KRAVmärkt restaurang

Vi lagar god och hälsosam mat från grunden och strävar efter att använda ekologiska och närproducerade råvaror så långt det är möjligt. Restaurangen är KRAV-certifierad. Genom en balanserad kost bestående av protein, långsamma kolhydrater och nyttiga fetter ser vi till att hålla ditt blodsocker på en jämn nivå så att du känner dig pigg hela dagen. Varmt välkommen till vår restaurang med panoramavy över Saltsjön - endast 20 minuter från Stockholm city!

 • Balans i livet 6-7/10

  En yogahelg med Medicinsk yoga. Njut av två dagar i stillhet med yoga och meditation, spa och god mat i underbar natur vid havet där du får hjälp att hitta verktyg för ”Balans i ditt liv”. Mediyoga är en svenskutvecklad mjuk yogaform som alla kan göra oavsett förutsättningar eftersom övningarna kan utföras både på matta och på stol.

  Balans i livet 6-7/10 – en yogahelg med Medicinsk yoga

 • Boka din julfest hos oss 30/11, 7/12 & 14/12

  Boka ett härligt jularrangemang med julinspirerad trerätters middag och underhållning med Marcus Frenell. Njut av kul stämning och mingel i baren där Marcus Frenell spexar med sång, musik och humor. Avsluta kvällen med skönt ös på dansgolvet med DJ. Passar perfekt som julavslutning med kollegorna eller en helkväll med kompisgänget. Ta även chansen att addera till vårt övernattningspaket som även inkluderar entré till vårt populära spa. Eller kombinera julfesten med en konferens.

  Julfest 30/11, 7/12 & 14/12

 • Morgonyoga på fredagar

  Vi väcker kropp & själ för en skön start på dagen. Lugn yoga med avslutande meditation för ny kraft och energi. Alla är välkomna, både nybörjare och träningsvana. Tid: Fredagar kl 07.00-07.45. Plats: Aktivitetslokalen på spa. Ingen anmälan behövs i förväg. Drop-in. Passet är kostnadsfritt och gäller enbart för våra övernattande gäster. Varmt välkommen!

  Morgonyoga på fredagar

 • Födelsedag och andra fester

  50-årskalas? Inga problem. Vi hjälper dig med det och givetvis alla andra partaj och middagar också. Vår restaurang med panoramavy över vattnet passar utmärkt för den stora festen. Likaså vår sekelskiftesvilla Villa Torpa samt båten Aquamarina. Varma kvällar öppnar vi dörrarna till den magnifika terrassen.

  Högtider