Nyheter

Nyheter

Håll dig

uppdaterad

Från drop-in vigsel till infra röd bastu, allt vad gäller nyheter på Skepparholmen har vi samlat på en och samma sida.

Från drop-in vigsel till infra röd bastu, allt vad gäller nyheter på Skepparholmen har vi samlat på en och samma sida.

Sommaren i skärgården

Att boka sommaren i skärgården hos oss är som att fånga det bästa en svensk sommar kan erbjuda. Vårt spahotell, beläget mellan hav och sjö, erbjuder en oas av lugn och avkoppling bara en kort bit från Stockholms city.

Här kan man uppleva en perfekt balans mellan natur, tradition och moderna bekvämligheter.

LÄS MER

Ät och njut på soliga terrassen

I hjärtat av den svenska skärgården, där vattnet glittrar under solens strålar och naturen visar upp sin fulla prakt, ligger vårt fina spahotell Skepparholmen – en oas för både själ och sinne. Vår uteservering och terrass erbjuder en unik möjlighet att njuta av god mat och dryck i en avkopplande miljö, perfekt för både vardagliga och speciella tillfällen.

LÄS MER

Sommarfest i skärgården

Hos oss på Skepparholmen Nacka kan vi skapa en minnesvärd sommarfest i Aqua Marina lokalen. Belägen på vattnet där skärgårdsbrisen och vågorna skapar en unik atmosfär och med solnedgången som scen har du möjlighet att regissera festen precis som du önskar. Avnjut kulinariska delikatesser och uppfriskande drycker medan du socialiserar med övriga gäster.

LÄS MER

Fira Påsk i skärgården på Skepparholmen

Påsken närmar sig, och vad är bättre än att fira den i den vackra skärgården? Vi på Skepparholmen bjuder in dig och dina nära och kära att uppleva en oförglömlig påskhelg omgiven av naturens lugn och avkopplande atmosfär.

LÄS MER

Lediga dagar på Skepparholmen Nacka

Påsk, valborgsmässoafton och kristi himmelsfärds närmar sig och Skepparholmen Nacka erbjuder en fristad på vårens lediga röda dagar. Boka in dig och någon du tycker om eller samla kompisgänget för en härlig avkopplande dag tillsammans.

LÄS MER

Kulinarisk resa i skärgården

Skepparholmen Nacka, med majestätisk utsikt över Stockholms skärgård är en unik kulinarisk destination. Restaurangen som är öppen året runt erbjuder en resa med nytänkande och engagemang. Höjdpunkten är Chef´s Table som nu går att boka i mars och april, där gästerna får uppleva matlagningen på nära håll vid vattnet.

LÄS MER

Fira kärleken på spa

Upptäck en oöverträffad upplevelse med din kärlek eller någon du tycker om på Alla Hjärtans Dag hos oss på Skepparholmen Nacka!

LÄS MER

Nytt år nya rutiner

Vi har tackat av 2023, välkomnat 2024 och på Skepparholmen Nacka är det nu dags att omfamna den friska energin med nya möjligheter. Ett nytt år innebär också nya rutiner och spännande händelser. Här är en översikt över vad du kan förvänta dig på Skepparholmen Nacka under kommande månader.

LÄS MER

Julafton på Skepparholmen Nacka

På Skepparholmen Nacka är julen inte bara en traditionell högtid, det är en unik upplevelse där avkoppling och harmoni smälter samman med de vackra skärgårdsvyerna. Att fira jul här innebär att ge sig själv och sina nära en minnesvärd julafton mellan hav och sjö.

LÄS MER

Jul- och Nyårssfirande på Skepparholmen Nacka

Skepparholmen Nacka, den idylliska fristaden för avkoppling och välbefinnande, förvandlas till en vinteroas under jul- och nyårshelgerna. Beläget vackert mellan hav och sjö är detta det perfekta stället att skapa nya traditioner och minnen vid jul och för att välkomna det nya året.

LÄS MER

Höstens event

Med hösten i antågande är det dags att se fram emot en säsong fullspäckad med spännande evenemang och oförglömliga upplevelser på Skepparholmen Nacka.

Beläget i den natursköna och avkopplande omgivningen vid vattnet, bjuder Skepparholmen in dig att delta i en rad unika event som kommer att sätta guldkant på din höst.

LÄS MER

Njut av höstens utsökta upplevelser med Chefs Table på Skepparholmen Nacka

Nu är Chefs table åter och höstens datum bestämda.

Denna säsong är inramad av fallande löv och en härlig kylig bris, den perfekta tiden att upptäcka en enastående kulinarisk upplevelse i en avkopplande och naturskön miljö.

Ta del av denna fantastiska upplevelse!

LÄS MER

Upplev Skepparholmens nya terrass

Upplev Skepparholmen Nackas nya terrass – en perfekt plats för god mat, dryck med havsutsikt på detta vackra spahotell under din spaweekend. Njut av kulinariska smaker och avkoppling i en harmonisk miljö.

En unik upplevelse vid havet!

LÄS MER

Vi installerar infraröd bastu

Spa- och möteshotellet Skepparholmen Nacka fortsätter att utvecklas. Den senaste i raden av nyheter på denna resa är en infraröd bastu – en av Sveriges största i sin klass. 

Ett spa ska stimulera alla sinnen genom fysisk aktivitet, spabehandlingar, god mat och vila. Precis som med en traditionell bastu finns mängder av hälsofördelar med en Infraröd bastu. Kärntemperaturen i kroppen höjs varpå blodcirkulationen ökar

LÄS MER

Eric Blomquist

Bakgrund, tidigare karriär etc.
Utbildad snickare som bytt karriär till ett yrke som kock. Har tidigare arbetat på Vigårda, Rich, Krusmyntagården och Geranium i Köpenhamn. Har jobbat som kock på Skepparholmen sammanlagt 4 år.

Favoritmat och matupplevelser?
Min favoritkrydda är salt och favoriten bland råvaror är grillad fisk. Älskar att laga mat utomhus.

LÄS MER

Ny fotoutställning med Johan Tappert

Johan Tappert (f. 1973) är bosatt i Stockholm där han också arbetar. Sedan 90 talet har han främst varit verksam som filmregissör med en lång rad olika uppdrag inom TV-serier, kortfilm och reklamfilm.

De senaste tio åren har han kommit att upptäcka fascinationen med den stilla bilden och gatans liv, former och människor.

LÄS MER

Unna dig en stunds absolut närvaro

Erbjudanden

Upptäck erbjudanden

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
för att inte missa erbjudanden!