Spa vid havet 

Vårt spa är inspirerat av naturen och årstiderna. Här finns njutning för både kropp & själ. Koppla av i utomhuspoolen och i vår rymliga bastu med hänförande utsikt över skärgården. Slappna av, meditera och hämta kraft i stillsam miljö. Träna i gymmet och på instruktörsledda pass. Vi har många härliga spabehandlingar att erbjuda. Presentation av spa.

Med anledning av Covid-19
Att skapa trygghet för våra gäster och medarbetare är viktigt för oss. Vi följer Folkhälsomyndighetens och VISITA:s rekommendationer och anpassar vår verksamhet så att du som gäst ska kunna känna dig trygg när du vistas hos oss. Din hälsa och ditt välmående är vår högsta prioritet. Skepparholmen Nackas ledord för din säkerhet är ansvarsfullt, hållbart & omtänksamt. Läs mer om de åtgärder som vidtagits hos oss här

Försäljningsavdelningen finns tillgänglig på vardagar kl 9:00-16:00 på 08-747 65 00 och info@skepparholmen.se. Följ oss gärna i sociala medier på ”Skepparholmen Nacka” där vi bland annat uppdaterar med erbjudanden. På Insta Stories uppdaterar vi dagligen. 

Varmt välkommen! Vi får dig att längta tillbaka.

 • 25% rabatt på alla spapaket i augusti

  Förläng sommarkänslan hos oss! Njut på spa med bad i varm utomhuspool och vacker inomhuspool. Ta en skön promenad runt udden eller träna på gym. Hos oss kan du hålla fysisk distans. Prisexempel med 25% rabatt: dagpaket från 338 kr och övernattningspaket från 1196 kr. För att få tillgång till rabatt bokas spapaketen via info@skepparholmen eller via telefon 08-747 65 00. Går ej att boka online. De priser som visas på hemsidan är ordinarie priser. Välkommen!

  Spa

 • VIP på hotellrummet?

  Beställ en VIP till rummet och njut lite extra av din vistelse! Överraska med rosor eller något gott att dricka. Vad sägs om en välgörande ansiktsmask att koppla av med när du slappnar av inför kvällens middag? Hos oss kan du sätta en extra guldkant på tillvaron.

  VIP på rummet

 • Babyshower

  Skäm bort den blivande mamman med en härlig ”baby shower”! Boka vårt fina Baby Showerpaket som innehåller följande: Egen lokal dekorerad med ballonger från kl 17.00. I lokalen har vi dukat upp en plockbricka med charkuterier, ostar, kex, druvor samt cupcakes, kaffe, te och naturligtvis alkoholfritt bubbel. Därefter är ni välkomna till spa kl 18.00-20.00. Lån av badrock, handduk & tofflor ingår. Går att boka från den 10/8. Välkommen!

  Babyshower

 • Spapaketet "Vandring & spa" 25% rabatt i augusti

  Kombinera motion i vacker natur med återhämtning på spa. Njut av Boo-leden där du får se sjöar, utsiktsplatser, fornminnen och kulturhistoriska platser. Leden passar alla oavsett vilken fysik du har. Starten går längs med Hasseludddsvägen och viker av in mot Boo-leden. Färden går sedan vidare genom vacker orörd natur fram till naturreservatet i Velamsund. När du kommer tillbaka till oss kopplar du av på spa och avslutar kvällen med en läcker trerätters middag. Platser tillgängliga i augusti.

  Fre-lör & lör-sön: Vandring & spa