Mat med kärlek & omtanke 

Vi lagar god och hälsosam mat från grunden och strävar efter att använda ekologiska och närproducerade råvaror så långt det är möjligt. Restaurangen är KRAV-certifierad. Varmt välkommen till vår restaurang med panoramavy över Saltsjön!

Kökschef Martin Åleberg och Köksmästare Daniel Engellau.

 • Populär brunch - alltid på söndagar

  Vi har vår brunch framdukad på söndagar kl 11.00 - 14.00. Njut av den läckra buffén och ta sedan en skön promenad i den vackra omgivning. I samband med brunch finns vår bar med fullständiga rättigheter. Vi har även alkoholfria drycker samt ett stort utbud av ekologiska drycker. Bordsbeställning. Varmt välkommen!

  Brunchbuffé

 • Presentkort är bästa gåvan

  Ge bort en upplevelse till någon du tycker om. Det är en fin gåva med omtanke och hjärta. Köper du presentkort via vår webbshop skickar vi det till dig eller direkt till den du vill uppvakta tillsammans med en hälsning.

  Presentkort online

 • Mat med kärlek & omtanke

  Vår ambition är att inspirera till att äta gott, varierat och nyttigt. Här finns mat för alla önskemål. Vi erbjuder läcker och hälsosam mat så att våra gäster håller sig effektiva och kreativa under hela sin vistelse. Vår restaurang är Kravcertifierad.

  Veckomeny

 • Födelsedag och andra fester

  50-årskalas? Inga problem. Vi hjälper dig med det och givetvis alla andra partaj och middagar också. Vår restaurang med panoramavy över vattnet passar utmärkt för den stora festen. Likaså vår sekelskiftesvilla Villa Torpa samt båten Aquamarina. Varma kvällar öppnar vi dörrarna till den magnifika terrassen.

  Högtider