Sommarboozt med Sabina Dufberg 8/6

Vi kickar igång försommaren med en träningshelg tillsammans med Sabina Dufberg. Här kommer vi att inspireras och pusha oss själva till nya nivåer. Det spelar ingen roll vilken träningsnivå du startar på, du lägger nivån själv och Sabina finns där för dig hela vägen. Ni kommer även få ta del av en hudvårdsskola med Kristina Zanardi från Kertin Florian där vi lär oss hur man får en frisk hud med ett bra ekosystem. Hudförändringar är många gånger beroende av yttre faktorer men kan även bero på inre faktorer så som brist på näring, stress eller för lite fysisk aktivitet.

Program 

10.00 Välkommen! Vi går igenom dagens program och samlas kring lite lättare förtäring

10.30 Träningspass, Strenght 

11.30 Träningspass, HIT 

12.00 Hudvårdsskola med Kerstin Florian 

12.30 Lunchbuffé inkl dryck och kaffe

13.30 Föreläsning Så skyddar du din hud i sommar med Kerstin Florian  

14.00 Föreläsning "Ditt Livs Form" med Sabina Dufberg

15.30 Boksignering, frågor, hudvårdsskolan fortsätter under eftermiddagsfikat

16.00 Träningspass, Bootcamp 

17.00 Vi avslutar med att dela ut en goodiebag inför sommaren

Pris per person: 1795 kr

Det finns även möjlighet för dig som träningsdeltagare att addera till tvårättersmiddag med förrätt och varmrätt, övernattning och frukostbuffé för ett tillägg av 1.000 kr per person. Vill du som övernattande gäst även addera till entré till spa kl 18-20 på lördagkvällen tillkommer 295 kr per person. För bokning kontakta försäljningsavdelningen på 08-747 65 00 eller info@skepparholmen.se.

Sabina Dufberg
Sabina är personlig tränare och träningskonsult. Hon har varit coach i TV-programmet Biggest Loser och har även skrivit flera böcker om träning. 

Med 25 års erfarenhet av att leda andra inom träning för resultat är Sabina Dufberg mycket mer än sitt namn och varumärke. Det är en källa till hållbar livsstil där kost, träning och det mentala är en del av vardagsglädjen och goda resultat är belöningen. För henne handlar det om att leva som man lär utan att ge avkall på livet, njutningen och passionen. Att utstråla sin kompetens och inte bara prata om den. Att våga stå för resultat som särskiljer från det brus som finns i träningsbranschen.

Kristina Zanardi – vår hudvårdsexpert från Kerstin Florian
Auktoriserad hudterapeut sedan många år tillbaka, spaterapeut och diplomerad kostrådgivare med ett brinnande intresse för kroppens omslagspapper – huden.

Kristina har arbetat på spa, salong, varit lärare på hudvårdsskola och är idag utbildningsansvarig och produktexpert på Kerstin Florian, ett globalt, professionellt och prisbelönt hudvårdsmärke som vi på Skepparholmen valt att arbeta med på vår behandlingsavdelning. Den gedigna kunskap som Kristina delar med sig av bakom kulisserna till våra terapeuter måste vi bara få dela med oss av till er!

Bild: Sabina Dufberg

Obligatoriska fält är markerade med *

Antal personer:

Paket:

Ankomstdatum: *

Avresedatum: *

Namn: *

Företag:

Adress:

Postnr:

Ort:

E-post: *

Telefon: *

Önskemål om behandling:

 • Holistic Boost 9/3, 28/4 och 1/6

  Våra populära Holistic Boost-events med Cecilia Gustafsson fortsätter under 2019 med uppdaterade klasser. En dag med "helhet" som ger inspiration på samma gång som du tränar kroppen, gör av med spänningar och får ny energi. Rytm, kraft och stillhet är temat på dagen med härliga Cecilia Gustafsson. Förvänta dig en uppfyllande upplevelse!

  Holistic Boost 9/3, 28/4 och 1/6

 • Mediyoga med Ulf Wallgren - Hitta lugnet inom dig 16-17/3

  Njut av två dagar i stillhet med yoga och meditation, spa och god mat i underbar natur vid havet där du får hjälp att hitta verktyg för att varva ner och hitta lugnet inom dig. Mediyoga är en svenskutvecklad mjuk yogaform som alla kan göra oavsett förutsättningar eftersom övningarna kan utföras både på matta och på stol.

  Mediyoga med Ulf Wallgren - Hitta lugnet inom dig 16-17/3

 • Loppet till förmån för Östersjön 16/6

  För 10:e året i rad arrangerar vi motionsloppet till förmån för Östersjön. Denna gång söndagen den 16 juni. Startskottet går kl 14:00. Vid målgång bjuds deltagarna på mat och dryck. Distansen är 5 km eller 10 km. Det ordnas med aktiviteter för de yngre deltagarna medan föräldrarna motionerar bl a guidad naturstig, ansiktsmålning och fiskdamm. Under dagen finns flera trevliga happenings för både liten och stor bl a segway och sittande massage. Efter loppet blir det prisutdelning.

  Skepparholmen springer för Östersjön 16/6

 • Dansa som stjärnorna i Let´s dance! - Måndagar med Maria Bild

  Kom och dansa som stjärnorna i Let´s dance! Under fem måndagkvällar får du prova på olika dansstilar såsom cha-cha, rumba, samba, salsa, paso-doble, jive och bollywood tillsamans med härliga Maria Bild från Let´s dance. Du behöver ingen partner utan vi dansar en och en och sätter ihop enklare koreografier. Vi träffas på måndagar kl 18.45-20.00. Vi dansar i en timme och avslutar varje pass med ca 15 min enkel yoga och stretch. Datum: 11/3, 18/3, 25/3, 1/4 och 8/4. Kom och svettas och skratta!

  Dansa som stjärnorna i Let´s dance! Måndagar med Maria Bild