Mat med kärlek & omtanke 

Vi lagar god och hälsosam mat från grunden och strävar efter att använda ekologiska och närproducerade råvaror så långt det är möjligt. Restaurangen är KRAV-certifierad. Varmt välkommen till vår restaurang med panoramavy över Saltsjön!

Kökschef Martin Åleberg och Köksmästare Daniel Engellau.

 • Nyhet! Läcker festvåning

  Planerar du för bröllop, fest eller något annat jippo? Vi har festlokalen för dig! Vår nya fina festvåning med panoramavy över vattnet passar utmärkt för den stora festen. Varma kvällar öppnar vi dörrarna till den magnifika terrassen. Kom gärna förbi på en visning!

  Nyhet! Läcker festvåning

 • Populär brunch - alltid på söndagar

  Vi har vår brunch framdukad på söndagar kl 11.00 - 14.00. Njut av den läckra buffén och ta sedan en skön promenad i den vackra omgivning. I samband med brunch finns vår bar med fullständiga rättigheter. Vi har även alkoholfria drycker samt ett stort utbud av ekologiska drycker. Bordsbeställning. Varmt välkommen!

  Brunchbuffé

 • Mat med kärlek & omtanke

  Vår ambition är att inspirera till att äta gott, varierat och nyttigt. Här finns mat för alla önskemål. Vi erbjuder läcker och hälsosam mat så att våra gäster håller sig effektiva och kreativa under hela sin vistelse. Vår restaurang är Kravcertifierad.

  Veckomeny

 • Jobba hos oss!

  Skicka gärna en spontanansökan. Hos oss erbjuder vi våra gäster en behaglig och miljövänlig vistelse där hälsa, omtanke och personligt bemötande står i centrum. Skepparholmen Nackas vision är att vara ett skandinaviskt hotell för möten och välbefinnande dit alla längtar tillbaka. Vår framgång beror på yrkesstolta och engagerade medarbetare som drivs av omtanke om våra gäster, varandra och den miljö i vilken vi verkar. Välkommen med din ansökan!

  Jobba hos oss