Fira Påsk i skärgården på Skepparholmen

Påsken närmar sig, och vad är bättre än att fira den i den vackra skärgården? Vi på Skepparholmen bjuder in dig och dina nära och kära att uppleva en oförglömlig påskhelg omgiven av naturens lugn och avkopplande atmosfär.

På Skepparholmen är påsken mer än bara ägg och påskliljor. Det är en chans att koppla av och njuta av en helg fylld med välbefinnande och avkoppling. Vår anläggning erbjuder ett brett utbud av spa-behandlingar, promenader i fin miljö och andra aktiviteter som kommer att ge dig en harmonisk start på våren.

Njut av en påsklunch eller påskinspirerad kvällsmeny som serveras med kärlek och omsorg. Vi strävar efter att erbjuda en kulinarisk upplevelse som passar för alla smaker och preferenser.

På Skepparholmen välkomnar vi hela familjen att fira påsk tillsammans. Vi har planerat olika aktiviteter för barnen, inklusive påskäggsjakt, pyssel och annat kul. Det blir en helg fylld av skratt och glädje för både små och stora.

Fira påsk i skärgården och låt oss skapa en minnesvärd upplevelse för dig och dina nära. Boka din påskhelg redan idag och låt oss ta hand om detaljerna medan du njuter av lugnet och skönheten i vår unika miljö.

2024-03-12

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
för att inte missa erbjudanden!