Ät och njut på soliga terrassen

I hjärtat av den svenska skärgården, där vattnet glittrar under solens strålar och naturen visar upp sin fulla prakt, ligger vårt fina spahotell Skepparholmen – en oas för både själ och sinne. Vår uteservering och terrass erbjuder en unik möjlighet att njuta av god mat och dryck i en avkopplande miljö, perfekt för både vardagliga och speciella tillfällen.

Omgiven av natur och med en panoramautsikt över skärgården, erbjuder terrassen en perfekt plats för en paus från vardagens stress. Här kan besökare slappna av med en bok, umgås med vänner eller bara insupa den fridfulla atmosfären.

Vi utvecklar ständigt vår meny som präglas av säsongens bästa råvaror och från tidig morgon och frukosttid till sen kväll kan våra gäster njuta av välkomponerade rätter som tillfredsställer såväl den enkla som den sofistikerade smaken. Frukosten består av ett brett utbud av både varma och kalla rätter som garanterat ger en god start på dagen. Till lunch och middag kan gästerna välja mellan rätter som harmonierar perfekt med den skärgårdsnära miljön.

Vi har nyligen släppt en helt nykomponerad cocktailmeny men serverar även noggrant utvalda viner och annan god dryck. En favorit vi rekommenderar att du testar under din vistelse är ”SPA RETREAT SOUR”, en signaturdrink som är både uppfriskande och smakrik. Denna somriga cocktail är sammansatt av Absolut Vodka, St Germain, Cartron Passionfruit Lemon, Peychauds Bitter och äggvita, vilket skapar en perfekt balans mellan sötma och syrlighet. Den eleganta presentationen och de distinkta smakerna gör den till en favorit bland både nya och återkommande gäster.

Vi på Skepparholmen vill vara en plats där både kropp och själ kan få en stunds avkoppling. Det är inte ovanligt att vi ser våra gäster kombinera sitt besök med en promenad i de närliggande naturområdena eller en avkopplande stund i spa-avdelningen. Oavsett om du kommer för en god lunch eller en livlig kväll med vänner på terrassen, erbjuder vi något för alla. En kväll på terrassen kombinerar naturskön miljö med förstklassig service och gastronomi, vilket gör varje besök till en minnesvärd upplevelse.

Om du söker en plats där du kan ladda batterierna, njuta av god mat och umgås med nära och kära, är Skepparholmen det självklara valet. Vår strävan är att erbjuda en miljö där varje detalj bidrar till välbefinnande och avkoppling. Från de härliga spa-behandlingarna till de genomtänkta aktiviteterna och evenemangen, allt är designat för att skapa en harmonisk och återhämtande upplevelse. Besök oss på Skepparholmen och upplev hur det är att verkligen ta en paus från vardagen och fördjupa dig i lugn och ro.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
för att inte missa erbjudanden!