God mat från grunden i KRAVmärkt restaurang

"Tillsammans med mina duktiga medarbetare lagar vi god och hälsosam mat från grunden.

Vi strävar efter att använda ekologiska och närproducerade råvaror. Restaurangen är KRAV-certifierad. Genom en balanserad kost bestående av protein, långsamma kolhydrater och nyttiga fetter ser vi till att hålla ditt blodsocker på en jämn nivå så att du känner dig pigg och glad hela dagen. Varmt välkommen till vår restaurang med panoramavy över Saltsjön - endast 20 minuter från Stockholm city."

Bild; Kökschef Martin Åleberg och Köksmästare Daniel Engellau.

Kökschef Martin Åleberg & Köksmästare Daniel Engellau

 • Vi söker Kock

  Nu söker vi en Kock med några års erfarenhet och/eller relevant utbildning med stort matintresse till vårt köksteam. Maten är i huvudsak skandinavisk och det är framförallt lunch i bufféform samt satt kvällsmeny. Vi jobbar ekologiskt samt med mycket grönsaker och utvalda färska råvaror efter säsong. Tjänsten vi nu söker är främst som lunchkock, men vissa pass på kvällar och helger kan också förekomma.

  Mer information

 • Crosstraining 30/5 & 15/6

  Följ med på ett Cross-pass utomhus i vår vackra omgivning! Varierade uteträning med jogging och styrketräning i stationer. Ett pass med mycket träningskänsla och tempo. Kl 7:00 - 7:45 den 30/5 och den 15/6. Passet är kostnadsfritt för våra gäster. Välkommen!

  Crosstraining 30/5 & 15/6

 • Aw på spa

  Hög tid att planera inför försommarträff med kompisar, kollegor eller min din käresta. Koppla av efter jobbet i lugn och energigivande miljö. Eller ta sista mötet för dagen i den varma utomhuspoolen med utsikt över havet. Spapaketet "AW på spa" gäller mån-tors kl. 16-20.

  AW på spa, mån-tors

 • Möten & events

  Den rogivande omgivningen inbjuder till kreativitet och arbetsglädje oavsett om det är ett möte för den lilla gruppen eller en konferens för hela företaget. Vi har konferenslokalen ni söker och skräddarsyr gärna er vistelse hos oss med eller utan konferensaktiviteter. Avsluta arbetsdagen med avkoppling på spa med vacker utsikt.

  Konferens & möte