Spa vid havet 

I vårt spa inspirerat av naturen och årstiderna finns njutning för både kropp & själ. Koppla av i utomhuspoolen och i vår rymliga bastu med hänförande utsikt över skärgården. Slappna av, meditera och hämta kraft i stillsam miljö. Träna i gymmet och på instruktörsledda pass. Vi har många härliga spabehandlingar att erbjuda. Presentation av spa.

 • Sportlovspaketet

  Under sportlovet sänker vi åldersgränsen till 10 år. Här finns varm utomhus- & inomhuspool, bastu med havsutsikt, relax och gym. Läget mellan hav och sjö är perfekt för utomhusaktiviteter med massor av frisk luft. Familjeyoga, Mental avslappning och tipspromenad ingår varje dag. 26/2 & 27/2 Segway. Mot ett extra tillägg kan man boka spabehandlingar för barn. När hjärnan frigör må bra-hormonet oxytocin sänks stressnivån i kroppen. Gäller utvalda dagar v. 9 med incheckning 24/2, 25/2, 26/2 eller 27/2.

  Sportlovspaketet

 • Spapaketet Lugn fredag

  Välkommen att starta helgen med att varva ner hos oss, och låt lugnet infinna sig i hela kroppen. Incheckning på fredagen är kl. 14.00 och utcheckning på lördagen kl. 11.00. Njut av varma sköna bad, träning på gym och instruktörsledda pass.

  Fredag-lördag: Lugn fredag

 • Drop in-vigsel 21/5

  Få saker är större än när två människor av kärlek väljer att dela sina liv. Boka en ”Drop in-vigsel” hos oss den 21/5. En vacker vigsel med havsutsikt vid vårt lusthus. På plats finns präst, musiker och solist. Familj och vänner är självklart också välkomna. Man kan även addera till festvåning- och spapaket.

  Gift dig hos oss 21/5 2020

 • Söndagsspecial sön-mån 15-16/3

  Slappna av och hämta kraft och börja veckan fylld av ny energi! Vi erbjuder söndagsspecial utvalda söndagar under året. Inför våren finns följande datum; 15-16 mars, 19-20 april samt den 31 maj-1 juni.

  Söndag-måndag: Söndagsspecial