Spa vid havet 

Vårt spa är inspirerat av naturen och årstiderna. Här finns njutning för både kropp & själ. Koppla av i utomhuspoolen och i vår rymliga bastu med hänförande utsikt över skärgården. Slappna av, meditera och hämta kraft i stillsam miljö. Träna i gymmet och på digitalledda pass. Film om spa.

Försäljningsavdelningen finns tillgänglig på vardagar kl 9:00-16:00 på 08-747 65 00 och info@skepparholmen.se. 

Välkommen hem! Vi får dig att längta tillbaka.

 • Sommarpaket med spa 6/7-8/8

  Från den varma utomhuspoolen kan du speja på båtarna som sakta seglar förbi. Skepparholmen ligger naturskönt belägen mellan hav och sjö där du har vatten i ditt blickfång vart än du tittar. På kvällen njuter du av en härlig grillbuffé och sover sedan i våra sköna sängar. Under sommaren sänker vi åldersgränsen till att gälla från 10 år på vårt spa. Barn tillsammans med förälder har tillgång till spa på avresedagen kl 9.00-12.00. Detta härliga sommarpaket passar därför fint både för barnfamiljer och andra som vill ta det lugnt och njuta av sommaren hos oss.

  Sommarpaket med spa 6/7-8/8

 • Lördagspaketet

  Paketet för dig som vill koppla av lördag till söndag, sova extra länge på söndagen och bara känna dig ledig. Njut av den vacker naturen, vårt spa och den goda maten. Utanför fönstret kan du höra vågskvalp och känna havsbrisen. Varmt välkommen!

  Lördagspaketet

 • Vardagspaketet - 25% rabatt

  Möt våren hos oss och sätt en guldkant på vardagen. Stressa ner och låt lugnet infinna sig genom att besöka oss onsdag-torsdag eller torsdag-fredag. Här får du en skön och avslappnande känsla och vistelsen går i njutningens tecken.

  Vardagspaketet - 25% rabatt

 • Nyhet! Weekendpaketet fre-sön

  Unna dig det bästa! Vad kan vara bättre än att njuta fullt ut av en härlig hotellvistelse en hel helg?! Låt oss pyssla om dig på spa och skämma bort dig med läcker mat. Sov ut och vakna utvilad till en god och hälsosam frukost. Skepparholmen ligger naturskönt beläget mellan hav och sjö med möjlighet till vackra promenader.

  Weekendpaketet fre-sön