KRAVmärkt restaurang

Vi lagar god och hälsosam mat från grunden och strävar efter att använda ekologiska och närproducerade råvaror så långt det är möjligt. Restaurangen är KRAV-certifierad. Genom en balanserad kost bestående av protein, långsamma kolhydrater och nyttiga fetter ser vi till att hålla ditt blodsocker på en jämn nivå så att du känner dig pigg hela dagen. Varmt välkommen till vår restaurang med panoramavy över Saltsjön - endast 20 minuter från Stockholm city!

 • Vi söker kock

  Vill du vara den som lagar mat som ger mersmak och får våra gäster att längta tillbaka? Vi söker en engagerad kock till vårt kök för arbete heltid, vardagar, kvällar och helger. Vi söker även fler kockar och kallskänkor för arbete extra vid behov. Varmt välkommen med din ansökan!

  Kock heltid dag, kväll och helg

 • Sportlovsspecial 26/2-1/3

  Samla energi inför våren! Ta med din son, dotter eller vän på välförtjänt avslappning på spa. Under dessa dagar är även barn från 10 år välkomna att besöka vårt spa. Här finns varm utomhuspool, stor bastu med havsutsikt och vacker inomhuspool. Paketet gäller med incheckning den 26, 27, 28 feb samt den 1 mars. Varmt välkommen!

  Sportlovsspecial 26/2-1/3

 • Yoga Boost med Cecilia Gustafsson 18/3

  Ta chansen att tillsammans med härliga Cecilia Gustafsson få fokusera på yoga en hel dag. Träningen kännetecknas av uppmärksam andning, medveten närvaro, flow och centrering. Den frigör spänningar och är på samma gång energigivande. En lättillgänglig blandning av effektiv fysisk träning och inre inspiration där Cecilia utgår från sambandet mellan kropp, huvud, hjärta och själ

  Yoga Boost med Cecilia Gustafsson 18/3

 • Träning- & dansdag med Maria Bild från Let´s dance 19/5

  Kom och var med på en dag fylld med träning och dans tillsammans med Maria Bild. Här får du ta del av Marias träningsglädje och energi och prova olika träningsformer, varav dans är ett av inslagen. Maria känner vi igen bland annat från Let´s dance där hon redan första omgången tog hem segern tillsammans med Måns Zelmerlöw. Hon är även med i succén "En dans på rosor" tillsammans med Tobias Karlsson. Läs mer ›

  Träning- & dansdag med Maria Bild från Let´s dance 19/5