ToppHälsa 1-3/10

Har du fastnat i gamla träningsvanor och inspirationen tryter? Pusha dig själv till nya nivåer och testa något du kanske aldrig provat förr på ToppHälsas träningshelg på fantastiska Skepparholmen i Stockholms skärgård! 

Hotellet ligger vackert beläget i Stockholms innerskärgård och du tränar i en naturskön och välgörande miljö i skandinavisk anda. Här får du dansa dig svettig med Let’s Dance-profilen och vinnaren Kristjan Lootus, som tar dig runt i olika härliga dansstilar. Glädjen går i taket när Kristjan kör igång sina energifyllda pass. Yogainstruktören och föreläsaren Annika Kvist utmanar dig i uppfriskande vinyasa flow yoga och lugna sköna yinyoga-pass.  Det spelar ingen roll vilken träningsnivå du är på, du lägger nivån själv och våra grymma coacher finns där för dig hela helgen. 

På lördagen bjuder dessutom Annika på en inspirerande föreläsning och ger dig sina nya nycklar till hälsosam vardag innan vi äter en underbar 2-rätters middag i den KRAV-certifierade restaurangen. Kvällen avslutas med egen tid i hotellets omtalade spaavdelning. ToppHälsas deltagare har på kvällen ensam tillgång till Skepparholmens spaavdelning som fått utmärkelsen Årets SPA 2017. Så passa på att njuta av bastun och den vackra utomhuspoolen med en härlig utsikt över skärgården tillsammans med nyfunna vänner.

Hoppas att vi ses!  

DETTA INGÅR: Boende, del i dubbelrum (enkelrumstillägg 300 kr), alla måltider (2 frukost, 2 brunch, 2 två-rättersmiddagar), tillgång till spa en av dagarna, alla träningspass efter program.

Allt detta får du:

 • Boende på lyxiga Skepparholmen - del i dubbelrum (enkelrumstillägg: 300:-)
 • Frukost, lunch, middag
 • Tillgång till Skepparholmens fantastiska spaavdelning på lördagkväll
 • Tillgång till det nybyggda gymmet
 • Alla danspass
 • Vinyasa Flow Yoga
 • Yinyoga
 • Föreläsning med Annika Kvist

PROGRAM

Fredag 1/10
15.00-15.30 Incheckning

15.30-15.45 ToppHälsa hälsar välkommen. Kom ombytt då första passet körs direkt efteråt.

15.45-16.45 Dansa Salsa med Kristjan Lootus.

17.00-18.00 Yoga & relax– ett lugn och härligt avslappnade pass med Annika Kvist.

20.00 Tvårätters middag (förrätt och varmrätt. Vänligen återkom med eventuella kostallergier). 

Lördag 2/10 
07.30-08.30 Morning Flow med Annika.

08.30-10.00 Frukost

10.00-11.00 Vi börjar lördagen med discodans! (Kristjan).

11.15-12.15 Föreläsning ”Så gör du en livsstilsförändring med hjälp av fyra hälsonycklar” med Annika.

12.45-14.00 Brunch

14.00-14.45 Cha Cha med Kristjan.

15.15-16.00 Bachata med Kristjan.

16.00-17.00 Yoga strength - body and soul – ett stärkande yogapass inifrån och ut med Annika.

18.00 2-rätters middag (Varmrätt och dessert. Vänligen återkom med eventuella kostallergier).

20.00-22.00 Entré till spa med pooler, gym, bastu och relax. Lån av handduk och tofflor ingår. 

Söndag 3/10
07.30-08.30 Morning Flow Annika.

08.30-09.30 Frukost

09.45-10.45 Med toner från Indien, Bollywood-dans med Kristjan.

11.00           Utcheckning från hotellrummet.

11.30-12.30 Vi avslutar med en härlig Jive med Kristjan.

12.30            Brunch och avtackning 

(Vi reserverar oss för ändringar i schemat)

Pris: 5090 kr per person ink moms. 

Om ledarna:

Annika Kvist är affärsutvecklare, hälsoinspiratör, yogainstruktör och författare till boken Healthy Happy Living – 10 veckor till en hållbar och hälsosam livsstil. Hon kommer att dela med sig av fyra nycklar till en hållbar och hälsosam livsstil i sin föreläsning men också hålla fysiska yogapass och mer lugna yinyogapass för att skapa lugn och tillit till dig själv. Alla kan självklart vara med då vi anpassar klasserna efter gruppen.

 

Kristjan Lootus som var proffsdansare inom Ballroom Dancing, upptäckte i tidig ålder att hans stora passion var dans. Han har arbetat som koreograf, artist och ledare för sin showgrupp i Estland innan hans karriär tog fart i USA och sedani Sverige där han har synts i de flesta forum som har med dans att göra, bland annat i Melodifestivalen där han dansat i flera nummer. Under sju år medverkade han i svenska Let´s Dance där han gjorde stor succé.  2011 vann han hela tävlingen tillsammans med sångerskan Jessica Andersson.  

Övrigt
Vi vill att du som gäst ska kunna känna dig trygg när du vistas hos oss. Din hälsa och ditt välmående är vår högsta prioritet. Skepparholmen Nackas ledord för din säkerhet är ansvarsfullt, hållbart & omtänksamt. Vi följer Folkhälsomyndigheten och VISITA:s rekommendationer. 

 

Obligatoriska fält är markerade med *

Antal personer:

Paket:

Ankomstdatum: *

Avresedatum: *

Namn: *

Företag:

Adress:

Postnr:

Ort:

E-post: *

Telefon: *

Önskemål om behandling:

 • Taudien Training 25-26/9

  Detta är ett träningsevent som passar alla. Här finns passen för dig som vill komma igång med träning och för dig som redan tränar regelbundet. Det blir allt från yoga till löpskolning, funktionell träning och riktigt tuffa träningspass. Det bjuds även på föreläsningar för att få med sig ännu mer motivation och kunskap hem. Så ta med partnern, kompisgänget, mamma/pappa eller kollegorna och njut av vår träningsweekend med rolig träning, god mat och skön avkoppling på spa. TaudienTraining är träningsreseföretaget som fokuserar på Dig och att Du ska få uppleva en aktiv och spännande träningshelg med mycket glädje och gemenskap.

  Taudien Training 25-26/9

 • 16-17/10 Ulf Wallgren Yoga - Hitta glädje & lugn med MediYoga

  Vi är glada över att kunna erbjuda ännu en yogahelg med läkande MediYoga med Ulf Wallgren. Temat för den populära yogahelgen är den här gången ”Lust och energi.” Med hjälp av olika andningstekniker, enkla, mjuka yogaövningar, meditationer och vila får du verktyg som gör att du kan öka ditt medvetande om vad du behöver för att må bra. Du får hjälp att hitta lust, energi och glädje i vardagen. Njut av en helg med härlig yoga, sköna promenader i underbart vackra omgivningar nära havet, en av Sveriges främsta spa-anläggningar, god mat och bekvämt boende.

  Ulf Wallgren Yoga - Hitta glädje & lugn med MediYoga 16-17/10

 • ToppHälsa 1-3/10

  Har du fastnat i gamla träningsvanor och inspirationen tryter? Pusha dig själv till nya nivåer och testa något du kanske aldrig provat förr på ToppHälsas träningshelg på fantastiska Skepparholmen i Stockholms skärgård!

  ToppHälsa 1-3/10

 • Maria Bild 13/11

  Välkomna till en härlig dans-och träningsdag med Maria Bild från Let’s dance! Under den här dagen får du prova på olika dansstilar såsom samba, salsa, cha-cha, jive och rumba. Vi dansar en och en och sätter ihop enklare koreografier. Inga förkunskaper behövs. Skratt och svett utlovas! Dessutom tränar vi Freepower och pilates. Freepower är en eldig träningsform där vi får upp pulsen rejält med rörelser hämtade från kampsport. Mycket kraft och energi! Pilates är en lugn träningsform som fokuserar på att bygga upp styrkan i bålen. Vi avslutar dagen med en skön stretch.

  Maria Bild från Let´s dance 13/11