Yogaretreat med Taudien Training 7-8 maj 2022 

Kom bort från vardagsbekymmer, fyll på energi på bästa sätt genom en avslappnande och inspirerande yogahelg/yogaretreat på Skepparholmen. Här får du får den hjälp du önskar från professionella och hjälpsamma instruktörer samt trevlig sammanhållning.

En yogahelg för både nya och vana yogautövare
Vi har ett gediget program för helgen där du får prova på flera olika yogapass, komma igång eller utveckla din yogapraktik, ta del av inspirerande workshop, njuta av lugnet på spa samt god mat på hotellets prisbelönta restaurang. Oavsett om du är van yogautövare eller helt nybörjare så kommer du kunna vara med. Övningarna på klasserna anpassas och det är hela tiden två instruktörer som finns med för att ge dig assistans eller kunna hjälpa dig med enklare alternativ eller utmaningar.

Professionalitet, engagemang och personlighet genomsyrar allt vi gör för att du ska få uppleva en helg med träningsglädje, energi och balans. Hit kan du åka med din partner, kompisen kollegan eller på egen hand. Många väljer även att åka själva då du aldrig är ensam om du inte vill. Måltiderna sker tillsammans och genom gemensamma intressen hittar man snabbt likasinnade att samtala med.

Lördag
09.30 Samling och välkomstfika

09.45 Tona in helgen
Träffa instruktörerna och dina yogavänner för helgen. Få information om det praktiska och genomgång av helgens program.

10.30 - 11.30 Vinyasa Yoga med Sabina
En yogaklass där vi arbetar oss igenom de klassiska positionerna. Här finns möjlighet att utmanas – både för dig som nybörjare och van yogautövare.

11.30 - 11.50 Yoga Nidra med Sabina
En meditationsteknik som även kallas yogisk sömn. Här låter vi kroppen somna in samtidigt som vårt sinne bibehåller fullt fokus och medvetande. Yoga Nidra hjälper oss att hitta en total djupavslappning som kan bidra till att lösa upp mentala och fysiska spänningar.

12.00 - 13.00 Brunchbuffé

13.00-13.45 Workshop “Yoga i vardagen” med Åsa
Här får du en möjlighet att prova på kontorsyoga och andra vardagliga övningar för att bibehålla din rörlighet. Ett tillfälle där du får reflektera över din yoga i vardagen samt få tips och övningar på hur du kan föra in yogan som en grund för ett värdigare liv.

14.00-15.00 Fysisk workshop ”Surya Namaskar A” med Sabina & Åsa
En workshop där vi stannar upp i solhälsningens olika moment där du får möjlighet att utveckla din teknik och andning.

15.15-16.15 Yin Yoga med Åsa
En klass där du får varva ner och landa i nuet, precis som det är. En riktig boost för både kropp och själ. Yinyoga är en passiv form av yoga där vi håller positioner under en längre tid, vanligtvis 3-5 minuter. Yinyogan fyller hela dig med färsk, ny energi och lugnar ditt sinne. En perfekt avslutning på dagen.

16.15 Eftermiddagsfika

18.30 Tvårätters middag inklusive kaffe.

20.00-22.00 Entré till spa med pooler, bastu, relax och gym 

Söndag

07.30-08.15 MorgonYoga med Sabina
Börja dagen med att väcka kroppen och sinnet i denna mjuka intuitiva klass där vi kombinerar andning med rörelse.

08.15-09.15 Frukostbuffé

09:15-10:00 Workshop ”Samtal med dig själv” med Sabina
Under detta interaktiva pass med inslag av sharing (delning) och egen reflektion får du en möjlighet att stanna upp, se över dina val i vardagen och sätta en ny riktning. Vad drömmer du om, vad mår du bra av, vad prioriterar du och ger du dig möjligheten att leva efter dina värderingar?

10.15-11.15 Hatha Yoga med Åsa
En dynamisk och flödande yogaform där ingen klass är den andra lik. Ordet vinyasa innebär just flöde och denna form är en av de mest förekommande stilarna idag. Här samordnas andning och rörelser i ett dynamiskt flöde mellan olika positioner.

11.30-12.30 Freepower med Sabina
Fysiska tekniker och mental inställning som ger dig skärpa, koncentration och mer pondus. Meditation som start och slut och däremellan energiska rörelser från kampsportstekniker som ger explosivitet och kraft. Blandningen är tjusningen.

12.40 - 13.00 Guidad meditation med Åsa
En lite längre meditation där du med hjälp av andningsövningar landar i nuet.

13.00 Tona ut helgen

13.15 Brunchbuffé

Ändringar i schemat kan förekomma. 

3 400 kr per person i enkelrum eller del av dubbelrum. 

Det finns även möjlighet för dig som träningsdeltagare att anlända till oss redan dagen innan och addera till tvårättersmiddag med förrätt och varmrätt, övernattning och frukostbuffé för ett tillägg av 1200 kr per person. Vill du som övernattande gäst även addera till entré till SPA kl 18-20 tillkommer 295 kr per person. För bokning kontakta försäljningsavdelningen på 08-747 65 00 eller info@skepparholmen.se.

Instruktörerna

Vi är mycket stolta över våra instruktörer som är handplockade och proffs på sina områden.. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen samt även om du vill ha hjälp vid sidan av klasserna. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Så passa på att ta hjälp från dem för att få ut så mycket som möjligt av din yogaretreat!

JESSICA NYLÉN
Superkvinnan som arbetar som sjuksköterska under nätterna för att hinna med familj och största fritidsintresset träning under dagarna. För Jessica handlar träningen om så mycket mer än bara styrka och kondition. Det handlar även om att utmana sig, att kunna lyssna inåt och lära känna sig själv. Jessica är otroligt uppskattad för sin glädje och energi i en fin kombination och balans med ett lugn och ett djup. Med hennes behagliga röst lyckas hon både utmana och beröra på samma gång. Jessica älskar helheten med träningsresor med att lära känna alla även utanför träningsgolvet och glädjen som träningsresor för med sig.

ÅSA ÅBERG
Åsa arbetar på Filborna Arena i Helsingborg som gruppträningskoordinator och ansvarig för yoga-,aqua- och seniorträningen. Nyfikenheten till yogan kom via hennes första graviditet då hon drev eget företag, arbetade mycket och behövde hitta mer balans i livet. Yogan blev ett perfekt komplement till att hantera familj, arbetsliv och att skapa ett hälsosamt förhållningssätt till sin egen kropp och själ. Hon tittar nyfiket på hur yogans urgamla läror kan göra oss nutida människor gladare, lugnare och mer harmoniska. Åsa arbetar med yogan på ett hållbart och hälsosamt sätt och guidar med en behaglig röst och mycket värme Favorit just nu är Yoga Nidra och dess effekt med återhämtning.

TaudienTraining är träningsreseföretaget som fokuserar på Dig och att du ska få uppleva en aktiv och spännande semester med mycket glädje och gemenskap. TaudienTraining har många års erfarenhet inom både tränings- och resebranschen och vill dela med oss av det bästa av dessa två världar genom träningsresor! Vi finns alltid nära tillhands redo att hjälpa dig med alternativ på övningar, kosttips, visa teknik på någon övning eller vad du kan tänkas vilja ha hjälp med.

Obligatoriska fält är markerade med *

Antal personer:

Paket:

Ankomstdatum: *

Avresedatum: *

Namn: *

Företag:

Adress:

Postnr:

Ort:

E-post: *

Telefon: *

Önskemål om behandling:

 • Digitalledda pass med Yogobe och Cecilia Gustafsson

  Vill du träna med några av Nordens främsta profiler inom träning och hälsa? Vi på Skepparholmen är glada över att, genom våra vänner på Yogobe, kunna erbjuda kvalitativ och säker träning i samband med ditt spabesök hos oss. Vi har valt vår favoritinstruktör - Cecilia Gustafsson!

  Gruppträning & gym

 • Yogaretreat med Taudien Training 7-8/5 2022

  Kom bort från vardagsbekymmer, fyll på energi på bästa sätt genom en avslappnande och inspirerande yogahelg/yogaretreat på Skepparholmen. Här får du får den hjälp du önskar från professionella och hjälpsamma instruktörer samt trevlig sammanhållning.

  Yogaretreat med Taudien Training 7-8/5 2022

 • Avstressande MediYoga med Ulf Wallgren 26-27/3 2022

  Möt våren och ta fram ljuset och värmen inom dig under en oförglömlig yogahelg på Skepparholmen den 26-27 mars med Ulf Wallgren, nyhetsankaret som bytte spår i livet och blev yogalärare. MediYoga har de verktyg du behöver för att hitta dig själv, för att hjälpa dig att lyssna inåt på det som är din innersta önskan. Yogan hjälper dig att öppna upp och hitta ditt inre ljus vilket ger dig grunden till ett lyckligare liv. Välkommen!

  Avstressande MediYoga med Ulf Wallgren 26-27/3.

 • Kom och dansa med Malin & David Watson 26/2 2022

  Vi dansar på stora ytor - utan partner - med avstånd. Kul, Enkelt och Svettigt - Inga förkunskaper krävs. Fyra danspass samt brunch och fika inkluderat. Vi utlovar massor av energi och dansglädje. Välkommen!

  Kom och dansa med Malin & David Watson 26/2 2022