Loppet till förmån för Östersjön 16/6

För 10:e året i rad går motionsloppet till förmån för Östersjön av stapeln. Denna gång söndagen den 16 juni. Startskottet går kl 14:00. 

Loppet arrangeras tillsammans med BOO IF. Vid målgång bjuds deltagarna på mat och dryck. Distansen är 5 km eller 10 km. Det ordnas med aktiviteter för de yngre deltagarna medan föräldrarna motionerar bl a guidad naturstig, ansiktsmålning och fiskdamm. Under dagen finns flera trevliga happenings för både liten och stor bl a segway och sittande massage. Efter loppet är det prisutdelning. 

Startavgift är 200 kr för vuxen och 100 kr för ungdom 12-15 år. Deltagaravgiften går oavkortad till Världsnaturfonden projekt "Rädda Östersjön". Ackumulerat insamlat belopp till Världsnaturfonden 

OBS! Nu är platserna till de kostnadsfria spaentréerna slut. Dessa gällde enbart för de 30 första som bokade/betalade anmälningsavgift till loppet. Nu kostar spaentré 200 kr per person, oavsett ålder. Gäller från 7 år och enbart i samband med loppet. Begränsat antal platser. 

Inga hundar får tas med i spåret. 

Skärgårdsradion är med på plats och sänder direkt ifrån loppet (90,2/90,7 MHz).

Stort tack till våra samarbetspartners Boo IF, Boo Energi, AV-Huset och Kerstin Florian.

Boka här 

 

 • Holistic Boost 9/3, 28/4 och 1/6

  Våra populära Holistic Boost-events med Cecilia Gustafsson fortsätter under 2019 med uppdaterade klasser. En dag med "helhet" som ger inspiration på samma gång som du tränar kroppen, gör av med spänningar och får ny energi. Rytm, kraft och stillhet är temat på dagen med härliga Cecilia Gustafsson. Förvänta dig en uppfyllande upplevelse!

  Holistic Boost 9/3, 28/4 och 1/6

 • Mediyoga med Ulf Wallgren - Hitta lugnet inom dig 16-17/3

  Njut av två dagar i stillhet med yoga och meditation, spa och god mat i underbar natur vid havet där du får hjälp att hitta verktyg för att varva ner och hitta lugnet inom dig. Mediyoga är en svenskutvecklad mjuk yogaform som alla kan göra oavsett förutsättningar eftersom övningarna kan utföras både på matta och på stol.

  Mediyoga med Ulf Wallgren - Hitta lugnet inom dig 16-17/3

 • Loppet till förmån för Östersjön 16/6

  För 10:e året i rad arrangerar vi motionsloppet till förmån för Östersjön. Denna gång söndagen den 16 juni. Startskottet går kl 14:00. Vid målgång bjuds deltagarna på mat och dryck. Distansen är 5 km eller 10 km. Det ordnas med aktiviteter för de yngre deltagarna medan föräldrarna motionerar bl a guidad naturstig, ansiktsmålning och fiskdamm. Under dagen finns flera trevliga happenings för både liten och stor bl a segway och sittande massage. Efter loppet blir det prisutdelning.

  Skepparholmen springer för Östersjön 16/6

 • Dansa som stjärnorna i Let´s dance! - Måndagar med Maria Bild

  Kom och dansa som stjärnorna i Let´s dance! Under fem måndagkvällar får du prova på olika dansstilar såsom cha-cha, rumba, samba, salsa, paso-doble, jive och bollywood tillsamans med härliga Maria Bild från Let´s dance. Du behöver ingen partner utan vi dansar en och en och sätter ihop enklare koreografier. Vi träffas på måndagar kl 18.45-20.00. Vi dansar i en timme och avslutar varje pass med ca 15 min enkel yoga och stretch. Datum: 11/3, 18/3, 25/3, 1/4 och 8/4. Kom och svettas och skratta!

  Dansa som stjärnorna i Let´s dance! Måndagar med Maria Bild