Vi får dig att längta tillbaka

Frågor & svar

Här kommer du hitta svar på alla dina frågor inför din vistelse hos oss!

Är det något du inte får svar på här, tveka inte att höra av dig till oss på info@skepparholmen.se

Här kommer du hitta svar på alla dina frågor inför din vistelse hos oss!

Är det något du inte får svar på här, tveka inte att höra av dig till oss på info@skepparholmen.se

När kan jag checka in?
I er bokningsbekräftelse hittar ni era in- och utcheckningstider. Om du anländer tidigare finns låsbara skåp i huvudbyggnaden där du kan förvara din väska. Passa gärna på att ta en promenad i vår vackra omgivning.
När öppnar frukosten?
Öppettider för vår frukost finner du på vår restaurang sida. Den finner du här.
Vad finns tillgängligt på hotellrummet?
På rummen finns badrockar, schampo, balsam, tvål och lotion, hårtork, TV. På spa får man tofflor och handduk att använda på spa.
Vilka hotellrums-kategorier har ni på hotellet?
Alla våra hotellrum har dusch, toalett, TV, hårtork och de bekvämligheter du som gäst behöver. Trådlöst internet/fiber är kostnadsfritt. Inget lösenord behövs. Vi har enkelrum, dubbelrum och deluxerum. Våra dubbelrum finns med två separata sängar (90 cm x 2) alternativt en gemensam säng (160 cm). Våra deluxerum är rymligare dubbelrum med sittgrupp på rummet och garanterad havsutsikt ingår. Hotellrum med queen size säng är 160 cm och hotellrum med king size säng är 190 cm.
Vad är åldersgränsen på spa?
Vi hälsar alla gäster som fyllt 16 år välkommen till vårt spa. Vissa utvalda veckor över året som t ex på jullov, sportlov, påsklov, höstlov och på sommaren har vi en lägre åldersgräns på vårt spa.
Vad händer om jag måste avboka mitt spapaket?
Vid övernattningspaket, rekommenderar vi alltid att beställa avbeställningsskydd redan vid bokningstillfället. Det kostar 100 kr per person och ger dig möjlighet att boka av vid sjukdom fram till ankomstdagen. Avbeställningsskyddet är personligt. Om du inte har beställt avbeställningsskydd kan du boka av ditt paket kostnadsfritt fram till 7 dagar före ankomst. Vid senare avbokning debiteras fullt pris.

Avbeställning av dagspapaketet kan kostnadsfritt ske fram till 72 timmar före ankomst. Vid senare avbokning debiteras fullt pris.

Vid avbokning behåller Skepparholmen kostnaden för avbeställningsskyddet och tar ut en administrativ avgift på 150 kr inkl moms.

Man kan däremot överlåta paketet till annan gäst/vän.
Kan jag boka in spabehandlingar på plats?
Vi rekommenderar att man bokar spabehandlingarna minst en vecka före ankomst då behandlingstiderna ofta är fullbokade när man kommer på plats
Kan man välja om man vill få behandling av manlig eller kvinnlig terapeut?
Vi har kvinnliga och manliga terapeuter som utför våra behandlingar. Vi kan tyvärr ej garantera att vi kan tillgodose önskemål vid val av kvinna eller man som utför din behandling.
Vad ska jag ta med mig till spa?
Medtag badkläder om du vill basta och bada. Tag även med träningskläder alternativt mjuka kläder så att du kan vara med på våra digitalledda pass via Yogobe. Vid de lugna passen behövs inga skor. Helst är du barfota. Däremot är det bra att ha gympaskor för inomhusbruk när du tränar på vårt gym. Lån av handduk och tofflor ingår för alla gäster som besöker vårt spa. Vårt spa uppskattas av gäster som vill ha det lugnt och skönt så sätt gärna mobiltelefonen på ljudlöst.

VI FINNS HÄR FÖR DIG

Kontakta oss

LÄS MER

DITT VÄLBEFINNANDE ÄR VÅRT MÅL

Om oss

LÄS MER

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
för att inte missa erbjudanden!