Ulf Wallgren Yoga 

- Hitta glädje & lugn med MediYoga 12-13/10

Vi kan nu erbjuda ännu en helg med läkande MediYoga tillsammans med Ulf Wallgren, nyhetsankaret på Sveriges television, som bytt journalistiken mot yogan för att hitta balans i livet. Ulf undervisar sen fyra år tillbaka i MediYoga, en yogaform baserad på svensk forskning som är bra mot stress och som alla kan utöva. Du kan sitta på en yogamatta eller en stol och göra de här mjuka, enkla och sköna rörelserna som hjälper dig att må bättre. Bra t.ex. för dig med rygg-, hjärt- eller sömnproblem eller för dig som bara vill stärka din kropp. Du blir lugn, mer rörlig och glad.

Så unna dig en skön helg med guldkant på tillvaron. Kom själv, ta med din partner, en eller flera vänner till en helg som kommer att finnas med dig länge. Du får verktyg att hantera den stressiga vardagen och ett inre ljus i höst- och vintermörkret.

Ulf Wallgren är utbildad mediyogalärare steg 2 och mimyinstruktör (kombinerad mindfulness och medicinsk yoga) vid Mediyogainstitutet. Ulf undervisar på  MediYoga Center Stockholm och på yogastudion Yogamana i Stockholm samt på Friskvården på Sveriges Television, Sveriges Radio och Utbildningsradion. Han föreläser och leder retreats och workshops i MediYoga i Sverige och utomlands. Läs mer om Ulf här: www.ulfwallgrenyoga.se

Hitta glädje och lugn med MediYoga

Program för lördagen  

Ankomst lördag förmiddag 10.30–11.00 Välkommen och information.

Yogapass nr 1. 11.00-12.30. Baspass 2. Ett grundande yogapass som skapar lugn och förankrar dig i nuet. Fysiskt jobbar vi med höfter, rygg, axlar och skuldror där mycket av spänningar som orsakar smärta sitter.

Lunchbuffé inkl. dryck och kaffe samt incheckning 12.30–14.00

Yogapass nr 2. 14.00-16.00. Balanspass 1. Ett skönt och varierat yogapass som hjälper dig att hitta balans inom dig, fysiskt, mentalt och emotionellt. Vi jobbar med andningen och ryggen som är centrala delar inom yogan för att skapa ett fritt energiflöde i din kropp. Du får en introduktion i yogans chakrasystem som vill skapa ett fritt flöde av energi för att du ska må bra fysiskt och psykiskt.

Eftermiddagskaffe/te med tillbehör 16.00-16.30

Fri tid för spa, umgänge, promenad och reflektion, 16.30-20.00 (Spa-tid 18.00–20.00)

Trerättersmiddag inkl. kaffe/te 20.00

Program för söndagen  

Frukostbuffé söndag morgon 8.00–10.00  (Möjlighet till Spa mellan 8.00 och 10.00). 

Yogapass nr 3. 10.00-12.00  Ett  pass som stärker ditt hjärta och immunförsvar. Ett lite mer rörligt pass som ger energi åt hela din kropp. 

Avslutning 12.00-12.30. Sammanfattning, möjlighet att dela med sig av upplevelserna av yogan och tillfälle att ge synpunkter på helgen. 

www.ulfwallgrenyoga.se

Pris per person: 3995 kr  

Obligatoriska fält är markerade med *

Antal personer:

Paket:

Ankomstdatum: *

Avresedatum: *

Namn: *

Företag:

Adress:

Postnr:

Ort:

E-post: *

Telefon: *

Önskemål om behandling:

 • Ulf Wallgren Yoga - Hitta glädje & lugn med MediYoga 12-13/10

  Vi kan nu erbjuda ännu en helg med läkande MediYoga tillsammans med Ulf Wallgren, nyhetsankaret på Sveriges television, som bytt journalistiken mot yogan för att hitta balans i livet. Mediyoga är en svenskutvecklad mjuk yogaform som alla kan göra oavsett förutsättningar eftersom övningarna kan utföras både på matta och på stol. Så unna dig en skön helg med guldkant på tillvaron. Du får verktyg att hantera den stressiga vardagen och ett inre ljus i höst- och vintermörkret.

  Ulf Wallgren Yoga - Hitta glädje & lugn med MediYoga 12-13/10

 • Taudien Training 19-20/10 samt 30/11-1/12

  Detta är en träningshelg som passar alla. Här finns passen för dig som vill komma igång med träning och för dig som redan tränar regelbundet. Det blir allt från yoga till löpskolning, funktionell träning och riktigt tuffa träningspass. Under helgen bjuds det också på föreläsningar för att få med sig ännu mer motivation och kunskap hem. Så ta med partnern, kompisgänget, mamma/pappa eller kollegorna och njut av vår träningsweekend med rolig träning, god mat och skön avkoppling på spa.

  Taudien Training 19-20/10 samt den 30/11-1/12

 • Holistic Boost 5/10, 6/10 & 7/12

  Våra populära Holistic Boost-events med Cecilia Gustafsson fortsätter med uppdaterade klasser. En dag med "helhet" som ger inspiration på samma gång som du tränar kroppen, gör av med spänningar och får ny energi. Rytm, kraft och stillhet är temat på dagen med härliga Cecilia Gustafsson. Förvänta dig en uppfyllande upplevelse! 5/10 är fullbokat men 6/10 och 7/12 finns platser kvar.

  Holistic Boost 5/10, 6/10 & 7/12

 • Dans- & träningsdag med Maria Bild från Let´s dance 28/9

  Kom och var med på en dag fylld med träning och dans tillsammans med Maria Bild. Här får du ta del av Marias träningsglädje och energi och prova olika träningsformer, varav dans är ett av inslagen. Man dansar inte i par utan det är en träningsdag för alla! Maria känner vi igen bland annat från Let´s dance där hon redan första omgången tog hem segern tillsammans med Måns Zelmerlöw. Hon är även med i succén "Dansa samba med mig" med Tobias Karlsson.

  Dans- & träningsdag med Maria Bild från Let´s dance 28/9