Spa vid havet 

Vårt spa är inspirerat av naturen och årstiderna. Här finns njutning för både kropp & själ. Koppla av i utomhuspoolen och i vår rymliga bastu med hänförande utsikt över skärgården. Slappna av, meditera och hämta kraft i stillsam miljö. Träna i gymmet och på digitalledda pass. Film om spa.

Försäljningsavdelningen finns tillgänglig på vardagar kl 9:00-15:00 på 08-747 65 00 och info@skepparholmen.se. 

Välkommen hem! Vi får dig att längta tillbaka.

 • Fredagspaketet

  Välkommen att starta helgen med att varva ner hos oss. Låt lugnet infinna sig i hela kroppen. Njut sedan på spa med bad i varm utomhuspool och vacker inomhuspool. Ta en skön promenad runt den vackra udden eller träna på våra digitalledda träningspass. Låt dig sedan väl smaka av en härlig trerättersmiddag

  Fredagspaketet

 • Lördagspaketet

  Paketet för dig som vill koppla av lördag till söndag, sova extra länge på söndagen och bara känna dig ledig. Njut av den vacker naturen, vårt spa och den goda maten. Utanför fönstret kan du höra vågskvalp och känna havsbrisen.

  Lördagspaketet

 • Alla hjärtans dag-paketet

  Överraska din kära inför Alla hjärtans dag! Gäller den 12-13 eller 13-14 februari. Ett romantiskt och härligt spapaket som ger dig och din hjärtevän en lugn och skön helg. Här finns vackra omgivningar för promenader längs med havet och skön avslappning i varm inomhus- och utomhuspool.

  All hjärtans dag-paket

 • Sportlovspaketet

  Samla energi inför våren! Gäller utvalda dagar v. 9 med incheckning 2/3, 3/3 och 4/3. Under sportlovet sänker vi åldersgränsen till 10 år. Här finns varm utomhus- & inomhuspool, bastu med havsutsikt, relax och gym. Läget mellan hav och sjö är perfekt för utomhusaktiviteter med massor av frisk luft.

  Sportlovspaketet