och löpskolning. Genom att guida till ett effektivare löpsteg och därmed minska belastning på knän och höfter. Passar Dig som springer regelbundet eller Du som precis har börjat jogga runt kvarteret.

Yoga Flow 
Härlig yoga i dynamiskt flöde med flera yogaställningar och rörelser som utmanar Dig på olika nivåer. Positioner hämtade från den traditionella Hatha yogan som ger dig ökad rörlighet, styrka, smidighet så blir detta ett rejält och givande träningspass.

Medicinsk Yoga
Lugn inkännande terapeutisk form av yoga, där Du blir guidad in i ställningarna och andas djupt för att få ro i kropp och själ. Enkla och samtidigt kraftfulla fysiska rörelser kombineras med andning, avspänning och meditation. Inga förkunskaper krävs.

HIIT pass
Härlig intensiv träning med styrketräningsintervaller, där vi använder den egna kroppsvikten för att utmana core, styrka, balans och stabilitet. Garanterat svettig och slut men med en härlig glädje.

Grit Stockholm är oerhört glada och stolta över att kunna presentera vår tränare Katarina Bivstedt. Katarina är utbildad mediyogalärare. Hon är även legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut specialiserad inom smärta och smärtrehabilitering. Katarina arbetar som ungdomstränare i HSK friidrott och sedan många år som instruktör på SATS med olika klasser.

Grit Stockholm är det nystartade företaget som med fokus på välmående och hälsa skapar träningsevent, av kvinnor för kvinnor!

 

Obligatoriska fält är markerade med *

Antal personer:

Paket:

Ankomstdatum: *

Avresedatum: *

Namn: *

Företag:

Adress:

Postnr:

Ort:

E-post: *

Telefon: *

Önskemål om behandling:

 • Holistic Boost 1/6 och 5/10

  Våra populära Holistic Boost-events med Cecilia Gustafsson fortsätter under 2019 med uppdaterade klasser. En dag med "helhet" som ger inspiration på samma gång som du tränar kroppen, gör av med spänningar och får ny energi. Rytm, kraft och stillhet är temat på dagen med härliga Cecilia Gustafsson. Förvänta dig en uppfyllande upplevelse!

  Holistic Boost 1/6, 5/10 och 7/12

 • Sommarboozt med Sabina Dufberg 8/6

  Vi kickar igång försommaren med en träningshelg tillsammans med Sabina Dufberg. Här kommer vi att inspireras och pusha oss själva till nya nivåer. Det spelar ingen roll vilken träningsnivå du startar på, du lägger nivån själv och Sabina finns där för dig hela vägen. Ni kommer även få ta del av en hudvårdsskola med Kristina Zanardi från Kertin Florian där vi lär oss hur man får en frisk hud med ett bra ekosystem. Hudförändringar är många gånger beroende av yttre faktorer men kan även bero på inre faktorer så som brist på näring, stress eller för lite fysisk aktivitet.

  Sommarboozt med Sabina Dufberg 8/6

 • Loppet till förmån för Östersjön 16/6

  För 10:e året i rad arrangerar vi motionsloppet till förmån för Östersjön. Denna gång söndagen den 16 juni. Startskottet går kl 14:00. Vid målgång bjuds deltagarna på mat och dryck. Distansen är 5 km eller 10 km. Det ordnas med aktiviteter för de yngre deltagarna medan föräldrarna motionerar bl a guidad naturstig, ansiktsmålning och fiskdamm. Under dagen finns flera trevliga happenings för både liten och stor bl a segway och sittande massage. Efter loppet blir det prisutdelning.

  Skepparholmen springer för Östersjön 16/6

 • Yogahelg med Taudien Training 8-9/2

  Kom bort från vardagsbekymmer, fyll på energi på bästa sätt genom en avslappnande och inspirerande yogahelg. Här får du den hjälp som du önskar från professionella och hjälpsamma instruktörer samt trevlig sammanhållning. Ett gediget program för helgen där du får prova på flera olika yogapass, komma igång eller utveckla din yogapraktik, ta del av inspirerande workshop, njuta av lugnet på spa samt god mat på hotellets prisbelönta restaurang. Oavsett om du är van yogautövare eller helt nybörjare kommer du kunna vara med.

  Yogahelg med Taudien Training 8-9/2