Loppet till förmån för Östersjön 

För 10:e året i rad anordnas motionsloppet till förmån för Östersjön. Denna gång söndagen den 16 juni. Startskottet går kl 14:00. 

Loppet arrangeras tillsammans med BOO IF. Vid målgång bjuds deltagarna på mat och dryck. Distansen är 5 km eller 10 km. Det anordnas aktiviteter för de yngre deltagarna medan föräldrarna motionerar bl a guidad naturstig, ansiktsmålning och fiskdamm. Under dagen finns flera trevliga happenings för både liten och stor bl a segway och sittande massage. Efter loppet är det prisutdelning. 

Startavgift är 200 kr för vuxen och 100 kr för ungdom 12-15 år. Deltagaravgiften går oavkortad till Världsnaturfonden projekt "Rädda Östersjön". Ackumulerat insamlat belopp till Världsnaturfonden 

För de första 50 personerna som bokar plats till loppet ingår entré till spa kl 16:00-18:00. Du behöver inte klicka i spaentrén, den ingår automatiskt för de 50 första som bokar. Du får tyvärr ingen bekräftelse på att du fått entré till spa. När platserna med kostnadsfria spaentréer tagit slut skriver vi det tydligt här på sidan. 

Skärgårdsradion är med på plats och sänder direkt ifrån loppet (90,2/90,7 MHz).

Boka här 

 

 • Bokning till loppet öppen nu!

  För 10:e året i rad anordnas motionsloppet "Skepparholmen springer för Östersjön". Denna gång söndagen den 16 juni 2019 kl 14:00. Vid målgång bjuds deltagarna på mat och dryck. Distansen är 5 km eller 10 km. Det erbjuds aktiviteter för de yngre deltagarna medan föräldrarna motionerar bl a guidad naturstig, ansiktsmålning och fiskdamm. För de första 50 personerna som bokar plats till loppet ingår entré till spa. Varmt välkommen!

  Skepparholmen springer för Östersjön 16/6-19

 • Holistic Boost 25/8, 20/10 och 1/12

  Våra populära Holistic Boost-events med Cecilia Gustafsson fortsätter under 2018. Nu med uppdaterade klasser och en tillagd föreläsning. En dag med "helhet" som ger inspiration på samma gång som du tränar kroppen, gör av med spänningar och får ny energi. Rytm, kraft och stillhet är temat på dagen med härliga Cecilia Gustafsson. Förvänta dig en uppfyllande upplevelse!

  Holistic Boost 25/8, 20/10 och 1/12

 • Träning- & dansdag med Maria Bild från Let´s dance 29/9

  Kom och var med på en dag fylld med träning och dans tillsammans med Maria Bild. Här får du ta del av Marias träningsglädje och energi och prova olika träningsformer, varav dans är ett av inslagen. Maria känner vi igen bland annat från Let´s dance där hon redan första omgången tog hem segern tillsammans med Måns Zelmerlöw. Hon är även med i succén "Dansa samba med mig" med Tobias Karlsson.

  Träning- & dansdag med Maria Bild från Let´s dance 29/9

 • Viryayoga med Eva Lindström på tisdagar med start 28/8

  En dynamisk yoga med fokus på biomekanik. I systematiskt komponerade yogaserier får du en tuff och rolig yogaträning med små filosofiska teman i varje klass som ger tanke för själen. Nu har du möjlighet att tillsammans med Eva Lindström få ta del av Viryayoga under 8 st tisdagskvällar. Köp ett yogakort för 28/8, 4/9, 11/9, 18/9, 25/9, 2/10, 9/10 och 16/10. Kursen riktar sig till deltagare med yogavana.

  Viryayoga med Eva Lindström på tisdagar med start 28/8