Yogahelg med Taudien Training 10-11/11

Kom bort från vardagsbekymmer, fyll på energi på bästa sätt genom en avslappnande och inspirerande yogahelg. Här får du den hjälp som du önskar från professionella och hjälpsamma instruktörer samt trevlig sammanhållning.

Helgen är nu fullbokad.

EN YOGAHELG FÖR BÅDE NYA OCH VANA YOGAUTÖVARE

Vi har ett gediget program för helgen där du får prova på flera olika yogapass, komma igång eller utveckla din yogapraktik, ta del av inspirerande workshop, njuta av lugnet på spa samt god mat på hotellets prisbelönta restaurang. Oavsett om du är van yogautövare eller helt nybörjare så kommer du kunna vara med. Övningarna på klasserna anpassas och det är hela tiden två instruktörer som finns med för att ge dig assistans eller kunna hjälpa dig med enklare alternativ eller utmaningar.

Professionalitet, engagemang och personlighet genomsyrar allt vi gör för att du ska få uppleva en helg med träningsglädje, energi och balans. Hit kan du åka med din partner, kompisen kollegan eller på egen hand. Många väljer även att åka själva då du aldrig är ensam om du inte vill. Måltiderna sker tillsammans och genom gemensamma intressen hittar man snabbt likasinnade att samtala med.

Program för helgen

Mindre ändringar i programmet kan komma att ske.

Lördag 

09.45 Samling

10.00 Tona in helgen – Träffa instruktörerna och dina yogavänner för helgen. Få information om det praktiska och genomgång av schemat.

10.45- 11.45 Global Yoga Intention med Malin – Sätt intentionen för din yogahelg med denna dynamiska yogaklass där vi arbetar oss igenom de klassiska positionerna. Här finns möjlighet att utmanas – både för dig som nybörjare och van yogautövare.

11.45– 12.45 Hotellets goda lunchbuffé

12.45 – 13.30 Mental workshop med Malin och Liz – Vilka vinster vill du skapa med din yogapraktik? – Vi tittar på yogans fördelar och hur vi kan föra in dem i vår egen praktisering.

13.45 – 14.45 Fysisk workshop med Malin och Liz – Surya Namaskar A – En workshop där vi stannar upp i solhälsningens olika moment där du får möjlighet att utveckla din teknik och andning.

14.45 – 15.30 Freepower med Liz – På det här intensiva och samtidigt meditativa pass kommer du att skapa mer pondus. Du kommer att upptäcka dina olika förmågor; att vara smidig och koncentrerad, skärpt, dansant och avspänd, explosiv och kraftfull samt ha kroppskontroll och vara öppen i sinnet. Vi både börjar och avslutar med meditation. Ett riktigt coolt pass!

15.55 – 16.15 Mindfulness, Nadabrahma med Malin – Stanna upp och arbeta med din andning och var i nuet. Efter en dag med många nya intryck avslutar vi med att samla oss och skapa full närvaro, kommer ner i varv och landar inför egen tid under eftermiddagen.

16.15 Fika och egen tid

18.00 SPA

20.00 3-rätters middag med förrätt, varmrätt och dessert

Söndag

07.30 – 08.15 Yoga Flow, Wake up! Med Liz– Börja dagen med att väcka kroppen och sinnet till liv i denna mjuka flödesklass där vi kombinerar andning med rörelse.

08.15 – 09.15 Frukostbuffé

09.15 – 10.00 Workshop, Yoga i vardagen med Malin och Liz. Workshopen ger dig tankar och inspiration kring hur du kan få in yoga i din vardag. I denna workshop kommer du även att få prova på kontorsyoga med enkla yogaövningar som du kan utföra med hjälp utav en stol istället för en yogamatta.

10.15 – 11.15 Global Yoga, Kundalini Power med Malin – Temat i denna klass är chakran. Vi arbetar från rotchakrat upp till kronchakrat för att väcka kundalinikraften till liv.

11.30 – 12.30 Yin Yoga, Open your heart med Liz – I yinyoga fokuserar vi på Yin-delarna i kroppen med bland annat skelett, bindväv och ligament. Denna yoga öppnar sakta upp stela höfter och baksidor av ben som blir smidigare och mer elastiska. I denna klass fokuserar vi även lite extra på att öppna vårt bröst och våra hjärtan. Yinyogan fyller hela dig med färsk, ny energi och lugnar ditt sinne. En perfekt avslutning på helgen.

12.40 – 13.15 Avslutning för helgen med överraskning

13.15 Lunchbuffé

Följande ingår

 • Lunchbuffé
 • Eftermiddagsfika
 • Tillgång till Spa 18-20 under lördagen
 • 3 rätters middag
 • Del i dubbelrum
 • Frukostbuffé
 • Lunchbuffé
 • Alla träningspass och föreläsningar

Pris: 3000:- per person

Läs mer Yogahelgen här. 

 

 

Obligatoriska fält är markerade med *

Antal personer:

Paket:

Ankomstdatum: *

Avresedatum: *

Namn: *

Företag:

Adress:

Postnr:

Ort:

E-post: *

Telefon: *

Önskemål om behandling:

 • Holistic Boost 1/12 och 2/12

  Våra populära Holistic Boost-events med Cecilia Gustafsson fortsätter under 2018. Nu med uppdaterade klasser och en tillagd föreläsning. En dag med "helhet" som ger inspiration på samma gång som du tränar kroppen, gör av med spänningar och får ny energi. Rytm, kraft och stillhet är temat på dagen med härliga Cecilia Gustafsson. Förvänta dig en uppfyllande upplevelse! 1/12 och 2/12 är fullbokat.

  Holistic Boost 1/12 och 2/12

 • Dans- & träningsdag med Maria Bild från Let´s dance 8/12

  Kom och var med på en dag fylld med träning och dans tillsammans med Maria Bild. Här får du ta del av Marias träningsglädje och energi och prova olika träningsformer, varav dans är ett av inslagen. Maria känner vi igen bland annat från Let´s dance där hon redan första omgången tog hem segern tillsammans med Måns Zelmerlöw. Hon är även med i succén "Dansa samba med mig" med Tobias Karlsson.

  Dans- & träningsdag med Maria Bild från Let´s dance 8/12

 • Skidåkarkurs med MalinDeMora 13/1

  Vi erbjuder en träningsdag med fokus på längdskidåkning med populära MalinDeMora - certifierad skidcoach i Svenska Skidförbundet och licensierad personlig tränare. Dagen innehåller föreläsning med fokus på längdskidteknik i teorin och hur du tränar året runt för att bli en bättre skidåkare samt kringliggande ämnen inom längdåkning såsom utrustning och valla. Vi kör även ett praktiskt längdskidpass med samtliga tekniker för de klassiska fem åkväxlarna.

  Skidåkarkurs med MalinDeMora 13/1-19

 • Skepparholmen springer för Östersjön 16/6-19

  För 10:e året i rad anordnas "Skepparholmen springer för Östersjön". Loppet arrangeras tillsammans med BOO IF. Vid målgång bjuder vi på mat och dryck. Distansen är 5 km eller 10 km. Det ordnas även med aktiviteter för de yngre deltagarna medan föräldrarna motionerar bl a guidad naturstig, ansiktsmålning och fiskdamm.

  Skepparholmen springer för Östersjön 16/6-19