Spa vid havet 

Vårt spa är inspirerat av naturen och årstiderna. Här finns njutning för både kropp & själ. Koppla av i utomhuspoolen och i vår rymliga bastu med hänförande utsikt över skärgården. Slappna av, meditera och hämta kraft i stillsam miljö. Träna i gymmet och på instruktörsledda pass. Vi har många härliga spabehandlingar att erbjuda. Presentation av spa.

Med anledning av Covid-19
Att skapa trygghet för våra gäster och medarbetare är viktigt för oss. Vi följer Folkhälsomyndighetens och VISITA:s rekommendationer och anpassar vår verksamhet så att du som gäst ska kunna känna dig trygg när du vistas hos oss. Din hälsa och ditt välmående är vår högsta prioritet. Skepparholmen Nackas ledord för din säkerhet är ansvarsfullt, hållbart & omtänksamt. Läs mer om de åtgärder som vidtagits hos oss här

Försäljningsavdelningen finns tillgänglig på vardagar kl 8:00-17:00 på 08-747 65 00 och info@skepparholmen.se. Följ oss gärna i sociala medier på ”Skepparholmen Nacka” där vi bland annat uppdaterar med erbjudanden. På Insta Stories uppdaterar vi dagligen. 

Välkommen hem! Vi får dig att längta tillbaka.

 • AW på spa inkl. Julbord

  Finns det något vackrare än gnistrande snö i solen i ett vinterlandskap? Koppla av efter jobbet i lugn och energigivande miljö. Eller ta sista mötet för dagen i den varma utomhuspoolen med utsikt över havet. Njut sedan av ett traditionellt julbord. Detta spapaket gäller kl 16-20 mån-tors den 30/11-19/12.

  AW på spa inkl. Julbord

 • Nyårspaketet 31/12-1/1

  Njut av årets sista timmar och starta upp det nya året med någon som betyder mycket för dig. Vi har skapat ett paket som är en trevlig gåva att både få ta emot och att ge i present eller som julklapp. I detta paket ingår entré till vårt spa på självaste Nyårsafton.

  Nyårspaketet 31/12-1/1 (spa ankomstdag)

 • Höstlovspaketet

  Under höstlovet sänker vi åldersgränsen på vårt spa till 10 år så att hela familjen kan vara tillsammans. Höstlovspaketet gäller utvalda dagar under v. 44. Incheckning 26/10, 27/10, 28/10 eller 29/10. Njut av varma sköna bad, träning på gym och instruktörsledda pass. Under dessa dagar erbjuder vi även spabehandlingar för barn.

  Höstlovspaketet

 • Spapaketet "Vandring & spa" passar fint i dessa tider

  Kombinera motion i vacker natur med återhämtning på spa. Njut av Boo-leden där du får se sjöar, utsiktsplatser, fornminnen och kulturhistoriska platser. Leden passar alla oavsett vilken fysik du har. Starten går längs med Hasseludddsvägen och viker av in mot Boo-leden. Färden går sedan vidare genom vacker orörd natur fram till naturreservatet i Velamsund. När du kommer tillbaka till oss kopplar du av på spa och avslutar kvällen med en läcker trerätters middag.

  Fre-lör & lör-sön: Vandring & spa