Ulf Wallgren Yoga 

- Hitta glädje & lugn med MediYoga 24-25/10

Vi kan nu erbjuda ännu en helg med läkande MediYoga tillsammans med Ulf Wallgren, nyhetsankaret på Sveriges television, som bytt journalistiken mot yogan för att hitta balans i livet. Ulf undervisar sen fyra år tillbaka i MediYoga, en yogaform baserad på svensk forskning som är bra mot stress och som alla kan utöva. Du kan sitta på en yogamatta eller en stol och göra de här mjuka, enkla och sköna rörelserna som hjälper dig att må bättre. Bra t.ex. för dig med rygg-, hjärt- eller sömnproblem eller för dig som bara vill stärka din kropp. Du blir lugn, mer rörlig och glad.

Så unna dig en skön helg med guldkant på tillvaron. Kom själv, ta med din partner, en eller flera vänner till en helg som kommer att finnas med dig länge. Du får verktyg att hantera den stressiga vardagen och ett inre ljus i höstmörkret.

Ulf Wallgren är utbildad mediyogalärare steg 2 och mimyinstruktör (kombinerad mindfulness och medicinsk yoga) vid Mediyogainstitutet. Ulf undervisar på  MediYoga Center Stockholm och på yogastudion Yogamana i Stockholm samt på Friskvården på Sveriges Television, Sveriges Radio och Utbildningsradion. Han föreläser och leder retreats och workshops i MediYoga i Sverige och utomlands. Läs mer om Ulf här: www.ulfwallgrenyoga.se

Hitta glädje och lugn med MediYoga

Program för lördagen  

Ankomst lördag förmiddag 10.30–11.00 Välkommen och information.

Yogapass nr 1. 11.00-12.30. Baspass 2. Ett grundande yogapass som skapar lugn och förankrar dig i nuet. Fysiskt jobbar vi med höfter, rygg, axlar och skuldror där mycket av spänningar som orsakar smärta sitter.

Lunchbuffé inkl. dryck och kaffe samt incheckning 12.30–14.00

Yogapass nr 2. 14.00-16.00. Balanspass 1. Ett skönt och varierat yogapass som hjälper dig att hitta balans inom dig, fysiskt, mentalt och emotionellt. Vi jobbar med andningen och ryggen som är centrala delar inom yogan för att skapa ett fritt energiflöde i din kropp. Du får en introduktion i yogans chakrasystem som vill skapa ett fritt flöde av energi för att du ska må bra fysiskt och psykiskt.

Eftermiddagskaffe/te med tillbehör 16.00-16.30

Fri tid för spa, umgänge, promenad och reflektion, 16.30-20.00 (Spa-tid 18.00–20.00)

Trerättersmiddag inkl. kaffe/te 20.00

Program för söndagen  

Frukostbuffé söndag morgon 8.00–10.00  (Möjlighet till Spa mellan 8.00 och 10.00). 

Yogapass nr 3. 10.00-12.00  Ett  pass som stärker ditt hjärta och immunförsvar. Ett lite mer rörligt pass som ger energi åt hela din kropp. 

Avslutning 12.00-12.30. Sammanfattning, möjlighet att dela med sig av upplevelserna av yogan och tillfälle att ge synpunkter på helgen. 

www.ulfwallgrenyoga.se

Pris per person: 3995 kr  

Obligatoriska fält är markerade med *

Antal personer:

Paket:

Ankomstdatum: *

Avresedatum: *

Namn: *

Företag:

Adress:

Postnr:

Ort:

E-post: *

Telefon: *

Önskemål om behandling:

 • Gym med havsutsikt

  Här finns fina möjligheter till träning på gym samt löpning och promenader i vacker natur. Vi erbjuder även träningsevents på helgerna. Här finns allt från yoga till golfträning och meditation. Välkommen hem! Vi får dig att längta tillbaka.

  Träningsevents

 • Ulf Wallgren Yoga - Hitta glädje & lugn med MediYoga 24-25/10

  Vi kan nu erbjuda ännu en helg med läkande MediYoga tillsammans med Ulf Wallgren, nyhetsankaret på Sveriges television, som bytt journalistiken mot yogan för att hitta balans i livet. Mediyoga är en svenskutvecklad mjuk yogaform som alla kan göra oavsett förutsättningar eftersom övningarna kan utföras både på matta och på stol. Så unna dig en skön helg med guldkant på tillvaron. Du får verktyg att hantera den stressiga vardagen och ett inre ljus i höstmörkret.

  Ulf Wallgren Yoga - Hitta glädje & lugn med MediYoga 24-25/10

 • Holistic Boost 12/12

  Våra populära Holistic Boost-events med Cecilia Gustafsson fortsätter med uppdaterade klasser. En dag med "helhet" som ger inspiration på samma gång som du tränar kroppen, gör av med spänningar och får ny energi. Rytm, kraft och stillhet är temat på dagen med härliga Cecilia Gustafsson. Förvänta dig en uppfyllande upplevelse!

  Holistic Boost 12/12

 • Sjung med Evelina Olsén 21/11 - Mod, musik och medkänsla

  Välkommen till Skepparholmen för en dag av sång, musik, meditation, glädje och återhämtning. Vi sjunger i grupp, och du behöver inte ha några förkunskaper. Fokus ligger på att våga, ta sig ur sin comfortzone och känna musikens helande kraft. Vi höjer energin och sjunger medryckande låtar, men kommer även våga vara i lugnet och återhämtningen, som vi så lätt kommer åt med musikens hjälp. Vi kommer även göra sångmeditationer och enklare yoga/rörelser som alla kan vara med på. Helgen leds av artisten och inspiratören Evelina Olsén. Välkommen!

  Sjung med Evelina Olsén 21/11 - Mod, musik och medkänsla