KRAVmärkt restaurang

Vi lagar god och hälsosam mat från grunden och strävar efter att använda ekologiska och närproducerade råvaror så långt det är möjligt. Restaurangen är KRAV-certifierad. Genom en balanserad kost bestående av protein, långsamma kolhydrater och nyttiga fetter ser vi till att hålla ditt blodsocker på en jämn nivå så att du känner dig pigg hela dagen. Varmt välkommen till vår restaurang med panoramavy över Saltsjön - endast 20 minuter från Stockholm city!

 • Populär brunch - alltid på söndagar

  Vi har vår brunch framdukad på söndagar kl 11.00 - 14.00. Njut av den läckra buffén och ta sedan en skön promenad i den vackra omgivning. I samband med brunch finns vår bar med fullständiga rättigheter. Vi har även alkoholfria drycker samt ett stort utbud av ekologiska drycker. Bordsbeställning. Varmt välkommen!

  Brunchbuffé

 • Presentkort är bästa gåvan

  Ge bort en upplevelse till någon du tycker om. Det är en fin gåva med omtanke och hjärta. Köper du presentkort via vår webbshop skickar vi det till dig eller direkt till den du vill uppvakta tillsammans med en hälsning.

  Presentkort online

 • Blodsockersäkert

  Genom vårt matkoncept - Blodsockersäkra konferenser - är vår ambition att inspirera till att äta gott, varierat och nyttigt. Här finns mat för alla önskemål. Vi erbjuder läcker och hälsosam mat så att deltagarna håller sig effektiva och kreativa under hela sin vistelse. Det är även viktigt för oss att vår mat ser bra ut och har en härlig doft och smak. Vår restaurang är Kravcertifierad.

  Blodsockersäkert

 • Födelsedag och andra fester

  50-årskalas? Inga problem. Vi hjälper dig med det och givetvis alla andra partaj och middagar också. Vår restaurang med panoramavy över vattnet passar utmärkt för den stora festen. Likaså vår sekelskiftesvilla Villa Torpa samt båten Aquamarina. Varma kvällar öppnar vi dörrarna till den magnifika terrassen.

  Högtider