ToppHälsa 1-3/10

Har du fastnat i gamla träningsvanor och inspirationen tryter? Pusha dig själv till nya nivåer och testa något du kanske aldrig provat förr på ToppHälsas träningshelg på fantastiska Skepparholmen i Stockholms skärgård! 

Hotellet ligger vackert beläget i Stockholms innerskärgård och du tränar i en naturskön och välgörande miljö i skandinavisk anda. Här får du dansa dig svettig med Let’s Dance-profilen och vinnaren Kristjan Lootus, som tar dig runt i olika härliga dansstilar. Glädjen går i taket när Kristjan kör igång sina energifyllda pass. Yogainstruktören och föreläsaren Annika Kvist utmanar dig i uppfriskande vinyasa flow yoga och lugna sköna yinyoga-pass.  Det spelar ingen roll vilken träningsnivå du är på, du lägger nivån själv och våra grymma coacher finns där för dig hela helgen. 

På lördagen bjuder dessutom Annika på en inspirerande föreläsning och ger dig sina nya nycklar till hälsosam vardag innan vi äter en underbar 2-rätters middag i den KRAV-certifierade restaurangen. Kvällen avslutas med egen tid i hotellets omtalade spaavdelning. ToppHälsas deltagare har på kvällen ensam tillgång till Skepparholmens spaavdelning som fått utmärkelsen Årets SPA 2017. Så passa på att njuta av bastun och den vackra utomhuspoolen med en härlig utsikt över skärgården tillsammans med nyfunna vänner.

Hoppas att vi ses!  

DETTA INGÅR: Boende, del i dubbelrum (enkelrumstillägg 200 kr), alla måltider (2 frukost, 2 lunch, 2 två-rättersmiddagar), tillgång till spa en av dagarna, alla träningspass efter program.

Allt detta får du:

 • Boende på lyxiga Skepparholmen - del i dubbelrum (enkelrumstillägg: 300:-)
 • Frukost, lunch, middag
 • Tillgång till Skepparholmens fantastiska spaavdelning på lördagkväll
 • Tillgång till det nybyggda gymmet
 • Alla danspass
 • Vinyasa Flow Yoga
 • Yinyoga
 • Föreläsning med Annika Kvist

Pris: 5090 kr per person ink moms. 

Om ledarna:

Annika Kvist är affärsutvecklare, hälsoinspiratör, yogainstruktör och författare till boken Healthy Happy Living – 10 veckor till en hållbar och hälsosam livsstil. Hon kommer att dela med sig av fyra nycklar till en hållbar och hälsosam livsstil i sin föreläsning men också hålla fysiska yogapass och mer lugna yinyogapass för att skapa lugn och tillit till dig själv. Alla kan självklart vara med då vi anpassar klasserna efter gruppen.

 

Kristjan Lootus som var proffsdansare inom Ballroom Dancing, upptäckte i tidig ålder att hans stora passion var dans. Han har arbetat som koreograf, artist och ledare för sin showgrupp i Estland innan hans karriär tog fart i USA och sedani Sverige där han har synts i de flesta forum som har med dans att göra, bland annat i Melodifestivalen där han dansat i flera nummer. Under sju år medverkade han i svenska Let´s Dance där han gjorde stor succé.  2011 vann han hela tävlingen tillsammans med sångerskan Jessica Andersson.  

Övrigt
Vi vill att du som gäst ska kunna känna dig trygg när du vistas hos oss. Din hälsa och ditt välmående är vår högsta prioritet. Skepparholmen Nackas ledord för din säkerhet är ansvarsfullt, hållbart & omtänksamt. Vi följer Folkhälsomyndigheten och VISITA:s rekommendationer. 

 

Obligatoriska fält är markerade med *

Antal personer:

Paket:

Ankomstdatum: *

Avresedatum: *

Namn: *

Företag:

Adress:

Postnr:

Ort:

E-post: *

Telefon: *

Önskemål om behandling:

 • Rabatt på Nacka Golfklubb

  Övernatta hos oss i sommar så får du rabatt hos Nacka GK. Berättigar till 100 kr rabatt på ordinarie greenfee på vardagar under perioden 23/6-8/8. Uppge rabattkod ”Skepparholmen” vid bokning av golftid på telefon 08-570 360 27, se nackagk.se. Välkommen!

  Rabatt på Nacka Golfklubb

 • Intensivkurs i orientering 28-29/8

  En kurs för dig som vill ta steget utanför den vanliga löprundan och gärna få lite lera under skorna! Järla Orientering har under flera år arrangerat mycket lyckade kurser i sin klubbstuga Järlagården. För första gången erbjuder vi nu en variant med “guldkant”. Vi använder då Skepparholmens fina anläggning och vår nyritade Orminge-karta där Skepparholmen ingår. Vi följer självklart gällande rekommendationer från myndigheter och Svenska Orienteringsförbundet.

  Intensivkurs i orientering 28-29 augusti 2021

 • ToppHälsa 1-3/10

  Har du fastnat i gamla träningsvanor och inspirationen tryter? Pusha dig själv till nya nivåer och testa något du kanske aldrig provat förr på ToppHälsas träningshelg på fantastiska Skepparholmen i Stockholms skärgård!

  ToppHälsa 1-3/10

 • Kom & dansa med paret Watson 21/8

  Vi dansar på stora ytor - utan partner - med avstånd. Kul, Enkelt och Svettigt - Inga förkunskaper krävs. Tre danspass, en föreläsning samt lunch och fika inkluderat. Vi utlovar massor av energi och dansglädje.

  Kom och dansa med Malin & David Watson 21/8