God mat från grunden i KRAVmärkt restaurang

"Tillsammans med mina duktiga medarbetare lagar vi god och hälsosam mat från grunden.

Vi strävar efter att använda ekologiska och närproducerade råvaror. Restaurangen är KRAV-certifierad. Genom en balanserad kost bestående av protein, långsamma kolhydrater och nyttiga fetter ser vi till att hålla ditt blodsocker på en jämn nivå så att du känner dig pigg och glad hela dagen. Varmt välkommen till vår restaurang med panoramavy över Saltsjön - endast 20 minuter från Stockholm city."

Bild; Kökschef Martin Åleberg och Köksmästare Daniel Engellau.

Kökschef Martin Åleberg & Köksmästare Daniel Engellau

 • Höstlovsspecial 31/10-3/11

  Under höstlovet sänker vi åldersgränsen på vårt spa till 10 år så att hela familjen kan vara tillsammans. Höstlovsspecial som inkluderar boende erbjuder vi den 31 okt-3 nov dvs tisdag, onsdag och torsdag natt. Så ta med dig din dotter/son, mormor/farmor eller varför inte hela släkten och besök oss under höstlovet. Varmt välkommen!

  Höstlovsspecial 31/10-2/11

 • Holistic Boost! Extra insatt datum 10/12

  En dag med "helhet" som ger inspiration på samma gång som du tränar kroppen, gör av med spänningar och får ny energi. Rytm, kraft och stillhet är temat på dagen med härliga Cecilia Gustafsson. Förvänta dig en uppfyllande upplevelse! Den 9 december är det fullbokat. OBS! 10/12 extra insatt datum - ett fåtal platser finns!

  Holistic Boost 9/12 + 10/12

 • Vi söker kockar, hovmästare och servitör/Servitris heltid och extra

  Vi söker dig med några års erfarenhet och/eller relevant utbildning med hög känsla för service. Dagar, kvällar och helger. Både heltid och extra. Vår Kravmärkta restaurang med skandinavisk design och prägel har plats för upp till 200 gäster och erbjuder en fantastisk panoramavy med utsikt över Stockholms inlopp. Med vårt populära spa utökar vi vår satsning på privatmarknaden och behöver därför fler kompetenta händer i verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!

  Vi söker kockar, hovmästare och servitör/servitris

 • Möten & events

  Den rogivande omgivningen inbjuder till kreativitet och arbetsglädje oavsett om det är ett möte för den lilla gruppen eller en konferens för hela företaget. Vi har konferenslokalen ni söker och skräddarsyr gärna er vistelse hos oss med eller utan konferensaktiviteter. Avsluta arbetsdagen med avkoppling på spa med vacker utsikt.

  Konferens & möte