Ulf Wallgren Yoga 

- Hitta glädje & lugn med MediYoga 23-24/5

Vi kan nu erbjuda ännu en helg med läkande MediYoga tillsammans med Ulf Wallgren, nyhetsankaret på Sveriges television, som bytt journalistiken mot yogan för att hitta balans i livet. Ulf undervisar sen fyra år tillbaka i MediYoga, en yogaform baserad på svensk forskning som är bra mot stress och som alla kan utöva. Du kan sitta på en yogamatta eller en stol och göra de här mjuka, enkla och sköna rörelserna som hjälper dig att må bättre. Bra t.ex. för dig med rygg-, hjärt- eller sömnproblem eller för dig som bara vill stärka din kropp. Du blir lugn, mer rörlig och glad.

Så unna dig en skön helg med guldkant på tillvaron. Kom själv, ta med din partner, en eller flera vänner till en helg som kommer att finnas med dig länge. Du får verktyg att hantera den stressiga vardagen och ett inre ljus i vintermörkret.

Ulf Wallgren är utbildad mediyogalärare steg 2 och mimyinstruktör (kombinerad mindfulness och medicinsk yoga) vid Mediyogainstitutet. Ulf undervisar på  MediYoga Center Stockholm och på yogastudion Yogamana i Stockholm samt på Friskvården på Sveriges Television, Sveriges Radio och Utbildningsradion. Han föreläser och leder retreats och workshops i MediYoga i Sverige och utomlands. Läs mer om Ulf här: www.ulfwallgrenyoga.se

Hitta glädje och lugn med MediYoga

Program för lördagen  

Ankomst lördag förmiddag 10.30–11.00 Välkommen och information.

Yogapass nr 1. 11.00-12.30. Baspass 2. Ett grundande yogapass som skapar lugn och förankrar dig i nuet. Fysiskt jobbar vi med höfter, rygg, axlar och skuldror där mycket av spänningar som orsakar smärta sitter.

Lunchbuffé inkl. dryck och kaffe samt incheckning 12.30–14.00

Yogapass nr 2. 14.00-16.00. Balanspass 1. Ett skönt och varierat yogapass som hjälper dig att hitta balans inom dig, fysiskt, mentalt och emotionellt. Vi jobbar med andningen och ryggen som är centrala delar inom yogan för att skapa ett fritt energiflöde i din kropp. Du får en introduktion i yogans chakrasystem som vill skapa ett fritt flöde av energi för att du ska må bra fysiskt och psykiskt.

Eftermiddagskaffe/te med tillbehör 16.00-16.30

Fri tid för spa, umgänge, promenad och reflektion, 16.30-20.00 (Spa-tid 18.00–20.00)

Trerättersmiddag inkl. kaffe/te 20.00

Program för söndagen  

Frukostbuffé söndag morgon 8.00–10.00  (Möjlighet till Spa mellan 8.00 och 10.00). 

Yogapass nr 3. 10.00-12.00  Ett  pass som stärker ditt hjärta och immunförsvar. Ett lite mer rörligt pass som ger energi åt hela din kropp. 

Avslutning 12.00-12.30. Sammanfattning, möjlighet att dela med sig av upplevelserna av yogan och tillfälle att ge synpunkter på helgen. 

www.ulfwallgrenyoga.se

Pris per person: 3995 kr  

Obligatoriska fält är markerade med *

Antal personer:

Paket:

Ankomstdatum: *

Avresedatum: *

Namn: *

Företag:

Adress:

Postnr:

Ort:

E-post: *

Telefon: *

Önskemål om behandling:

 • Golfevent 18/4 - Prestera på topp med glädje!nce 1/2

  Välkommen till en inspirerande dag med inriktning på kommande golfsäsong. Fokus ligger på mental träning, Mediyoga och Mindfulness för golfare under ledning av Jenny Hagman samt golfinriktade fysiska övningar och kostråd tillsammans med MalindeMora. Allt i syfte att kunna prestera på topp både i vardagen och på golfbanan under press, utan att förlora glädje och välmående på vägen

  Golfevent 18/4 - Prestera på topp med glädje!

 • Löpträning på Skepparholmen 18/4 och 16/5

  Har du precis upptäckt charmen med löpning eller försöker du hitta den där glädjen och känslan som alla pratar om? Eller kanske du är en erfaren löpare, som vill nå nästa nivå, utvecklas i din träning och få en massa ny inspiration och motivation i vår! Det här är en inspirerande träningsdag där du som deltagare får den där extra kicken som livar upp din träning i vår! l Samtliga deltagare erhåller träningsupplägg och träningsprogram med övningar från dagens event samt en goodie-bag

  Löpträning på Skepparholmen 18/4 och 16/5

 • Ulf Wallgren Yoga - Hitta glädje & lugn med MediYoga 23-24/5

  Vi kan nu erbjuda ännu en helg med läkande MediYoga tillsammans med Ulf Wallgren, nyhetsankaret på Sveriges television, som bytt journalistiken mot yogan för att hitta balans i livet. Mediyoga är en svenskutvecklad mjuk yogaform som alla kan göra oavsett förutsättningar eftersom övningarna kan utföras både på matta och på stol. Så unna dig en skön helg med guldkant på tillvaron. Du får verktyg att hantera den stressiga vardagen och ett inre ljus i vintermörkret.

  Ulf Wallgren Yoga - Hitta glädje & lugn med MediYoga 28-29/3

 • GRIT Stockholm 25-26/4

  Nå vårpeppen med oss på Skepparholmen Nacka! Fullspäckat träningsschema, tjejmiddag tapasstyle och exklusiv tillgång till den underbara spaavdelningen till kvällen. För att stärka ditt GRIT behöver du ge dig tiden och förutsättningarna att bli den bästa versionen av dig själv. Det vill vi hjälpa dig med! Det som gör en helg arrangerad av Grit Stockholm unik är helheten. Träningen, återhämtningen, spa och/eller behandlingar samt matupplevelser. Vi lägger stor vikt vid att ge dig som kund allt vad vi själva önskar av en träningshelg!

  GRIT Stockholm 25-26/4