GRIT 2-3/11- Träningshelg med driv, pannben och jävlar anamma 

Nå höstpeppen med Grit Stockholm! Fullspäckat träningsschema, tjejmiddag tapasstyle och exklusiv tillgång till vår populära spaavdelning till kvällen.

För att stärka ditt GRIT behöver du ge dig tiden och förutsättningarna att bli den bästa versionen av dig själv. Det vill vi hjälpa dig med!

Det som gör en helg arrangerad av Grit Stockholm unik är helheten. Vi skapar träningshelger för kvinnor där man får svettas, springa och ta ut sig. Även en helg med yoga och återhämtning i vackra miljöer och njutbara spaupplevelser.  

2995 kr i del av dubbelrum alt enkelrum.

Schema:

Lördag

09.00         Välkomna med grön hälsoshot

09.30        Information och presentation om helgen

10.00-12.00    Löpning med skolning och teknik-tips

12.00-13.00    Lunchbuffé

13.30-14.30    Yoga Flow

15.00-16.00     Eftermiddagsfika

17.00-18.30    Meditation/Medicinsk yoga   

18.30-20.00    Tjejmiddag Tapasstyle i egen matsal

20.00-22.00    Exklusiv tillgång till spaavdelningen där vi även serverar kvällens dessert

Söndag

07.30-08.30    Morgon yoga

07.30-10.00    Frukostbuffé

10.00-11.00     HIIT

Det lilla extra som ger guldkant.. Du får en lyxig goodie bag att ta med hem. 

Önskar du utöka sin vistelse och njuta lite ytterligare på söndagen kan du addera till brunch samt entré till spa fram till kl 16.00 den 15/9 till priset 850 kr per person. Det finns även möjlighet att boka spabehandlingar. 

Löpning
Ett härligt löppass där Du får utveckla dig inom löpteknik och löpskolning. Genom att guida till ett effektivare löpsteg och därmed minska belastning på knän och höfter. Passar Dig som springer regelbundet eller Du som precis har börjat jogga runt kvarteret.

Yoga Flow 
Härlig yoga i dynamiskt flöde med flera yogaställningar och rörelser som utmanar Dig på olika nivåer. Positioner hämtade från den traditionella Hatha yogan som ger dig ökad rörlighet, styrka, smidighet så blir detta ett rejält och givande träningspass.

Medicinsk Yoga
Lugn inkännande terapeutisk form av yoga, där Du blir guidad in i ställningarna och andas djupt för att få ro i kropp och själ. Enkla och samtidigt kraftfulla fysiska rörelser kombineras med andning, avspänning och meditation. Inga förkunskaper krävs.

HIIT pass
Härlig intensiv träning med styrketräningsintervaller, där vi använder den egna kroppsvikten för att utmana core, styrka, balans och stabilitet. Garanterat svettig och slut men med en härlig glädje.

Grit Stockholm är oerhört glada och stolta över att kunna presentera vår tränare Katarina Bivstedt. Katarina är utbildad mediyogalärare. Hon är även legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut specialiserad inom smärta och smärtrehabilitering. Katarina arbetar som ungdomstränare i HSK friidrott och sedan många år som instruktör på SATS med olika klasser.

Grit Stockholm är det nystartade företaget som med fokus på välmående och hälsa skapar träningsevent, av kvinnor för kvinnor! Läs mer här

 

Obligatoriska fält är markerade med *

Antal personer:

Paket:

Ankomstdatum: *

Avresedatum: *

Namn: *

Företag:

Adress:

Postnr:

Ort:

E-post: *

Telefon: *

Önskemål om behandling:

 • Ulf Wallgren Yoga - Hitta glädje & lugn med MediYoga 12-13/10

  Vi kan nu erbjuda ännu en helg med läkande MediYoga tillsammans med Ulf Wallgren, nyhetsankaret på Sveriges television, som bytt journalistiken mot yogan för att hitta balans i livet. Mediyoga är en svenskutvecklad mjuk yogaform som alla kan göra oavsett förutsättningar eftersom övningarna kan utföras både på matta och på stol. Så unna dig en skön helg med guldkant på tillvaron. Du får verktyg att hantera den stressiga vardagen och ett inre ljus i höst- och vintermörkret.

  Ulf Wallgren Yoga - Hitta glädje & lugn med MediYoga 12-13/10

 • Taudien Training 19-20/10 samt 30/11-1/12

  Detta är en träningshelg som passar alla. Här finns passen för dig som vill komma igång med träning och för dig som redan tränar regelbundet. Det blir allt från yoga till löpskolning, funktionell träning och riktigt tuffa träningspass. Under helgen bjuds det också på föreläsningar för att få med sig ännu mer motivation och kunskap hem. Så ta med partnern, kompisgänget, mamma/pappa eller kollegorna och njut av vår träningsweekend med rolig träning, god mat och skön avkoppling på spa.

  Taudien Training 19-20/10 samt den 30/11-1/12

 • Holistic Boost 5/10, 6/10 & 7/12

  Våra populära Holistic Boost-events med Cecilia Gustafsson fortsätter med uppdaterade klasser. En dag med "helhet" som ger inspiration på samma gång som du tränar kroppen, gör av med spänningar och får ny energi. Rytm, kraft och stillhet är temat på dagen med härliga Cecilia Gustafsson. Förvänta dig en uppfyllande upplevelse! 5/10 är fullbokat men 6/10 och 7/12 finns platser kvar.

  Holistic Boost 5/10, 6/10 & 7/12

 • Dans- & träningsdag med Maria Bild från Let´s dance 28/9

  Kom och var med på en dag fylld med träning och dans tillsammans med Maria Bild. Här får du ta del av Marias träningsglädje och energi och prova olika träningsformer, varav dans är ett av inslagen. Man dansar inte i par utan det är en träningsdag för alla! Maria känner vi igen bland annat från Let´s dance där hon redan första omgången tog hem segern tillsammans med Måns Zelmerlöw. Hon är även med i succén "Dansa samba med mig" med Tobias Karlsson.

  Dans- & träningsdag med Maria Bild från Let´s dance 28/9