Den 1 juli välkomnar vi Elisabeth Haglund som vår nya styrelseordförande för Skepparholmen Nacka, vårt spa- och konferenshotell med naturskönt läge vid hav och sjö. Med Elisabeths långa och gedigna erfarenhet inom hotell- och restaurangbranschen är vi övertygade om att hon kommer att bidra med värdefull kunskap och ledarskap till vår verksamhet.

Elisabeth Haglund växte upp i Ulricehamn där hennes föräldrar drev Kurhotellet. Här fick hon tidigt sin första erfarenhet inom hospitality, vilket lade grunden för hennes imponerande karriär. Efter språkstudier och utbildningar i Frankrike, Tyskland och Schweiz arbetade hon flera säsonger på Hotel Derby i Davos. År 1982 anställdes Elisabeth som restaurangchef på Hotel Tylösand, där hon gjorde en framgångsrik karriär som slutligen ledde till rollen som VD. Denna roll innehade hon i 23 år, och under denna tid samlade hon på sig omfattande erfarenhet av styrelsearbete.
Elisabeth innehar för närvarande flera betydande poster, inklusive styrelseordförande i AB Tylösands Havsbad, vice ordförande i Visita samt ledamot i BFUF, Svensk Turism och HOTREC. HOTREC, även kallat Hospitality Europe, är en paraplyorganisation för hotell, restauranger och liknande näringsverksamheter i Europa. Elisabeths stora engagemang för branschen och hennes vilja att bidra med sin omfattande erfarenhet gör henne till en ovärderlig tillgång för Skepparholmen Nacka.

”Jag känner mig hedrad av uppdraget som styrelseordförande för Skepparholmen och ser med glädje fram emot att vara en del av detta projekt och att leda styrelsearbetet,” säger Elisabeth. Vi delar hennes entusiasm och ser fram emot ett framgångsrikt samarbete.
Skepparholmen Nacka är en välrenommerad hotell- och spaanläggning som erbjuder förstklassiga tjänster inom boende, konferenser och spa. Beläget i en naturskön miljö mellan hav och sjö i Nacka, erbjuder vi en fantastisk utsikt över Stockholms skärgård. Vår anläggning är den perfekta platsen för både avkoppling och produktivitet, och vi är stolta över vårt förstklassiga spa.

Vårt spa erbjuder en infinity pool, inomhuspool, bastu med panoramautsikt över havet, och ett brett urval av behandlingar. För företag som söker en inspirerande plats för sina möten och konferenser erbjuder vi moderna och flexibla konferensrum utrustade med den senaste teknologin. Här kan man anordna allt från små möten till större konferenser och företagsevent, och vi strävar alltid efter att skapa den bästa upplevelsen för våra gäster.
Vår restaurang erbjuder en kulinarisk resa med rätter inspirerade av årstiderna och säsongens råvaror. Med fokus på hållbara och lokala råvaror kan våra gäster njuta av smakfulla måltider medan de tar in de fantastiska vyerna. Vi är dedikerade till att erbjuda en förstklassig upplevelse för alla våra besökare, och med Elisabeth Haglund som ny styrelseordförande ser vi fram emot att fortsätta utveckla vår verksamhet och erbjuda ännu bättre tjänster och upplevelser.

Vi välkomnar er till Skepparholmen Nacka och hälsar Elisabeth varmt välkommen till oss.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
för att inte missa erbjudanden!