Stureplansgruppen och Skepparholmen söker SOUS-CHEF

Allmän beskrivning av arbetet

Ditt uppdrag att se till att gästernas behov blir tillfredställt på bästa möjliga vis inom ramarna för verksamhetens idé, koncept och produkt. Förbereda och genomföra varje service eller preppskift enligt standard med ett positivt bemötande mot både gäster och kollegor, en hög och jämn nivå samt ha insikten att man ”är på jobbet”.

Sätta tydliga ramar och målbilder för service, hålla kommunikation igång mellan våra olika avdelningar samt uppsikt över gästers välmående.

Som anställd hos Skepparholmen och inom Stureplansgruppen får du

  • Stora möjligheter till personlig utveckling inom kockyrket
  • Stöd och uppmuntran till egna initiativ, deltagande i kock-tävlingar mm.
  • Variation i arbetet, från fine-dining, till events till vardagsluncher
  • Vara med från början i uppbyggnaden av Nordens bästa SPA-hotell
  • Reglerade arbetstider och balans mellan yrkes- och privatliv
  • Marknadsmässig lön
  • Ingå i ett tight köksteam som har roligt på arbetet och som stöttar varandra
  • Tillgång till personalrabatt på Stureplansgruppens restauranger och hotell

Kvalifikationer:

Vi lägger störst vikt vid att du är intresserad och motiverad av att arbeta på Skepparholmen, ett personligt driv och viljan att växa och utvecklas väger tyngst i bedömningen av rätt kandidat.

Däremot ser vi gärna att du har:

  • Tidigare erfarenhet av att arbeta som kock eller kallskänka inom storkök
  • Kunskap och certifiering inom kökshygien och säker hantering av råvaror
  • Goda referenser från tidigare arbetsplats

Personliga egenskaper

För att trivas på Skepparholmen och för att passa i vårt köksteam, behöver du vara:

  • Driven och strukturerad
  • Motiverad till att utvecklas
  • Vara flexibel och ha förståelse för att köksarbete är ett lagarbete
  • Vara ärlig och noggrann

Skyldigheter

I samtliga avseenden vara lojal mot Stureplansgruppen, vilket bland annat innebär att:

  • Iaktta sekretessvärna om arbetsplatsen och verksamheten
  • I samtliga avseenden vara en god representant för Stureplansgruppen
  • Följa lagar, regler och övriga bestämmelser
  • Samarbeta med anställda, konsulter, chefer och ledning
  • Du ska vara flexibel och dynamisk samt lösningsorienterad
  • Följa SPG’s gällande avtal

Köket på Skepparholmen leds av Daniel Engellau, tidigare tvåfaldig silvermedaljör i Årets Kock och deltagare i Köksmästarna (Kanal 5). I Daniel får du en sann mentor och stark ledare som gärna vill lyssna till dina idéer och se dig växa och utvecklas.

Ansök till tjänsten genom att skicka in ditt CV samt personlig brev så snart som möjligt till:

Daniel.engellau@skepparholmen.se

Kandidater kommer intervjuas löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

SKICKA ANSÖKAN

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
för att inte missa erbjudanden!