Mat med kärlek & omtanke 

Vi lagar god och hälsosam mat från grunden och strävar efter att använda ekologiska och närproducerade råvaror så långt det är möjligt. Vår frukostrestaurang är KRAV- certifierad. Varmt välkommen till vår restaurang- & festvåning med panoramavy över Saltsjön!

Boka gärna bord via The Fork

Välkommen hem! Vi får dig att längta tillbaka.

Kökschef Daniel Engellau

 • Nyhet! - Chef´s table 27/8

  Under 2021 visar vi upp vårt kök och vad vi kan leverera. 16 exklusiva matplatser finns tillgängliga i Bistron, en vacker chambre séparée. Där ger vi gästerna en kulinarisk upplevelse under ledning av vår eminente kökschef Daniel Engellau. En härlig matresa väntar med möjlighet att lära sig några matlagningsknep. Så slå dig ner till bords i den vackra bistron och njut. Vi lovar dig en unik upplevelse - mycket mer än bara en middag. Första tillfället är den 27/8. Välkommen!

  Nyhet! Chef´s table

 • Midsommar

  Besök oss när det är som vackrast! Midsommar är sommarens högtid. Detta hotellpaket passar fint för både barnfamiljer och par som vill ha en trevlig hotellvistelse mellan hav & sjö under midsommar. Här finns midsommarstång, badstrand och stora öppna gräsmattor för lek och aktiviteter utomhus. Här njuter du av traditionsenlig SOS-lunch och härlig grillmiddag på kvällen. OBS! På midsommarafton och midsommardagen spelar Erik Segerstedt med musiker. Välkommen!

  Midsommarpaketet 23/6-27/6

 • Nyhet! Livemusik

  Vi har öppet hela sommaren. På helgerna erbjuder vi livemusik med bl a Erik Segerstedt och Samuel Gajicki. Middagsbeställning & musik med start 11-12/6. Restaurangen öppen kl 17.30-22.00 och musikunderhållning ca kl 18.30-22.00 med pauser. Vi bjuder på strålande utsikt över Höggarnsfjärden, uteservering och en läcker bar med fullständiga rättigheter. Välkommen till sommarens bästa utsiktsplats! Psst. Vi har platser lediga på Midsommardagen.

  Livemusik i sommar!

 • Brunch på lör & sön

  Vår brunchbuffé står uppdukad kl 11.00-14.00 på lördagar och söndagar. Njut av brunchen och ta sedan en skön promenad i den vackra omgivningen. Här finns en bar med fullständiga rättigheter. Vi har även alkoholfria drycker samt ett stort utbud av ekologiska drycker. Bordsvatten, juicer, kaffe och te ingår. Välkommen med din beställning!

  Brunch