Julbord 24/11-24/12

Att samla vänner och kollegor till julbord är mycket uppskattat. Börja gärna upplevelsen med en båttur i den fina innerskärgården från stan ut till oss. Vi dukar upp ett traditionellt svenskt julbord. Passar bra både för det lilla och stora sällskapet.

Boka gärna via The Fork eller info@skepparholmen.se.

Välkommen hem! Vi får dig att längta tillbaka.

 • Chefs Table - februari 2022

  16 exklusiva matplatser finns tillgängliga i Bistron, en vacker chambre séparée. Där ger vi gästerna en kulinarisk upplevelse under ledning av vår eminente kökschef Daniel Engellau. En härlig matresa väntar med möjlighet att lära sig några matlagningsknep. Så slå dig ner till bords i den vackra bistron och njut. Vi lovar dig en unik upplevelse - mycket mer än bara en middag. Vi erbjuder platser i februari igen. Välkommen!

  Chef´s Table

 • Julbord med "Johan Mörk & Kärleken" 11/12 & 18/12

  Njut av härligt julbord och ta sedan en sväng om på dansgolvet till tonerna av "Johan Mörk & Kärleken". De spelar dansant musik med blandade hits från alla årtionden. Allt från Motown till Schlager. Här kommer finnas något för alla. De spelar kl 18:30-19:00 i baren och sedan kl 21:00-21:40 & 22:10-22:50 i Sjösalen. Addera gärna till en hotellövernattning i samband med detta för endast 500 kr per person. Frukostbuffé ingår. Välkommen!

  Julbord & dans med "Johan Mörck & Kärleken" 11/12 & 18/12

 • Julbord 24/11-24/12

  Att samla vänner och kollegor till julbord är mycket uppskattat. Börja gärna upplevelsen med en båttur i den fina innerskärgården från stan ut till oss. Vi dukar upp ett traditionellt svenskt julbord. Passar bra både för det lilla och stora sällskapet. Du välkomnas med glögg och pepparkakor. Hjärtligt välkommen!

  Julbord 24/11-24/12

 • Konsert med Eric Gadd - platser kvar 3/12

  Vi presenterar stolt nyheten om konserter med Eric Gadd. Njut av årets första glögg och slå dig sedan ner till bords. Låt dig väl smaka av julbordet och koppla sedan av med härlig soulmusik. Sov gott i ett av våra fina hotellrum och vakna utvilad. Vistelsen avslutas med frukostbuffé. Fri parkering. Slutsålt 4/12!

  Konserter med Eric Gadd 3/12 & 4/12