Mat med kärlek & omtanke 

Vi lagar god och hälsosam mat från grunden och strävar efter att använda ekologiska och närproducerade råvaror så långt det är möjligt. Vår frukostrestaurang är KRAV- certifierad. Varmt välkommen till vår restaurang med panoramavy över Saltsjön!

 

 • Läcker festvåning

  Planerar du för bröllop, fest eller något annat jippo? Vi har festlokalen för dig! Vår nya fina festvåning med panoramavy över vattnet passar utmärkt för den stora festen. Varma kvällar öppnar vi dörrarna till den magnifika terrassen. Kom gärna förbi på en visning!

  Nyhet! Läcker festvåning

 • Julbord 4/12-19/12

  Finns det något vackrare än gnistrande snö i solen i ett vinterlandskap? Att samla vänner, familj eller kollegor på julbord är mycket uppskattat. Börja gärna upplevelsen med en båttur i den fina innerskärgården från stan ut till oss. Eller förläng den härliga känslan med en avkopplande skärgårdsweekend med spa. Vi dukar upp ett traditionellt svenskt julbord. Passar bra både för det lilla och stora sällskapet. Dessutom har vi en ny läcker festvåning. Hjärtligt välkommen!

  Julbord 4/12-19/12

 • Egen nyslungad honung i vår shop

  Nu kan du köpa med nyslungad honung hem till dina nära och kära. En present med kärlek och omtanke. Finns till försäljning i vår shop. Vi har bikupor längst ner vid den vackra udden. Passa på att ta en promenad runt udden nästa gång du besöker oss. Varmt välkommen!

  Vårt Gröna Arbetssätt

 • Nyårssupé 31/12

  Välkomna det nya året med nära & kära och njut av en härlig nyårssupé hos oss. Underhållning i baren efter middagen om andan faller på för lite dans. Se vår nyhetssupé via länken nedan. Vill du boka vårt nyårspaket med spa så hittar du det bland våra spapaket. Hjärtligt välkommen!

  Nyårssupé