Yogahelg 8-9/2 med Taudien Training

Vi har ett gediget program för helgen där du får prova på flera olika yogapass, komma igång eller utveckla din yogapraktik, ta del av inspirerande workshop, njuta av lugnet på spa samt god mat på hotellets prisbelönta restaurang. Oavsett om du är van yogautövare eller helt nybörjare så kommer du kunna vara med. Övningarna på klasserna anpassas och det är hela tiden två instruktörer som finns med för att ge dig assistans eller kunna hjälpa dig med enklare alternativ eller utmaningar.

Professionalitet, engagemang och personlighet genomsyrar allt vi gör för att du ska få uppleva en helg med träningsglädje, energi och balans. Hit kan du åka med din partner, kompisen kollegan eller på egen hand. Många väljer även att åka själva då du aldrig är ensam om du inte vill. Måltiderna sker tillsammans och genom gemensamma intressen hittar man snabbt likasinnade att samtala med.

Program för helgen

Lördag
09:30 Samling och välkomstfika

09:45 Tona in helgen – Träffa instruktörerna och dina yogavänner för helgen. Få information om det praktiska och genomgång av helgens program.

10:30-11:30 Hatha Yoga - Sätt intentionen för din yogahelg med denna yogaklass där vi arbetar oss igenom de klassiska positionerna. Här finns möjlighet att utmanas – både för dig som nybörjare och van yogautövare.

11:30-11:50 Yoga Nidra – En meditationsteknik som även kallas yogisk sömn. Här låter vi kroppen somna in samtidigt som vårt sinne bibehåller fullt fokus och medvetande. Yoga Nidra hjälper oss att hitta en total djupavslappning som kan bidra till att lösa upp mentala och fysiska spänningar.

11:50-13:00 Hotellets goda lunchbuffé

13:00-13:45 Föreläsning

14:00-15:00 Fysisk workshop “The Magic 5” – Här går vi igenom några av yogans grundpositioner och finslipar vår teknik.

15:15-16:00 Soma Move - Är ett holistiskt sätt att träna som är atletiskt och samtidigt mjukt. Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap. Hela passet är ett oavbrutet flöde av rörelsemönster där fokus är att arbeta med kroppen som en enhet i harmoni med andningen.

16:05-16:30 Mindfulness– En meditation i tre steg där du genom humning och handrörelser lämnar motstridiga delar av dig själv för att börja falla i harmoni i hela ditt väsen.

16:30 Fika och egen tid

18.00 – 20.00 Tillgång till hotellets fina SPA

20.00 2-rätters middag (förrätt och huvudrätt). Finns möjlighet att köpa till dessert på plats.

Söndag
07:30-08:15 Vinyasa Yoga – Börja dagen med att väcka kroppen och sinnet i denna mjuka flödesklass där vi kombinerar andning med rörelse. Vinyasa Yoga är en mycket utbredd, modern och dynamisk form av Hathayoga.

08:15-09:15 Frukostbuffé

09:15-10:00 Workshop “Yoga i vardagen”– Här får du en möjlighet att prova på kontorsyoga och andra vardagliga övningar för att bibehålla din rörlighet. Ett tillfälle där du får reflektera över din yoga i vardagen samt få tips och övningar på hur du kan föra in yogan som en grund för ett värdigare liv.

10:15-11:15 Poweryoga – I denna kraftfulla och dynamiska klass arbetar vi genom hela kroppen. Vi aktiverar vi vårt rot- och maglås för att hitta vår core och inre fysiska och mentala kraft.

11:30-12:30 Yin Yoga – En klass där du får varva ner och landa i nuet, precis som det är. En riktig boost för både kropp och själ. Yinyoga är en passiv form av yoga där vi håller positioner under en längre tid, vanligtvis 3-5 minuter. Yinyogan fyller hela dig med färsk, ny energi och lugnar ditt sinne. En perfekt avslutning på helgen.

12:40-13:15 Tona ut helgen

13:15 Hotellets goda lunchbuffé

Mindre ändringar i programmet kan ske.

Pris: 3200:- per person

Obligatoriska fält är markerade med *

Antal personer:

Paket:

Ankomstdatum: *

Avresedatum: *

Namn: *

Företag:

Adress:

Postnr:

Ort:

E-post: *

Telefon: *

Önskemål om behandling:

 • Ulf Wallgren Yoga - Hitta glädje & lugn med MediYoga 12-13/10

  Vi kan nu erbjuda ännu en helg med läkande MediYoga tillsammans med Ulf Wallgren, nyhetsankaret på Sveriges television, som bytt journalistiken mot yogan för att hitta balans i livet. Mediyoga är en svenskutvecklad mjuk yogaform som alla kan göra oavsett förutsättningar eftersom övningarna kan utföras både på matta och på stol. Så unna dig en skön helg med guldkant på tillvaron. Du får verktyg att hantera den stressiga vardagen och ett inre ljus i höst- och vintermörkret.

  Ulf Wallgren Yoga - Hitta glädje & lugn med MediYoga 12-13/10

 • GRIT 14-15/9

  Nå höstpeppen med oss på Skepparholmen Nacka! Fullspäckat träningsschema, tjejmiddag tapasstyle och exklusiv tillgång till den underbara spaavdelningen till kvällen. För att stärka ditt GRIT behöver du ge dig tiden och förutsättningarna att bli den bästa versionen av dig själv. Det vill vi hjälpa dig med!

  GRIT 14-15/9

 • Holistic Boost 5/10, 6/10 & 7/12

  Våra populära Holistic Boost-events med Cecilia Gustafsson fortsätter med uppdaterade klasser. En dag med "helhet" som ger inspiration på samma gång som du tränar kroppen, gör av med spänningar och får ny energi. Rytm, kraft och stillhet är temat på dagen med härliga Cecilia Gustafsson. Förvänta dig en uppfyllande upplevelse! 5/10 är fullbokat men 6/10 och 7/12 finns platser kvar.

  Holistic Boost 5/10, 6/10 & 7/12

 • Dans- & träningsdag med Maria Bild från Let´s dance 28/9

  Kom och var med på en dag fylld med träning och dans tillsammans med Maria Bild. Här får du ta del av Marias träningsglädje och energi och prova olika träningsformer, varav dans är ett av inslagen. Man dansar inte i par utan det är en träningsdag för alla! Maria känner vi igen bland annat från Let´s dance där hon redan första omgången tog hem segern tillsammans med Måns Zelmerlöw. Hon är även med i succén "Dansa samba med mig" med Tobias Karlsson.

  Dans- & träningsdag med Maria Bild från Let´s dance 28/9