GRIT Stockholm 25-26/4

Träningshelg med driv, pannben och jävlar anamma 

Nå vårpeppen med Grit Stockholm och Swiftr! Fullspäckat träningsschema, tjejmiddag tapasstyle och exklusiv tillgång till vår populära spaavdelning till kvällen.

För att stärka ditt GRIT behöver du ge dig tiden och förutsättningarna att bli den bästa versionen av dig själv. Det vill vi hjälpa dig med!

Det som gör en helg arrangerad av Grit Stockholm unik är helheten. Vi skapar träningshelger för kvinnor där man får svettas, springa och ta ut sig. Även en helg med yoga och återhämtning i vackra miljöer och njutbara spa-upplevelser.  

2995 kr i del av dubbelrum alt enkelrum.

Schema

Lördag

09.00             Välkommen

09.30             Presentation av helgen och grön hälsoshot

10.00-12.00    Löpning med tekniktips, löpskolning samt intervallpass

12.00-13.00    Lunchbuffé

13.30-14.30    Yoga Flow

15.00              Energipåfyllning

17.00-18.15     Meditation/medicinsk Yoga

18.30-20.00    Tjejmiddag Tapasstyle i egen matsal

20.00-22.00     Exklusiv tillgång till Spaavdelningen där vi även serverar kvällens dessert

Söndag

07.30-08.30   Morgon Yoga

08.30-10.00   Frukostbuffé

10.00-11.00   HIITklass

Det lilla extra som ger guldkant.. Du får en lyxig goodie bag att ta med hem.  

Önskar du utöka sin vistelse och njuta lite ytterligare på söndagen kan du addera till brunch samt entré till spa fram till kl 16.00 till priset 850 kr per person. Det finns även möjlighet att boka spabehandlingar. 

Löpning
Ett härligt löppass där Du får utveckla dig inom löpteknik och löpskolning. Genom att guida till ett effektivare löpsteg och därmed minska belastning på knän och höfter. Passar Dig som springer regelbundet eller Du som precis har börjat jogga runt kvarteret.

Yoga Flow 
Härlig yoga i dynamiskt flöde med flera yogaställningar och rörelser som utmanar Dig på olika nivåer. Positioner hämtade från den traditionella Hatha yogan som ger dig ökad rörlighet, styrka, smidighet så blir detta ett rejält och givande träningspass.

Medicinsk Yoga
Lugn inkännande terapeutisk form av yoga, där Du blir guidad in i ställningarna och andas djupt för att få ro i kropp och själ. Enkla och samtidigt kraftfulla fysiska rörelser kombineras med andning, avspänning och meditation. Inga förkunskaper krävs.

HIIT pass
Härlig intensiv träning med styrketräningsintervaller, där vi använder den egna kroppsvikten för att utmana core, styrka, balans och stabilitet. Garanterat svettig och slut men med en härlig glädje.

Denna helg presenterar vi följande instruktörer:

 • Katarina Bivstedt, utbildad mediyogalärare samt fysioterapeut. Katarina är ungdomstränare för HSK friidrott sedan många år och håller klasser på Sats. Denna helg håller Katarina i alla Yogaklasser.
 • Lovisa Bivstedt, kanske friidrottshimlens starkaste lysande stjärna? Denna helg håller Lovisa i löpteknik samt löpskolning.
 • Linda Söderström, utbildad inom gravid-, mamma-, samt funktionell styrketräning och håller klasser på Sats. Denna helg håller Linda i Gummibandsklassen samt HIITklassen. 

Grit Stockholm är det nystartade företaget som med fokus på välmående och hälsa skapar träningsevent, av kvinnor för kvinnor! Läs mer här

 

Obligatoriska fält är markerade med *

Antal personer:

Paket:

Ankomstdatum: *

Avresedatum: *

Namn: *

Företag:

Adress:

Postnr:

Ort:

E-post: *

Telefon: *

Önskemål om behandling:

 • Golfevent 18/4 - Prestera på topp med glädje!nce 1/2

  Välkommen till en inspirerande dag med inriktning på kommande golfsäsong. Fokus ligger på mental träning, Mediyoga och Mindfulness för golfare under ledning av Jenny Hagman samt golfinriktade fysiska övningar och kostråd tillsammans med MalindeMora. Allt i syfte att kunna prestera på topp både i vardagen och på golfbanan under press, utan att förlora glädje och välmående på vägen

  Golfevent 18/4 - Prestera på topp med glädje!

 • Löpträning på Skepparholmen 18/4 och 16/5

  Har du precis upptäckt charmen med löpning eller försöker du hitta den där glädjen och känslan som alla pratar om? Eller kanske du är en erfaren löpare, som vill nå nästa nivå, utvecklas i din träning och få en massa ny inspiration och motivation i vår! Det här är en inspirerande träningsdag där du som deltagare får den där extra kicken som livar upp din träning i vår! l Samtliga deltagare erhåller träningsupplägg och träningsprogram med övningar från dagens event samt en goodie-bag

  Löpträning på Skepparholmen 18/4 och 16/5

 • Ulf Wallgren Yoga - Hitta glädje & lugn med MediYoga 23-24/5

  Vi kan nu erbjuda ännu en helg med läkande MediYoga tillsammans med Ulf Wallgren, nyhetsankaret på Sveriges television, som bytt journalistiken mot yogan för att hitta balans i livet. Mediyoga är en svenskutvecklad mjuk yogaform som alla kan göra oavsett förutsättningar eftersom övningarna kan utföras både på matta och på stol. Så unna dig en skön helg med guldkant på tillvaron. Du får verktyg att hantera den stressiga vardagen och ett inre ljus i vintermörkret.

  Ulf Wallgren Yoga - Hitta glädje & lugn med MediYoga 28-29/3

 • GRIT Stockholm 25-26/4

  Nå vårpeppen med oss på Skepparholmen Nacka! Fullspäckat träningsschema, tjejmiddag tapasstyle och exklusiv tillgång till den underbara spaavdelningen till kvällen. För att stärka ditt GRIT behöver du ge dig tiden och förutsättningarna att bli den bästa versionen av dig själv. Det vill vi hjälpa dig med! Det som gör en helg arrangerad av Grit Stockholm unik är helheten. Träningen, återhämtningen, spa och/eller behandlingar samt matupplevelser. Vi lägger stor vikt vid att ge dig som kund allt vad vi själva önskar av en träningshelg!

  GRIT Stockholm 25-26/4