Löpträning på Skepparholmen 18/4 och 16/5 

Häng med på höstens mest inspirerande träningsevent! RUN FOR FUN-löpning för alla!

Har du precis upptäckt charmen med löpning eller försöker du hitta den där glädjen och känslan som alla pratar om? Eller kanske du är en erfaren löpare, som vill nå nästa nivå, utvecklas i din träning och få en massa ny inspiration och motivation i vår!

Det här är en inspirerande träningsdag där du som deltagare får den där extra kicken som livar upp din träning i vår! Nybörjare eller träningsvan spelar ingen roll. RUN-FOR-FUN kommer att ge dig en rejäl TRÄNINGSBOOST oavsett träningsnivå! Samtliga deltagare erhåller träningsupplägg och träningsprogram med övningar från dagens event samt en goodie-bag.

Therese Wånehed är en passionerad och erfaren löpare och löpcoach, men också personlig tränare, kostrådgivare, yogainstruktör, massageterapeut och föreläsare. Hon driver företaget ActiveForHealth, som erbjuder privatpersoner och företag ett brett utbud inom friskvård, träning och hälsa. Therese lever ett aktivt liv och brinner för att inspirera och motivera till en naturlig positiv och hälsosam livsstil.

Innehåll

9.30 VÄLKOMSTBOOST – presentation av dagens upplägg

9.45 -10.45 Finn din ”löpar-kod”!  

Förbättra din löpteknik och upplev känslan av ett lättare löp-steg! Här jobbar vi med löpteknik och löpstegsanalys. Varje deltagare får individuell feedback med tips på specifika övningar för att utvecklas utifrån sin nivå. (Passet körs utomhus)

10.45-11.15 PAUS OCH ENERGIBOOST inkl. kaffe/te

11.15 – 12.15 Lär dig leka löpning – intervaller för alla!

Det här är passet utmanar dig att höja pulsen på andra sätt än promenadtempo eller jogging. Upptäck hur du enkelt och lekfullt kan krydda din träning i syfte att pressa upp pulsen & ge konditionen en extra skjuts! (Passet körs utomhus)

12.15-13.45  Lunchbuffé inkl. lättöl/vatten samt kaffe/te

13.45-14.45 PREHAB före REHAB! – Stark och skadefri!

All träning är och ska vara belastande för våra kroppar, men bara så länge den gör oss starkare, gladare och piggare. Smärta är oacceptabelt och tyder ofta på någon typ av muskulär obalans. Det här passet innehåller funktionella styrkeövningar som stärker upp din kropp, förebygger obalanser och avvikande rörelsemönster.(Inomhus)

14.45-15:15 PAUS OCH ENERGIBOOST inkl. kaffe/te

15.15- 16.00 Yoga-rörlighet och ”löp-andning”

Det här passet utmanar din rörlighet samtidigt som du varvar ner och kapslar in känslan av energi och styrka. Du kommer även att lära dig finna din individuella andningsfrekvens, något att ta med ut i löparspåret. Rörlighet gör dig stark, skadefri och ger en god hållning, tre bra komponenter att sträva efter i en aktiv vardag. Du kommer också lära dig att fokusera inåt med syfte att landa i ”nuet”.(Inomhus)

16.00-16.30 AFTER (WORK) EXERCICE

Deltagarna styr innehållet utifrån sina frågeställningar.

Ta chansen och tillfället i akt att fråga Therese, din personliga tränare, kostrådgivare och hälsoexpert, vad just du vill veta!

Pris: 1295kr/person inkl. alla träning-pass med tillhörande upplägg, goodie-bag, lunchbuffé inkl. dryck, mellanmål kaffe/te för- och eftermiddag.

Det finns även möjlighet för dig som träningsdeltagare att addera till tvårättersmiddag med förrätt och varmrätt, övernattning och frukostbuffé för ett tillägg av 1000 kr per person. Vill du som övernattande gäst även addera till entré till SPA kl 18-20 tillkommer 295 kr per person.  För bokning kontakta försäljningsavdelningen på 08-747 65 00 eller info@skepparholmen.se.

Varmt välkommen med din anmälan!

 

Obligatoriska fält är markerade med *

Antal personer:

Paket:

Ankomstdatum: *

Avresedatum: *

Namn: *

Företag:

Adress:

Postnr:

Ort:

E-post: *

Telefon: *

Önskemål om behandling:

 • Golfevent 18/4 - Prestera på topp med glädje!nce 1/2

  Välkommen till en inspirerande dag med inriktning på kommande golfsäsong. Fokus ligger på mental träning, Mediyoga och Mindfulness för golfare under ledning av Jenny Hagman samt golfinriktade fysiska övningar och kostråd tillsammans med MalindeMora. Allt i syfte att kunna prestera på topp både i vardagen och på golfbanan under press, utan att förlora glädje och välmående på vägen

  Golfevent 18/4 - Prestera på topp med glädje!

 • Löpträning på Skepparholmen 18/4 och 16/5

  Har du precis upptäckt charmen med löpning eller försöker du hitta den där glädjen och känslan som alla pratar om? Eller kanske du är en erfaren löpare, som vill nå nästa nivå, utvecklas i din träning och få en massa ny inspiration och motivation i vår! Det här är en inspirerande träningsdag där du som deltagare får den där extra kicken som livar upp din träning i vår! l Samtliga deltagare erhåller träningsupplägg och träningsprogram med övningar från dagens event samt en goodie-bag

  Löpträning på Skepparholmen 18/4 och 16/5

 • Ulf Wallgren Yoga - Hitta glädje & lugn med MediYoga 23-24/5

  Vi kan nu erbjuda ännu en helg med läkande MediYoga tillsammans med Ulf Wallgren, nyhetsankaret på Sveriges television, som bytt journalistiken mot yogan för att hitta balans i livet. Mediyoga är en svenskutvecklad mjuk yogaform som alla kan göra oavsett förutsättningar eftersom övningarna kan utföras både på matta och på stol. Så unna dig en skön helg med guldkant på tillvaron. Du får verktyg att hantera den stressiga vardagen och ett inre ljus i vintermörkret.

  Ulf Wallgren Yoga - Hitta glädje & lugn med MediYoga 28-29/3

 • GRIT Stockholm 25-26/4

  Nå vårpeppen med oss på Skepparholmen Nacka! Fullspäckat träningsschema, tjejmiddag tapasstyle och exklusiv tillgång till den underbara spaavdelningen till kvällen. För att stärka ditt GRIT behöver du ge dig tiden och förutsättningarna att bli den bästa versionen av dig själv. Det vill vi hjälpa dig med! Det som gör en helg arrangerad av Grit Stockholm unik är helheten. Träningen, återhämtningen, spa och/eller behandlingar samt matupplevelser. Vi lägger stor vikt vid att ge dig som kund allt vad vi själva önskar av en träningshelg!

  GRIT Stockholm 25-26/4