Viryayoga på tisdagar

- Köp kort för 8 st tillfällen

Viryayoga är en dynamisk yoga med fokus på biomekanik. I systematiskt komponerade yogaserier får du en tuff och rolig yogaträning med små filosofiska teman i varje klass som ger tanke för själen. Nu har du möjlighet att tillsammans med Eva Lindström få ta del av Viryayoga under 8 st tisdagskvällar. Köp ett yogakort för 6/3 och 13/3. Paus vecka 12-15. Kör igen 17/4, 24/4, 8/5, 15/5, 22/5 och 29/5.

Kursen riktar sig till alla - både nybörjare och de som redan utövar yoga.

Yogakursen är kl. 18.00-19.15

Vill du komma innan yogapasset eller stanna efteråt i vårt spa för bad, bastu etc så har vi öppet kl 16-20 och du har då möjlighet att besöka spa för endast 100 kr per person. Entréavgiften gäller endast för deltagare i yogakursen och på tisdagar.

Pris per person: 1895 kr för yogakursen vid 8 st tillfällen.

Eva Lindström är certifierad Viryayogalärare genom Nordiska yogainstitutet och Yoga Alliance och undervisar på olika yogastudios och gym runt om i Stockholm. Eva vill möta människor på ett öppet och prestigelöst sätt och detta inspirerar henne i sin undervisning.

Viryayoga är en dynamisk yogaform med fokus på biomekanik. I systematiskt komponerade yogaserier får du en tuff och rolig yogaträning med små filosofiska teman i varje klass som ger tanke för själen.

Virya betyder på sanskrit, entusiasm, energi eller, kraft, och grunden med viryayoga är att den just ska ge dig kraft och energi. Entusiasm, syftar till förtjusning och lekfullhet och det inspirerar förhoppningsvis till experimentlusta och till att ge sig ut på upptäcksfärd i kroppens och sinnets landskap. Läs mer om Viryayoga här: www.viryayoga.se

Obligatoriska fält är markerade med *

Antal personer:

Paket:

Ankomstdatum: *

Avresedatum: *

Namn: *

Företag:

Adress:

Postnr:

Ort:

E-post: *

Telefon: *

Övrigt:

 • Homie-Life in Balance 7-8/4

  Homie-Life in Balance är ett livsstilsbolag som genom sina produkter och event bidrar till att fler människor får ett liv i balans. Under denna helg kommer vi fokusera på helhetshälsan och tillsammans med dig vill vi skapa en känsla av välmående där vi lägger stor vikt på rörelse och träning för hela kroppen, samt ge dig en förståelse för hur det kan bidra till ett rikare liv. Vi erbjuder dig en fullspäckad helg där träning, ha roligt och njuta av livet ska stå i centrum.

  Homie-Life in Balance 7-8/4

 • Yoga Boost med Cecilia Gustafsson 18/3

  Ta chansen att tillsammans med härliga Cecilia Gustafsson få fokusera på yoga en hel dag. Träningen kännetecknas av uppmärksam andning, medveten närvaro, flow och centrering. Den frigör spänningar och är på samma gång energigivande. En lättillgänglig blandning av effektiv fysisk träning och inre inspiration där Cecilia utgår från sambandet mellan kropp, huvud, hjärta och själ.

  Yoga Boost med Cecilia Gustafsson 18/3

 • Holistic Boost 28/4 och 12/5

  Våra populära Holistic Boost-events med Cecilia Gustafsson fortsätter. Nu med uppdaterade klasser och en tillagd föreläsning. En dag med "helhet" som ger inspiration på samma gång som du tränar kroppen, gör av med spänningar och får ny energi. Rytm, kraft och stillhet är temat på dagen med härliga Cecilia Gustafsson. Förvänta dig en uppfyllande upplevelse!

  Holistic Boost 28/4 och 12/5

 • Mammahelg med tidningen mama den 25-26 maj

  Ta med väninnan eller önska dig i Mors dag-present att få komma iväg från vardagsstressen på en lyxig helg med mama på Skepparholmen i Stockholms skärgård. Vi balanserar avkoppling och lyx med peppande mammaträning med Lovisa "Lofsan" Sandström som hjälper dig att komma igång med din träning. Rätt sorts träning för kvinnor som fött barn, oavsett om du nyligen varit gravid eller har lite större barn är det viktigt för att orka med de vardagliga bestyren och få en stark, frisk kropp. Lovisa kommer även att föreläsa om hållbar träning för kvinnor, utifrån hennes bok "Lofsans underverk". Fokus ligger på kvinnors bål och bäckenbotten, som är en nyckel till ökad livskvalitet

  Mammahelg med tidningen Mama den 25-26/5