Midsommar i skärgården

BOKA MIDSOMMAR

Vad du kan förvänta dig

Fira midsommar på Skepparholmen Nacka och unna dig en avkopplande helg med vårt midsommarpaket. Ge dig själv chansen att uppleva en midsommarhelg som kombinerar svenska traditioner med avkoppling i en harmonisk miljö. På Skepparholmen Nacka får du njuta av ett midsommarfirande som inkluderar allt från traditionellt midsommarfirande med kransbindning till avslappnande spabehandlingar som får dig att känna dig som ny.

BOKA

Ta del av skärgårdsnaturen som gör det lätt att koppla bort från vardagens stress och helt dyka in i lugnet och den natursköna miljön. Du kommer att få njuta av utsökta matupplevelser där vi anpassar menyn till denna somriga högtid med innovativa rätter som alla är framställda av säsongens bästa råvaror.

Våra kockar är mästare på att kombinera klassiska smaker med nya, spännande inslag. Midsommar på Skepparholmen Nacka är inte bara en paus från vardagen, det är ett firande som vi hoppas föder nya traditioner. Missa inte chansen till ett oförglömligt firande. Boka nu för att säkra din plats för en midsommarhelg i vacker miljö där du kan skapa minnen för livet.

BOKA

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
för att inte missa erbjudanden!