Ulf Wallgren Yoga 

- Hitta glädje & lugn med MediYoga 20-21/3

Vi är glada över att kunna erbjuda ännu en yogahelg med läkande MediYoga med Ulf Wallgren. Temat för den populära yogahelgen är den här gången ”Lust och energi.”

Med hjälp av olika andningstekniker, enkla, mjuka yogaövningar, meditationer och vila får du verktyg som gör att du kan öka ditt medvetande om vad du behöver för att må bra. Du får hjälp att hitta lust, energi och glädje i vardagen. Alla kan göra den här yogan eftersom du kan göra övningarna lika bra på en stol som på en yogamatta.

Njut av en helg med härlig yoga, sköna promenader i underbart vackra omgivningar nära havet, en av Sveriges främsta spa-anläggningar, god mat och bekvämt boende.

Skepparholmen är Covid Clean Certifierade av Safehotels och arbetar ständigt med att förbättra säkerheten under pandemitider. Antalet deltagare är begränsat för att vi ska ha gott om plats mellan mattorna och stolarna i yogasalen liksom i matsalen under våra gemensamma måltider.

Ulf Wallgren är diplomerad mediyogaterapeut och mediyogalärare och har tidigare under många år arbetat som programledare inom SVT men arbetar nu heltid med att föra ut mediyogans budskap till alla som vill leva ett liv i balans utan stress. 

Här är ett omdöme bland många från tidigare yogahelger:

”Efter ett stressigt halvår fick jag äntligen känna lugn och harmoni i kroppen. Jag upplever att jag genom yogan lärt känna min kropp och fått kontakt mellan mitt huvud och min kropp. Ulf är empatisk, omtänksam och pedagogisk som yogalärare. Jag är jättenöjd och glad.” 

Varmt välkommen! 

Program 

Dag 1

Ankomst lördag förmiddag 10.30 – 11.00 Välkommen och information. 

Yogapass nr 1. Kl. 11.00 - 12.30. Ett pass för ny energi. Ett roligt och omväxlande pass som går igenom hela din kropp och ger dig ny energi. 

Lunch inkl. kaffe och te samt incheckning. 12.30 – 14.00 

Yogapass nr 2. Kl. 14.00-16.00 Yoga för balans av chakrasystemet. 

Ett litet längre yogapass som balanserar ditt energisystem. Vi tittar närmare på  chakrasystemet och hur det påverkar din hälsa. Steg för steg går vi igenom kroppens olika energinivåer med hjälp av olika yogaövningar och meditation. 

Eftermiddagskaffe/te med tillbehör i Bistron 16.00 -16.30

Fri tid för Spa, umgänge, promenad och reflektion, 16.30 – 20.00 (Spa-tid mellan

18.00 – 20.00)

Trerättersmiddag inkl. kaffe/te Kl. 20.00 

Dag 2

Frukost söndag morgon 8.00 -10.00 (och möjlighet till spa). 

Yogapass nr 3. Kl. 10.00-12.00 Ett pass för rygg, hjärta och andning.

Ett omväxlande pass med  enkla men lite annorlunda övningar som stretchar ut andningsmusklerna och ökar cirkulationen vilket är bra för hjärtat. Passet är också välgörande för din rygg. 

Avslutning Kl. 12 .00– 12.30. Sammanfattning, möjlighet att dela med sig av

upplevelserna från yogan och tillfälle att ge återkoppling på helgen.

Mer om yogan och Ulf finns på www.ulfwallgrenyoga.se. Tel: Ulf Wallgren 070 2604414.

Pris per person: 3995 kr  

Obligatoriska fält är markerade med *

Antal personer:

Paket:

Ankomstdatum: *

Avresedatum: *

Namn: *

Företag:

Adress:

Postnr:

Ort:

E-post: *

Telefon: *

Önskemål om behandling:

 • Sjung med Evelina Olsén 17/4

  Välkommen till Skepparholmen för en dag av sång, musik, meditation, glädje och återhämtning. Vi kommer att sjunga i grupp, och du behöver inte ha några förkunskaper. Fokus ligger på att våga, ta sig ur sin comfortzone och känna musikens helande kraft.

  Sjung med Evelina Olsén 17/4 - Mod, musik och medkänsla

 • Ulf Wallgren Yoga Hitta glädje & lugn med MediYoga 20-21/3

  Temat för den populära yogahelgen är ”Lust och energi.” Med hjälp av olika andningstekniker, mjuka yogaövningar och meditation får du verktyg för att må bra och hitta lust och glädje i vardagen. Njut av en helg med härlig yoga, sköna promenader i vackra omgivningar vid havet, god mat och bekvämt boende.

  Ulf Wallgren Yoga - Hitta glädje & lugn med MediYoga 20-21/3 2021

 • Holistic Boost 30/1, 6/3, 27/3 & 15/5

  Våra populära Holistic Boost-events med Cecilia Gustafsson fortsätter med uppdaterade klasser. En dag med "helhet" som ger inspiration på samma gång som du tränar kroppen, gör av med spänningar och får ny energi. Rytm, kraft och stillhet är temat på dagen med härliga Cecilia Gustafsson. Förvänta dig en uppfyllande upplevelse!

  Holistic Boost 30/1, 6/3, 27/3 & 15/5 2021

 • Kom och dansa med Malin & David Watson 27/2

  Vi dansar på stora ytor - utan partner - med avstånd. Kul, Enkelt och Svettigt - Inga förkunskaper krävs. Tre danspass, en föreläsning samt lunch och fika inkluderat. Vi utlovar massor av energi och dansglädje.

  Kom och dansa med Malin & David Watson 27/2 2021