God mat från grunden i KRAVmärkt restaurang

"Tillsammans med mina duktiga medarbetare lagar vi god och hälsosam mat från grunden.

Vi strävar efter att använda ekologiska och närproducerade råvaror. Restaurangen är KRAV-certifierad. Genom en balanserad kost bestående av protein, långsamma kolhydrater och nyttiga fetter ser vi till att hålla ditt blodsocker på en jämn nivå så att du känner dig pigg och glad hela dagen. Varmt välkommen till vår restaurang med panoramavy över Saltsjön - endast 20 minuter från Stockholm city."

Bild; Kökschef Martin Åleberg och Köksmästare Daniel Engellau.

Kökschef Martin Åleberg & Köksmästare Daniel Engellau

 • Kristi himmelfärdsdag 25-26/5

  Möt våren hos oss och sätt en extra guldkant på tillvaron. Börja vistelsen med ekologisk kaffe- och tebuffé. Njut sedan på spa med bad i varm utomhuspool och vacker inomhuspool. Ta en skön promenad runt vår vackra udde eller träna i vårt gym. Njut på kvällen av en härlig trerättersmiddag.

  Kristi himmelsfärdsdag 25-26/5

 • Tyst morgonbad

  Detta är en möjlighet för dig som vill starta dagen varsamt i egen takt. Känna in kroppen och lyssna till tystnaden. Ett varmt bad, en stunds avkoppling på spa och väcka kropp & själ i vår yoga-sal om du vill. Detta är kostnadsfritt och enbart för våra övernattande gäster och gäller torsdag till söndag. Njut av en skön morgonstund!

  Tyst morgonbad 06:00-08:00

 • Tränings- och dansdag med Maria Bild 13/5 och 30/9

  Kom och var med på en dag fylld med träning och dans tillsammans med Maria Bild. Här får du ta del av Marias träningsglädje och energi och prova olika träningsformer, varav dans är ett av inslagen. Maria känner vi igen bland annat från Lets dance där hon redan första omgången tog hem segern tillsammans med Måns Zelmerlöw. Hon är även med i succén "En dans på rosor" tillsammans med Tobias Karlsson.

  Träning- & dansdag med Maria Bild från Let´s dance 13/5 och 30/9

 • Möten & events

  Den rogivande omgivningen inbjuder till kreativitet och arbetsglädje oavsett om det är ett möte för den lilla gruppen eller en konferens för hela företaget. Vi har konferenslokalen ni söker och skräddarsyr gärna er vistelse hos oss med eller utan konferensaktiviteter. Avsluta arbetsdagen med avkoppling på spa med vacker utsikt.

  Konferens & möte