God mat från grunden i KRAVmärkt restaurang

"Tillsammans med mina duktiga medarbetare lagar vi god och hälsosam mat från grunden. Vi strävar efter att använda ekologiska och närproducerade råvaror. Restaurangen är KRAV-certifierad. Genom en balanserad kost bestående av protein, långsamma kolhydrater och nyttiga fetter ser vi till att hålla ditt blodsocker på en jämn nivå så att du känner dig pigg och glad hela dagen. Varmt välkommen till vår restaurang med panoramavy över Saltsjön - endast 20 minuter från Stockholm city."

 

 • Nyårspaket med övernattning

  Njut av årets sista timmar och starta upp det nya året med någon som betyder mycket för dig. Det blir en fin avslutning på året med spa, nyårssupé och dj. Inled det nya året med en skön sovmorgon, promenad eller några timmar på spa. Unna dig en skön behandling eller bättra på formen i vårt gym med utsikt över vattnet. Hjärtligt välkommen!

  Nyårspaket 31/12-1/1

 • Lilla och stora julbadet 4-14/12

  Måndag till torsdag den 4-14 december erbjuder vi våra populära julavslutningspaket. Där kan du slappna av på spa och njuter sedan av vårt julbord. Entré till spa är kl 16.00-20.00 med tillgång till gym, instruktörslett pass, inomhuspool, tempererad utomhuspool året om, bastu och relax med havsutsikt. I stora julbadet ingår även en 25 minuters valfri spabehandling.

  Julbord 4-14/12

 • Julbord 4-14/12

  Snart är det december med alla fina svenska julsmaker. Njut av ett vällagat julbord med trevlig samvaro medan båtarna tuffar utanför fönstren i finaste decemberskrud. Vårt julbord går i skärgårdens tecken och vi dukar även upp med en del gröna alternativ. Avsluta med godsaker från dessertbordet. 12/12 är det fullbokat.

  Julbord 4-14/12

 • Julklappstips! Mammahelg med tidningen Mama den 25-26/5-18

  Lyx att få komma iväg från vardagsstressen på en härlig helg med mama. Avkoppling på spa balanseras med peppande mammaträning med Lovisa "Lofsan" Sandström som hjälper dig att komma vidare med din träning för dig som varit gravid. Varmt Välkommen!

  Mammahelg med tidningen Mama den 25-26/5 2018